Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinė vonia

Idomu, kokie sios vonios pliusai ir trukumai. Ar nebus taip, kad pasilepinsi viena kita karta ir stoves paskui su visom savo funkcijom nenaudojama unsure.gif O gal jai reikia kokios spec. prieziuros? Patarkit prasau, kas turit kokiu minciu wink.gif
Atsakyti
Deja nieko negaliu kol kas patarti ir as, nes neturejom, o mama dabar kaip tik iesko sau tokios pirkti smile.gif
Atsakyti
mes irgi galvojam pirkti. pasirodo, ja reikia 1-2 kartus per menesi dezinfekuoti- prileisti pilna su valymo skysciu, paskui dar karta prileist svaraus vandens...
Atsakyti
mano vieni draugai turi. Aishku, kol joje lepiniesi, tai ko gero labai faina - esu zhiauri vonios megeja, o cia dar masazhine... Bet shiaip kasdienai manau ji tikrai nepraktishka. ir dezhinfekuot, kaip jau mineta, butina, ir shiaip tie latakeliai nuo muilu ir shampunu sako uzhsikisha. Gal, aishku, dar cia ir nuo vonios, nuo firmos priklauso.
Atsakyti
Aciu visoms parasiusioms smile.gif Ir vis delto, gal dar kokiu uz ar pries isgirsiu? wink.gif
Atsakyti
As turiu ka pasakyti tongue.gif
Turiu tokia vonia ir esu labai patenkinta. Dezinfekuoti ja du kart i menesi tikrai nebutina, cia jau kaip kas nori. O siaip labai smagu joje paguleti ir ypac vaikiukiui maudytis smile.gif . As tikrai uz thumbup.gif
Atsakyti
na mes turim masazine vonia. tai galiu pasidalint patarimais. jei reiketu dar karta rinktis, tai paprastos masazines (tik su vandens sroves masazu, keturiais purkstukais sonuose, 2 ties peciais ir dviem ties pedom) tikrai nepirkciau.
masazas silpnokas (bent man, nes esu gana kuda, tai kol iki manes srove ateina, tai nelabai kas laugh.gif , nors pas mus maudesi stori zmones, tai jiem labi patiko).
valymo sakyciau visgi reikia specialaus, nes kiek pabuvus atsiranda blogas kvapas vonioje.
be to, jei jau isigysit, tai reguliariai ir junkite masaza, nes jei jo neneuadoji, irgi greiciau blogas kvapas susidaro.
jei tikrai norit masazines, siulau pataupyti daugiau pinigeliu ir nusipirkti su daug purkstuku, su vandens ir oro sroves masazu - zodziu tikrai pilnai masazuojama vonia. o tokia kaip minejau anksciau - paprasta, kainuoja (bent kainavo) apie 4000, bet is esmes smarkiai nerekomenduociau. jau geriau paprasta - daug pigiau. o jei jau nori masazo, tai geriau su visom funkcijom pirkti wink.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu tokios sad.gif O sakykit, kaip tas masažas įjungiamas,reikia į rozėtę jungt?
Atsakyti
Gal parasytumet, koki valykli naudojate ir kiek jo reikia?
Atsakyti
ir dar jei butu galima parasykite to "special" valiklio kaina? tongue.gif
aciu
Atsakyti
Mes trejus metus gyvenam su masaine vonia. Kai prisiruoši į ją nueiti, tai labai smagu- masažas rimtas, stiprumas reguliuojamas, srovės įvairios. Tačiau. Dabar keliamės į naują būstą. Jame dedam paprastą nedidukę patogią vonią, neslystančiu dugnu, su porankiais. Tik jau ne masžinę. Todėl, kad:

1. Mūsų masažinė yra kampinė, gargaras toks. Kad ją prileisti vandens reikia apsišarvuoti kantrybe. Na, nebėga pusvalandį vanduo, bet tikrai smagiau turėti nedidukę vonią- užsigeidei išsimaudyti, tai už penkių minučių jau pliuškeniesi. Na, nebent nedidukė masažinė vonia būtų išeitis, bet žr. toliau biggrin.gif .

2. Masažinėje vonioje negalima naudoti druskų. Man to labai trūko. Visokius skystus gelius galima naudoti, bet jei paleidi masažą, tai vonia taip suputoja, kad negali ramiai mėgautis vandeniu, o turi graibyti pro viršų lipančias putas blink.gif .

3. Kai eini maudytis su vaiku, vaikui pastoviai knieti pamaigyti mygtukus, o tai ne visada labai linksma. blink.gif

4. Finale, paskaičiavom, kiek kartų mes naudojomės masažine vonia per tuos trejus metus. Ir tame kontekste įvertinom vonios kainą. blink.gif Trejus metus būtume visa šeima sveikatingumo centre lankęsi, po procedūrų restoranuose pietavę, ir vis vien nė pusė tos sumos nebūtume išnaudoję. Ir galvos neskaudėtų dėl vonios valymų, priežiūros, kiekvienais metais didėjančio vonios technologonio atsilikimo... blink.gif
Atsakyti
Skaitau Norge ka tu parasei, ir prisiminiau giminaicius. Turi jie matyt kaip ir tavo vonia masazine, kampine uz 16000 Lt. Gargara milziniska. Nors grezinyje stovi du galingi siurbliai, ja prileisti reikia vos ne 2-3 valandu. Muiliuotis ar plautis galva nerekomenduojama, tai reikia atskirai nusiprausti, o po to jau i malonumus nerti smile.gif Naudojasi jie patys karta per pora menesiu, nes tikrai nera kantrybes ir laiko tiek terliotis. O mums nuvaziavus, tai atrakcija pasilepinti tokioje vonioje console.gif
Na ir laiko jie dabar ja tik del tokiu apsilankeliu kaip mes ax.gif Sake kitame aukste matyt statysis normalia nedidele vonia
Atsakyti