Įkraunama...
Įkraunama...

Kojų prakaitavimas

Mano diedas čia kažkurią vasarą, avėdamas "neteisingą" avalynę buvo taip susigadinęs kojas, kad jos smirdedavo net ir tada, kai būdavo švarios ir apautos naujomis kojinėmis. Tiksliau, užtekdavo švarias kojas įkišti į batus, jos ir vėl dvokia kaip pas kokį šešką.

Kai jis apislankė poliklinikoje pas kažkokį šundaktarį, tas patarė diedui daryti tai, ką jis ir taip daro - laikytis higienos. Na, dar patarė dažniau keisti avalynę ir avėti būtinai natūralios odos. NA, prabanga, sakyčiau šiokia tokia. Nors jis ir taip visada turi dvi poras batų - vieni į darbą, kiti išeigai.

O išgelbėjo mus eilinė vaistininkė, pasiūliusi įsigyti tepalo "Teimurovo pasta". Jis parduodamas tik tose vaistinėse, kuriose vaistai yra gaminami.

Na, aš tiesiog pasidalinau savo rūpestėliu, gal kažkam pagelbėsiu irgi, nes ta kojų smarvė maniau nužudys mane vieną dieną. O tie vaistukai mus išvadavo nuo dusulio thumbup.gif

P.S. Ta kojų smarvė yra pakankamai dažna problema. Ypač tiems, kurie mėgsta per dažnai avėti sportinę avalynę.
Atsakyti
Gerą tu čia temą užvedei. Problema aktuali, o kalbėt lyg ir gėda.

O kaip tą tepalą naudot (kaip dažnai)?
Atsakyti
Kiekvieną vakarą, grįžęs iš darbo nusiplauna kojas ir išsyk tuo tepaliuku pasitepa. Ir viskas.

Problema po kiek laiko ir vel atsinaujina, tai mes ir vėl tuo tepalu ją atidedam į šoną.
Atsakyti
Na cia turbut tinka ir paaugliniam vaikam?Mano vyresnelio kojos smirda kaip veziko.Aisku jis daznai devi sportbacius ir tingi kojas plauti.Reikes pabandyti nusipirkti to tepalo.
Atsakyti
Aisku, tinka, as saviskiuiirgi jauciu tepsiu. Blyn, ties sportbaciai vaikams kojas gadina, o istraukt is ju neimanoma, tipo ziauriai krutai atrodo su kazkokiais sportabciais lievais mad.gif
Atsakyti
Ačiū, Smurka, broliui pasiūlysiu, nes dabar, kai atvažiuoja į svečius, niekaip negaliu priprašyti, kad batų nesiautų...
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 10 02, 15:30)
Mano diedas

cia ne i tema , ale seniai ish tavo lupu girdeta blink.gif visada vadini avinu avinu laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Bureja @ 2004 10 18, 17:12)
QUOTE (Smurka @ 2004 10 02, 15:30)
Mano diedas

cia ne i tema , ale seniai ish tavo lupu girdeta blink.gif visada vadini avinu avinu laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jei pastebejai, ir avinu avinu senokai bevadinau. Matyt pazanga padare g.gif
Atsakyti
Labai geras tepalas yra "Deokontrol" ir nuo smarves, ir nuo prakaitavimo
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 03 23, 00:38)
Labai geras tepalas yra "Deokontrol" ir nuo smarves, ir nuo prakaitavimo

Matai, šis tepalas yra viso labo tik dezodoruojantis, o Teimurovo pasta yra gydanti
Atsakyti
ir as, ir mano vyras panaudojom ta ,,pasta Teimurova" ir gyvenimas prasviesejo:) Ji isties veiksminga. Tik noreciau Smurka patikslinti, kad nusiplovus kojas reikia ta pasta tepti 3-4 vakarus is eiles ir viskas. Paskui nebetepti. As ja panaudojau pries 3 men. ir iki siol kojos neprakaituoja. Mano vyras tik 2 vakarus pasitepe, paskui kazkokios aplinkybes sutrukde- nebesitepe, bet rezultatas -akivaizdus. Nusimovus batus tikrai nesijaucia blogo kvapo.
Ta pasta pirko mano mama is baltarusu, kurie seip, nelegaliai pardavineja ,,ant gatves".
Atsakyti
Mamytės, o gal žinot, kur Kaune tos pastos gauti? Vakar aplakščiau pusę vaistinių - tai kaip į durną pažiūrėjo, tipo " tokio tepalo IŠVIS nebūna ".... cry.gif cry.gif cry.gif
O gal kuri vilnietė galėtų nupirkti - mano bendradarbiai Vilniuj kiekvieną dieną būna, tai paimtų, sumokėtų ir dar primokėtų.......
GELBĖKIT NUO SMARVĖS!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti