Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar ne viską išbandėm ir parodėm kitoms.
tęsiam toliau.

sena tema

paskutinė tema
Atsakyti
Kalėdų šventės nuskamba varpais,
Kaip visos šventės jos ateis ir vėl praeis.
Lai linksmos būna jos!
Na, o Naujais
Turtingos būkite idėjom ir darbais!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 24 gruodžio 2006 - 01:29

nauji:user posted image

linksmu svenciu visoms super mamoms!!!! tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegyte: 24 gruodžio 2006 - 15:06
Ne visuomet būna taip, kaip mes svajojame.
Ne visuomet pavyksta būti tokiais, kokiais norėtume.
Bet visada galime svajoti, siekti, norėti.
O tai jau daug...
Lai ateinančiais metais svajonės virsta realybe. Tegul Šv.Kalėdos dovanoja Jums mažytį stebuklą, o Naujieji 2007-ieji metai būna turtingi puikiomis idėjomis ir prasmingais darbais.
VISAS SUPER MAMAS SU ŠVENTĖMIS.
Atsakyti
Jei dienos būtų kvepiantys žiedai,
Kiek daug medaus širdis turėtų.
Medus saldus, užtektume ilgai
Ir sau, ir draugui, kai padėt reikėtų.
Lai Jūsų dienos būna kvepiantys žiedai...

Jei dienos būtų ryškiaspalviai aitvarai,
Kiek džiaugsmo į gyvenimą atneštų...
Galėtume dalintis juo ir netaupyt visai,
Nes tai, ką duodi, dvigubai daugėtų.
Lai Jūsų dienos būna ryškiaspalviai aitvarai...

Jei dienos būtų plaukiantys laivai,
Kiek nuostabių šalių galėtume išvysti.
O vieną dieną atsiirtume tenai,
Kur šiluma širdžių stipriau už saulę blyksi.
Lai Jūsų dienos būna plaukiantys laivai...

Nuoširdžiausi sveikinimai gražiausios Metų šventės proga
Atsakyti
Mano naujieji auskarai ax.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 26, 22:05)
Mano naujieji auskarai  ax.gif .

thumbup.gif

Dabar jus man pasakykit kur perkat auskaram tuos pakabukus sugalvojau kad ir aš nusinesrsiu sau auskarus, bet net neišsivaizduoju kur savo kaime ieškoti sidabrinių tų kojelių blush2.gif Kokios pakraipos parduotuvese siuvimo ar dar kokiose mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 26, 22:11)
thumbup.gif

Dabar jus man pasakykit kur perkat auskaram tuos pakabukus sugalvojau kad ir aš nusinesrsiu sau auskarus, bet net neišsivaizduoju kur savo kaime ieškoti sidabrinių tų kojelių  blush2.gif Kokios pakraipos parduotuvese siuvimo ar dar kokiose mastau.gif

Ačiū hi.gif .

O auskariukams kabliukų nėra ir pas mane kaime doh.gif pirkt , tad apsipirkinėju, kai būnu Vilniuj. Sidabrinius pirkdavau „Jūratės akmenėliuose“, bet dabar sako, kad ten jie labai brangūs verysad.gif . Paprastų mačiau ir Mandarine, ir Madoje. Vilnietės šiuo klausimu labiau gali pagelbėt. O pas save kaime ieškok, jei yra siuvimo reikmenų parduotuvėje ar skyriuje 4u.gif . Niekuo nepagelbėjau verysad.gif , tik paguost galiu, kad ne viena tu kaime gyveni mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 26, 22:22)
Niekuo nepagelbėjau verysad.gif , tik paguost galiu, kad ne viena tu kaime gyveni  mirksiukas.gif .

Betn šiek tiek pagelbėjai yra keliatas siuvimo reikmenų parduotuvių,ten ir paklausinėsiu aciu
Atsakyti
o gal kas žino netyčia kur kaune būtų galima gaut, jau senokai ieškau, bet tie mano ieškojimai nieko gero nedavė verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Tiesa, su šventėm visas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2006 12 27, 14:26)
o gal kas žino netyčia kur kaune būtų galima gaut, jau senokai ieškau, bet tie mano ieškojimai nieko gero nedavė verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

"Ciklantoj" Mickevičiaus g. ir buvusiame "Pasimatyme" II aukšte. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau verti karolius ne ant juostelės bet tarp karolių biserį suverti, veriu ant žilkos, nu bet jau žinokit spartumas tai ui ui ui blink.gif ir dar pusė tų mano karoliukų išaudo nežinoma linkme blink.gif lotuliukas.gif bandžiau žilką į adatą isiverti bet irgi be šansų, gal galit išduoti paslaptį kaip tai padryti paprasčiau ir lengviau rolleyes.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti