Įkraunama...
Įkraunama...

1,5 metų berniukui reikia pagalbos

sveiki,

Mano mama globoja berniuką, kurio mama guli patale, nes jai operuotas 3 kartus stuburas ir visai nesikelia, o tėvas bedarbis. Šeima gyvena Ukmergėje, malkomis šildomame kambarėlyje. Vaikas gimė neišnešiotas, ilgai buvo ligonoinėje ir dabar dažnai sega ir būna ligoninėje vienas.
Labai reikia rūbelių šiltų, ypač kailinukų ar šilto paltuko (gali būni seni ar didesni, sumažinsime), nes kambaryje labai šalta, o vaiko sveikata silpna, šeima labai varganai gyvena, net maistui pinigėlių trūksta.

Prašau jūsų pagalbos, kas galite, padėkite rūbeliais, būsime dėkingi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
koks vaiko ugis ir svoris? turiu striukyte paprasta bet gal pravers, zieminius batukus atrodo 26dydzio, keles kelnytes.. na zinociau kokio dydzio butu dayug paprasciau padeti - parasyk jei gali,geriau i az 4u.gif ir jei reikia galiu darzoviu kad ir siek tiek bet parupinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasiau Saruniukei i AZ, bet nesuluakiau atsakymo. Kaip galima su tavimi susisiekti del pagalbos mazyliui?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 16, 14:58)
koks vaiko ugis ir svoris? turiu striukyte paprasta bet gal pravers, zieminius batukus atrodo 26dydzio, keles kelnytes.. na zinociau  kokio dydzio butu dayug paprasciau padeti - parasyk jei gali,geriau i az  4u.gif ir jei reikia galiu darzoviu kad ir siek tiek bet parupinti  mirksiukas.gif

Mano mažius panašaus amžiaus (1 metai ir 5 mėn.), tai drabužėliai 86 cm., tik tik, o svoris apie 12 kg., batukų dydis 22-23, (čia mano mažiaus duomenys blush2.gif , bet nemanau, kad labai jau skirsis). Tada šiam (Ukmergės) berniukui gal reiktų drabužėlių 92 cm., gali būti ir 98 cm., batukų, manau, reiktų 23 -24 dydžio.
Atsakyti
Vaikiuko mama serga, idomu kokia jos sveikimo prognoze? Tetis bedarbis, kokios to priezastys, ar del kokiu nors priezasciu jis negali dirbti, ar tiesiog neranda darbo? Ar yra kokiu giminiu, kurie galetu bent jau ligoninej mazyli aplankyti? Gal butu galimybe berniuka vesti i darzeli, kur jis per diena sotus ir siltai pabutu? Domiuosi, nes panasu, kad seimai reikia ne vien rubeliu. Turiu savo sunaus isaugtinius rubelius kuriuos mielai padovanotume.

Gerai butu, kad Saruniuke atsilieptu.
Atsakyti
jei gerai supratau, tai šarūniukė galės atsiliepti tik pirmadienį, nes kompą turi tik darbe
Papildyta:
reikėtų su Ukmergės mamytėmis sukontaktuoti, gal jos kuo nors padėti galėtų g.gif
Atsakyti
Penktadienį Šarūniukė buvo pas mane, atrinkau berniukui tinkančių rūbelių, gal ir didoki bus, bet svarbu, kad ne per maži ax.gif

Ji tikriausiai parašys tik pirmadienį ax.gif
Atsakyti
Susisiekiau su Saruniukes mama. situacija to berniuko (ukmergeje) seimoje labai prasta mama jau nuo lapkricio pradzios guli ligoninej. tetis vienas augina 10 m ir 1,5 m berniukus. drabuzeliai labai padetu, bet reiketu ir didesnes pagalbos, gal butu imanoma surinkti pinigeliu aptvarkyti namus, nors sildymo sistema sutvarkyti. as cia naujoke, tai prasau patyrusiu mamu pagalbos
pati susisiekiau su vienos baldu firmos direktore, jie turi visokiu medienos liekanu,atraizu ir mielai jas padovanotu tik reikia dabar sugalvoti kaip jas nugabenti, bet tai manau nebus problemu.
Atsakyti
Labai dėkingi už gerus žodžius ir paramą visoms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsiprašau, kad neatsakiau iš karto, bet kompiuteris tik darbe.
Apie berniuko ūgį ir svorį paklausiu savo mamos (ji daugiau žino, nes aš tik kaip tarpininkė) ir vėliau parašysiu.

Vakar jau išsiuntėme dėžę šiltesnių rūbų, kuriuos gavome iš kelių mamyčių, didelis ačiū joms 4u.gif 4u.gif

Vaiko mama jau antrą mėnesį guli ligoninėje po n -tos stuburo opercijos ir kiek žinau nesikelia iš lovos, prognozės ne kokios. doh.gif

Pingvinuke, vaiva, jūsų dovanoti rūbeliai tiesiog nuostabūs, mama jums labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 18 gruodžio 2006 - 09:37
Šarūniuke, tai toje šeimoje, kaip supratau, auga dar vienas 10-ties metų berniukas, tai manau, gal ir jam reikia drabužių ar avalynės, tai paklauskite mamos, koks to vyresniojo berniuko ūgis ir avalynės dydis.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 12 18, 10:49)
Šarūniuke, tai toje šeimoje, kaip supratau, auga dar vienas 10-ties metų berniukas, tai manau, gal ir jam reikia drabužių ar avalynės, tai paklauskite mamos, koks to vyresniojo berniuko ūgis ir avalynės dydis.

Ką tik kalbėjau su mama, ji nelabai žino to vyresniojo dydžio blush2.gif
be to jai šiandien nelabai su sveikata, tiksliau blogai, nes spaudimas 220, tai pati guli (ji pas mane ir nemažas ligonis doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šarūniuke, labai džiaugiuosi, kad vaikučiui rūbeliai tiko wub.gif

Ačiū tau, kad rūpiniesi šalia esančiais wub.gif
Atsakyti