Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima paauklėti

QUOTE(Crassula @ 2009 02 12, 16:58)
Jis yra baudziamas, tik bauda maza- del to tokiu vairuoju negaudo. Pelnas mazas.
<...>

KET paskutinį kartą (apie spalio mėnesį) mačiau, kad greičio viršijimas iki 10 km/h baudžiamas įspėjimu. g.gif Tai čia išvis apie pelną kalbos nebus...
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 12, 20:52)
KET paskutinį kartą (apie spalio mėnesį) mačiau, kad greičio viršijimas iki 10 km/h baudžiamas įspėjimu.  g.gif Tai čia išvis apie pelną kalbos nebus...

Ispejimai registruojami,irgi skaitosi kaip bauda,ir sekanti karta skaitysis kaip pakartotinas pazeidimas,bet tik policija nelabai nori terliotis su tokia smulkme smile.gif
Atsakyti
Vakar vakare apturejau kurioza. Vaziuoju Laisves pr. link Lazdynu. Kas pro ten vaziuoja, zino, kad yra pakilimas ant tilto. Uzvaziavimas ir nuvaziavimas yra skirtingi keliai, su vienpusiu eismu. Taigi, jau uzsukineju ant tilto, greitis nesiekia 40, staiga pries akis isnyra blondine, siek tiek vyresnio amziaus. As greit ant stabdziu, ant signalo ir traukiuos desiniau, kad nebutu bum. ji irgi ant stabdziu ir sustoja pries mane kairiau. Tada pradeda rekti ir maskatuotis rankomis. Pora sekundziu pareke, numyne tapke ir nuleke toliau pries eisma. Nemaciau, kaip ji islindo i Laisves pr., bet velgi pries eisma. Ir ka su tokiais zmonem daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acuktuvaz: 13 vasario 2009 - 09:11
Matyt esu lemtinga, nes per nepilną parą man matant net trys automobiliai pravažiavo per raudoną šviesą doh.gif Bet taip "žostkai" per raudoną. Viena teta su lipduku "Vaikas automobilyje" VW vento stovėjo su visais draugiškai ir laukė žalios, po to netikėtai palengva palengva per raudoną pravažiavo per Šeškinės sankryžą, kur tiltas baigiasi važiuojant nuo Akropolio. Kas Vln gyvena tas žino, kokio intensyvumo ten eismas. Visi vairuotojai, kas matė, buvo lengvam šoke. O ta nieko, nuvažiavo ir net nesuprato kas čia tokio netaip. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 13, 10:28)
Matyt esu lemtinga, nes per nepilną parą man matant net trys automobiliai pravažiavo per raudoną šviesą doh.gif Bet taip "žostkai" per raudoną. Viena teta su lipduku "Vaikas automobilyje" VW vento stovėjo su visais draugiškai ir laukė žalios, po to netikėtai palengva palengva per raudoną pravažiavo per Šeškinės sankryžą, kur tiltas baigiasi važiuojant nuo Akropolio. Kas Vln gyvena tas žino, kokio intensyvumo ten eismas. Visi vairuotojai, kas matė, buvo lengvam šoke. O ta nieko, nuvažiavo ir net nesuprato kas čia tokio netaip.  lotuliukas.gif

manau kad tie vairuotojai gerokai nepatyre lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi per pencininke padariau avarija cool.gif , uzsimane sukti su dviraciu pries pat nosi, kai didinau greiti, kad aplenkti, o ta net jokio zenklo neparodziusi, tik sast man pries nosi blink.gif , tai teko tada i tvora ivaziuoti, pasukus i sona, kitaip buciau bobule nuskynusi unsure.gif , ir taip nusibrozdijo veida, nuo to savo dviracio krisdama. O svarbiausia, galiausiai as buvau isteisinta, bet bobule dar sugalvojo meluoti, nors visiems buvo aisku, kad kalta, bet va koks naglumas tu pencininku doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(lanvita @ 2009 02 13, 12:37)
As irgi per pencininke padariau avarija cool.gif , uzsimane sukti su dviraciu pries pat nosi, kai didinau greiti, kad aplenkti, o ta net jokio zenklo neparodziusi, tik sast man pries nosi blink.gif , tai teko tada i tvora ivaziuoti, pasukus i sona, kitaip buciau bobule nuskynusi unsure.gif , ir taip nusibrozdijo veida, nuo to savo dviracio krisdama. O svarbiausia, galiausiai as buvau isteisinta, bet bobule dar sugalvojo meluoti, nors visiems buvo aisku, kad kalta, bet va koks naglumas tu pencininku doh.gif .

Nu sakes.... o kas automobilio remonta apmokejo? Juk Jusu turtas nukentejo, o turbut ir tvora kazkam apgadinot?
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 02 13, 10:09)
Nemaciau, kaip ji islindo i Laisves pr., bet velgi pries eisma. Ir ka su tokiais zmonem daryti?

O butu tikrai idomu pamatyti,kaip ji toj vietoj i Laisve islindo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 02 12, 14:08)
Cia apie mane informuoti?  blink.gif  lotuliukas.gif

Jūs - vienintelė pažeidėja? Ar ne per daug garbės?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 13, 09:28)
Matyt esu lemtinga, nes per nepilną parą man matant net trys automobiliai pravažiavo per raudoną šviesą doh.gif Bet taip "žostkai" per raudoną. <...>

Matyt kartu stebėjom g.gif
Man "stalčius atsikniojo" ir net kelis kartus stebilijausi į šviesoforą ar tikrai nesumaišiau sekcijų g.gif
Atsakyti
o kodėl jūs nerašot markių ir valst. numerių tokių pažeidėjų? nespėjat pastebėti?
Atsakyti
o kas tau is to jei paminesim, uzsirasineji visus?
uzrasu knygele veziosies, ir ekstra atveju ieskosi tarp uzrasu to ar ano numerio, markes? g.gif
stengciausi isidemeti tada jei-nudauztu kokia ciucela veidrodeli (yra aprasyta tokia situacija sioje temoje), galvociau kad vairuotojas girtas, ir panasiai... o kitu atveju nematau jokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 04 20, 16:11)
o kas tau is to jei paminesim, uzsirasineji visus?
uzrasu knygele veziosies, ir ekstra atveju ieskosi tarp uzrasu to ar ano numerio, markes?  g.gif
stengciausi isidemeti tada jei-nudauztu kokia ciucela veidrodeli (yra aprasyta tokia situacija sioje temoje), galvociau kad vairuotojas girtas, ir panasiai... o kitu atveju nematau jokios naudos  schmoll.gif

atmintį treniruok, tada lengviau ir čiūčėlą atsiminsi drinks_cheers.gif
Atsakyti