sena temaČia
kokių gerų minčių ir patarimų turite šiuo klausymu
aš pernai tai odvanojau dušo žėlė ir kvepalus tokio pat kvapo. Dar laikrodį kažkada dėjau po eglute. Ai, kaip visada - maikė, triusikai ir būtinai Kalėdiniais motyvais
As per vienas kaledas vyrui dovanojau auksine grandinele,nei stora,nei plona ir mokejau apie 350lt.
Aš jau irgi užsakiau kvepalus iš katalogo,tad dovana jau kaip ir pasirūpinta
aš prieš porą metų nupirkau priežiūros mašinai rinkinį, ten buvo ne rinkinys, o tiesiog supirkau ką radau lentynoj, šampūną, vašką, salonui valyti, kvepaliuku, t.t.
buvo gal 5-6 buteliukai, taip pat kempinė mašinai plauti - tai diedas kaip vaikas džiaugėsi
nes sakė, kad tokioms priemonėms visada gaila pinigų - aš nupirkau tokias visas geresnes, bent jau pagal kainą nepigiausias
buvo gal 5-6 buteliukai, taip pat kempinė mašinai plauti - tai diedas kaip vaikas džiaugėsi
nes sakė, kad tokioms priemonėms visada gaila pinigų - aš nupirkau tokias visas geresnes, bent jau pagal kainą nepigiausias
aš jau tokį puodelį dovanojau valentino dienos sproga... nuėjau į fotoatelje, nufotkino su zuikio ausim, kaip ir prašiau (jis mane zuikiu vadina ).. tai jau patenkintas buvo kaip nzn kas visiems kam reikia ir kam nereikia rodė
šieme jau apsisprendžiau ant švenčių čeky laikrodžiui dovanosiu, o sausio vidurį bus jo gimtadienis, tai dovanosiu savo kokios sexovos nuotraukos (dar tuo reikės pasirpinti) puzzle
šieme jau apsisprendžiau ant švenčių čeky laikrodžiui dovanosiu, o sausio vidurį bus jo gimtadienis, tai dovanosiu savo kokios sexovos nuotraukos (dar tuo reikės pasirpinti) puzzle
QUOTE(damute31 @ 2006 11 18, 10:37)
o as savo vyreliui siemet toki puodeli padariau kol jis tuscias tai atrodo paprastas juodas puodukas,va kai uzpili karsta vandeni po truputi pradada rysketi grozis nuotraukytes -mano ir mergaiciu musu,tai dabar gales gerti arbata ir i mus ziureti, o bunant toli nuo namu manau manau dovana
Kur? Už kiek?
QUOTE(pupute @ 2006 11 18, 15:28)
va čia yra nyuoroda. apie jį parašyta: magiškas puodelis su nuotrauka.. kainuoja tai nemazai, bet žinok verta verta ir dar kartą verta
čia tai tikrai gera idėja
puodeli toki ir as esu dovanojus liux dalykiukas.