Labai idomu,ar kam teko darytis atstatomaja pilvo sienos plastine korekcija chirurginiu budu po gimdymo(-u). As galvoju tokia darytis,nes pilvelis atrodo tikrai nekaip,ir sportas cia ne prie ko,nes issiskyre pilvo sienos raumenys.
QUOTE(laura x @ 2006 02 10, 13:13)
Labai idomu,ar kam teko darytis atstatomaja pilvo sienos plastine korekcija chirurginiu budu po gimdymo(-u). As galvoju tokia darytis,nes pilvelis atrodo tikrai nekaip,ir sportas cia ne prie ko,nes issiskyre pilvo sienos raumenys.
Sunku ką nors tiksliau pasakyt, bet esu girdėjus kad nepatartina daryt šios operacijis, nes po to gali būti daugiau blogybių ir problemų negu kad dabar, bet čia tikriausiai nuo gydytojų priklauso
o kokiu blogybiu ir problemu ?
Manau, kad pirmiau reikia visus vaikus išgimdyt ir tik po to operuotis . Be to tai plastinė operacija, pašalinamas odos perteklius, riebalai . O kaip dėl prasiskyrusių pilvo raumenų, tai nežinau. Reiktų pasidomėt .
as jau dvi dukrytes turiu,daugiau kaip ir nebezadam dabar laikas apie save pagalvot
Apie tai yra temoje "Po gimdymo". Jei nėštumo metu atsirado strijų ar nukaro pilvas po gimdymo, jokie sportai, kremai tikrai nepadės. Pilvo korekcija kainuoja apie 6 tūkst. litų. Atliekama praėjus, berods, 2 metams po gimdymo. Aišku susigimdžius visus vaikus. Bet jei atsitiktų taip, kad netyčiukas, tai pilvo oda vėl išsitemptų ir reiktų analogiškos operacijos. O pati operacija gana sudėtinga, pilvo oda yra patempiama žemyn, nupjaunama ir suformuojama nauja bamba. Aš galvoju apie šią operaciją, nes pilvas po gimdymo oj oj nukaręs ir strijuotas...
Gal kitos forumietės žinos daugiau
Gal kitos forumietės žinos daugiau
Mano tetai darė panašią operaciją, tai Dieve Dieve, kaip ji po jos vargo ir kiek metų Taigi, tikrai per operaciją pašalino dalį riebalų, nupjovė dalį odos, tik dabar galvoju ar bambą jai iš naujo formavo, kazkaip atrodo kad neformavo, nes buvo randas nemažas, bet gana žemai, tai nelabai kas gali ir matyti. Po tos operacijos praėjus pusei metų trūko pilvaplėvė, pasidarė pilvo išvarža, bet gana didelė, vėl operavo, po metų vėl trūko, tai teta kankinosi vos ne dešimt metų, patyrė 7 dideles operacijas. Galiausiai paskutinę operaciją kai darė, tai įsiuvo didžiulį plotą svetimos pilvaplėvės, tai po paskutinės operacjos kaip viskas ir susitvarkė, jau keli metai viskas gerai Gydytojai jai pasakė, kad viskas dėl tos pilvo pirmos korekcinės operacijos, per kurią pažeidė pilvaplėvę sakė labai dažnas atvejis po tokių operacijų pilvo išvaržos Na vienu žodžiu žinau kiek tai nervų ir skausmo atnešė ši operacja, tai niekada, kaip beatrodyčiau nesidaryčiau tokios, daug rizikos visam laikui Paklauskit gydytojų ar pataria po jos sportuoti Gal iš pradžių nepasako, bet po operacijos prasideda, bėgt smarkiai negalėsi, kelt negalėsi, sportuot tik po truputį ir t.t. bet čia ne tik pradžiai, bet visam laikui jau Na vienu žodžiu, tikrai ne visuomet taip nepasiseka, bet kam rizikuoti, dėl grožio paskui prarast sveikatą, nematau prasmės. Tai jau geriau gal rinktis riebalų nusiurbimą ir įvairias masažų bei kremų procedūras, sportą, po kurių tikrai įmanoma gerokai pastangrinti pilvuką
Na prieš ką nors darydamos geriau pasikonsultuokit su keliais tos srities gydytojais, išsiklausynėkit visus niuansus. Reikia tikėtis, kad pasktiniu laiku šios operacijos kokybiškesnės Sėkmės
Na prieš ką nors darydamos geriau pasikonsultuokit su keliais tos srities gydytojais, išsiklausynėkit visus niuansus. Reikia tikėtis, kad pasktiniu laiku šios operacijos kokybiškesnės Sėkmės
Labas,
tokią operaciją darė mano pažįstamai. Jai ne tik pilvas buvo likęs po gimdymo, bet išsitampiusi strijuota oda ties kirkšnimis. Jai ir sutampė odą kur ką reikia, nupjovė, kas per daug Tiesa, kai matosi bamba, tai atrodo tokia kažkokia nenatūrali.
Po operacijos, kiek atsimenu, jai kaupėsi po oda skysčiai, keletą kartų reikėjo nusiurbinėti. Sportuoti tai ji dabar sportuoja - lanko sporto klubą - t.y., nežinau, ar koks kitoks sportas būtų negalimas po tokios operacijos, kaip kažkas čia rašė
Dabar kad būtų kažkas negerai, ji nesiskundžia, tik kartais sako, kad va, triusikėlius negerus nusipirkau, kažkaip nepatogu jai, kad gumelė pasitaiko ties randu būti
operacija, arba ji nesakė visos sumos, bet 6 tūkst. nekainavo. Ji operavosi Klaipėdoj.
Aš visgi rįžčiaus, jei man būtų tokios problemos ir finansiškai galėčiau sau tai leisti, nes kai mačiau, kokia gali likti oda ir pilvas po gimdymo tai rizikuočiau.
tokią operaciją darė mano pažįstamai. Jai ne tik pilvas buvo likęs po gimdymo, bet išsitampiusi strijuota oda ties kirkšnimis. Jai ir sutampė odą kur ką reikia, nupjovė, kas per daug Tiesa, kai matosi bamba, tai atrodo tokia kažkokia nenatūrali.
Po operacijos, kiek atsimenu, jai kaupėsi po oda skysčiai, keletą kartų reikėjo nusiurbinėti. Sportuoti tai ji dabar sportuoja - lanko sporto klubą - t.y., nežinau, ar koks kitoks sportas būtų negalimas po tokios operacijos, kaip kažkas čia rašė
Dabar kad būtų kažkas negerai, ji nesiskundžia, tik kartais sako, kad va, triusikėlius negerus nusipirkau, kažkaip nepatogu jai, kad gumelė pasitaiko ties randu būti
operacija, arba ji nesakė visos sumos, bet 6 tūkst. nekainavo. Ji operavosi Klaipėdoj.
Aš visgi rįžčiaus, jei man būtų tokios problemos ir finansiškai galėčiau sau tai leisti, nes kai mačiau, kokia gali likti oda ir pilvas po gimdymo tai rizikuočiau.
jeigu yra atliekamas cezaris, pilvo korekcija gali buti atliekama tuoj po gimdymo cezariu.
operacijos sunkumas priklauso nuo to, kiek odos ir riebalu nupjaus. kartas uztenka padaryti tik zemesniosios pilvo dalies korekcija, nebutinai pjaut vos ne iki vidurio ir daryt nauja bamba - cia daugiau ekstremaliems atvejams (tokia mini korekcija daroma tada, kai riebalai susikaupe tik zemiau bambos).
pilvo korekcija daugiau tinka zmonems, kurie, pvz, numete ypac daug svorio arba moterims, kurioms po keliu nestumu, oda ir raumenys tiek issitampe, kad net ir su sportu nebesusitrauks.
jei audiniai ne tiek istempti, bet yra nemazai riebaliuku, gal butu logiska pameginti riebalu nusiurbima - butu galima nusiurbti ir nuo slaunu, ir nuo sonu, bei pilvo?
pries operacija taip pat pageidaujama, kad pacientas mestu rukyti, nes rukymas stabdo zaizdu gijima.
aisku, pries einant reikia per visus plastinius chirurgus pereiti. pasiklausineti, kas specializuojasi sioj sritij, paprasyti ju parodyti pries-ir-po operacines savo ankstesniu pacientu nuotraukas.
operacijos sunkumas priklauso nuo to, kiek odos ir riebalu nupjaus. kartas uztenka padaryti tik zemesniosios pilvo dalies korekcija, nebutinai pjaut vos ne iki vidurio ir daryt nauja bamba - cia daugiau ekstremaliems atvejams (tokia mini korekcija daroma tada, kai riebalai susikaupe tik zemiau bambos).
pilvo korekcija daugiau tinka zmonems, kurie, pvz, numete ypac daug svorio arba moterims, kurioms po keliu nestumu, oda ir raumenys tiek issitampe, kad net ir su sportu nebesusitrauks.
jei audiniai ne tiek istempti, bet yra nemazai riebaliuku, gal butu logiska pameginti riebalu nusiurbima - butu galima nusiurbti ir nuo slaunu, ir nuo sonu, bei pilvo?
pries operacija taip pat pageidaujama, kad pacientas mestu rukyti, nes rukymas stabdo zaizdu gijima.
aisku, pries einant reikia per visus plastinius chirurgus pereiti. pasiklausineti, kas specializuojasi sioj sritij, paprasyti ju parodyti pries-ir-po operacines savo ankstesniu pacientu nuotraukas.
man po gimdymo bambos išvarža. pataria operuotis, o vaikų irgi galėsiu po to turėti. esmė, kad bet kada gali man pablogėti, nes pilvo ertmėje ties bamba yra skylė, iš kurios svyruoja kažkas viduje. tai man net negera ten. nepadeda nei dietos, nei sportas, reikia siusiuti skyle, o jei ateityje sustorėsiu, gal ir kitomis paslaugomis naudosiuos
Sveikutes.
Gal kam jau buvo padaryta pilvo sienos plastine operacija???
Pasidalinkit patirtimi..
Kiek laiko truko operacija, koks laikas praleistas gydymo istaigoje?/
Kaip buvo darosi pjuviai??
Ar ilgai buvo skausmai pilvo srityje po operacijos?
Ar liko randai ant pilvo??
Zodziu malonu butu pabendrauti kas atsakytu i eile mano klausimu, bei pasidalintu savo patirtimi
Gal kam jau buvo padaryta pilvo sienos plastine operacija???
Pasidalinkit patirtimi..
Kiek laiko truko operacija, koks laikas praleistas gydymo istaigoje?/
Kaip buvo darosi pjuviai??
Ar ilgai buvo skausmai pilvo srityje po operacijos?
Ar liko randai ant pilvo??
Zodziu malonu butu pabendrauti kas atsakytu i eile mano klausimu, bei pasidalintu savo patirtimi
Negis niekas nedaret