Sveikutes, as jau parasiau pakvietimus. Pirkau labai grazius atvirukus, kurie yra Vilniuje Totoriu ir Vokieciu g. Parduotuvese Sesute. Ten tikrai originalus atvirukai ir siaip yra visokiu mielu dalykeliu. Atvirukus pirkau po 5 ir 6 lt. Nepigu, bet net pati uzsimaniau tokius paveiksliukus isireminti ir pasikabinti ant sienos
o teksta rasiau l. paprasta. Brangieji...kvieciame Jus dalyvauti musu vesttuviu puotoje. Santuoka bus registruojama ........d..........val ten ir ten. Pobuvis vyks nuostabioje sodyboje salia............... Kazkas panasaus.
Siaip kiek zinau pakvietimai rasomi treciuoju asmenu, t.y. jokiu asmeniskumu-"mes tuokiames"-paprasciausiai "tuokiasi Maryte it Jonukas ir kviecia jus...."
Be to reiketu pabaigoje pridurti, kad apsisprendimo ar dalyvausite puotoje laukiame po menesio ar pan., tada visi turetu pranesti savo apsisprendima ir galima tiksliau suplanuoti kiek zmoniu bus
Be to reiketu pabaigoje pridurti, kad apsisprendimo ar dalyvausite puotoje laukiame po menesio ar pan., tada visi turetu pranesti savo apsisprendima ir galima tiksliau suplanuoti kiek zmoniu bus
Vilmux, pritariu tau - tikrai pakvietimai rasomi 3-uoju asmeniu. Storoj knygoj "Viskas apie etiketa" skaiciau.
Niu va, vadinasi padariau ne pagal etiketa
Bet ka dabar padarysi, manau sveciai labai neisizeis
Bet ka dabar padarysi, manau sveciai labai neisizeis
QUOTE (sesyte @ 2004 05 07, 07:53) |
Vilmux, pritariu tau - tikrai pakvietimai rasomi 3-uoju asmeniu. Storoj knygoj "Viskas apie etiketa" skaiciau. |
Sveikutes visos
As sian sedejau, kuriau kuriau teksta, is 4 pavyzdziu pasidariau 1 Tai va - nusizengiau visiems etiketams,nes nerasiau treciuoju asmeniu. Ne taip skambejo man Rasiau daugiskaitos pirmuoju (mes) Teksta lyginau pagal centra, italic ir dar ireminau i remelius tokios spalvos, kaip pats pakvietimas. Atspauzdinau ant geresnio popieriaus, iskirpau ir graziai iklijavau i kvietima. atrodo, nei prikeverzota, svaru, tvarkinga, grazu
Gerb. ....................
Ateis graži diena, naujos šeimos diena,
Kai mes,
................. ir .....................,
Prisieksime amžiną meilę ir tapsime vienu.
Maloniai kviečiame Jus dalyvauti mūsų sutuoktuvėse
šeštadienį, trisdešimt pirmą liepos, du tūkstančiai ketvirtaisiais metais,
pusę trijų Klaipėdos CMB.
Santuoka laiminama ketvirtą valandą
Palangos Šv. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje.
Sutuoktuves atšoksime septintą valandą kavinėje ".......".
Būtinai atsineškite gerą nuotaiką!
Prašome, likus 2 savaitėms iki sutuoktuvių,
pranešti apie savo apsisprendimą
Ji: 8 (610) ........
Jis: 8 (615) .......
Tai toks musu tekstukas bus. Tik pagal centra islygintas.
Tiesa, ir as parasiau, kad laukiame Jusu su gera nuotaika ar pan.
QUOTE (Mera @ 2004 05 07, 08:17) |
Tiesa, ir as parasiau, kad laukiame Jusu su gera nuotaika ar pan. |
Ai, cia as kazkaip taip sugalvojau. Reikejo kazkokio zaismingumo, nes labai jau oficialiai viskas atrodo
Man tai atrodo, kad sitie kvietimai skirti tik artimiems zmonems, tai jie, manau, nekreips demesio i ta trecia asmeni
O zaimingumo tai tikrai reikia
O zaimingumo tai tikrai reikia
QUOTE (Mera @ 2004 05 07, 08:24) |
Man tai atrodo, kad sitie kvietimai skirti tik artimiems zmonems, tai jie, manau, nekreips demesio i ta trecia asmeni O zaimingumo tai tikrai reikia |
Del to man ir nesiderino niekur tas treciasis asmuo. Isvis super oficialiai atrodo, tai net nejauku butu toki draugams duoti Va, jei daryciau kokias prabangias vestuves ir i jas kviesciau kokius pasiturincius, garsius zmones, tai jau tikrai be treciojo asmens neprasisukciau. O dabar...kai neturiu net tokiu sveciu... Bet del skonio nesigincijama
O kažką pagal save sukurti nesinorėtų? Juk tikrai žmonės pajaus, kad daugiau širdies įdėta, nei tiesiog kažkoks tekstukas iš kažkur atvarytas ir išsiuntinėtas...
Mes tai pirkom tokius gražius Sigutės Ach atvirukus su zuikučiais ir širdutėm ir su laisvo stiliaus tekstukais išsiuntinėjom. Bet irgi buvo. Dėdei išsiunčiau vienu sakiniu daugiau nei tetai, tai susiskambinę palygino ir teta vos neįsižeidė, kad va, matai jam tai tokį atsiuntė, o man tokį. Jau tokia pikta buvau Jau net nebūtų buvę savrbu, jei iš viso nebūtų atėjusi.
Mes tai pirkom tokius gražius Sigutės Ach atvirukus su zuikučiais ir širdutėm ir su laisvo stiliaus tekstukais išsiuntinėjom. Bet irgi buvo. Dėdei išsiunčiau vienu sakiniu daugiau nei tetai, tai susiskambinę palygino ir teta vos neįsižeidė, kad va, matai jam tai tokį atsiuntė, o man tokį. Jau tokia pikta buvau Jau net nebūtų buvę savrbu, jei iš viso nebūtų atėjusi.
QUOTE (kaktusas @ 2004 05 08, 19:37) |
...nei tiesiog kažkoks tekstukas iš kažkur atvarytas ir išsiuntinėtas... |
Sorry, bet mano tekstukas nera "is kazkur atvarytas"
Turejau 5 pavyzdzius ir sukuriau viena - t.y. -sesta Kazka paemiau is vieno, kazka is kito, kazka ismeciau ir t.t...
Sveikos,
noreciau pasiteirauti,kur yra didziausias kvietimu pasirinkimas Vilniuje?
Aciu uz pagalba:)
noreciau pasiteirauti,kur yra didziausias kvietimu pasirinkimas Vilniuje?
Aciu uz pagalba:)