Įkraunama...
Įkraunama...

Eveline

Tapau Eveline produkcijos gerbėja biggrin.gif ir kaina ir kokybė thumbup.gif
Išbandžiau
user posted image
Gerai geriasi, maloniai šildo, jei po švetiklio tai gal net degina biggrin.gif oda tampa stangresnė, švelnesnė.
Tą patį galiu pasakyti apie šį, tik jis vėsina, o ne šildo smile.gif
user posted image

Šiandien nusipirkau veidui kremą smile.gif ir jau matau, kad paskubėjau doh.gif nes pasirodo yra ir 25+ unsure.gif o aš su tokiu amžium nusipirkau 30+ doh.gif tokį
user posted image
Maloniai kvepia, legvai tepasi, nelieka riebaus sluoksnio, veidas toks švelnus biggrin.gif
QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 12 10, 10:55)
Kremas Hydra expert is pradziu patiko. Jautesi odos drekinimas, pasirode ir ne per daug sunkus. Bet nunaudojus beveik trecdali jis man pradejo kimsti poras. Turincioms normalia oda manau jis butu superinis.

user posted image

O kur pirkai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 05 kovo 2013 - 23:28
O koks jums skirtumas +25 ar +30 , sudetis ta pati. Nekreipkit demesio i marketinginius triukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 03 06, 13:36)
O koks jums skirtumas +25 ar +30 , sudetis ta pati. Nekreipkit demesio i marketinginius triukus. mirksiukas.gif

Neatkreipiau dėmesio, aišku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau iš šios serijos- user posted image

dieninį ir naktinį nuo 30+. Naktinio dar neneaudojau, nes senasis nepasibaigęs, o apie dieninį jau galiu šį tą parašyti smile.gif

Labai lengva maloni tekstūra, akimirksniu įsigeria, gerai drėkina, vos juntamas neįkyrus kvapas. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Tačiau man po jo lieka blizgesys ir palietus odą jaučiasi tokia švelni riebi plėvelė biggrin.gif Mano oda mišri, linkusi į riebumą, o sausai/normaliai odai šis kremas ko gero turėtų tikti idealiai smile.gif Ai, tiesa nepaminėjau, kad kremukas labai taupus- užtenka vos kelių lašelių padengti visą veidą- na bent jau man. Taigi, palyginus su bioHyaluron serija, kurią naudojau prieš tai (mišriai odai), man ji labiau tinka nei ši. Tiesa, labai keista, kad paveikslėliuose matau stiklinį indelį, o iš tiesų jis plastikinis g.gif Gal čia tik mūsų rinkoj toks biggrin.gif

Na ir pagirsiu šį daiktą- nors akių makiažo jis tikrai neįveikia, bet aš jį naudoju kaip toniką- puikiai atgaivina ir sudrėkina odą, toks vėsus ir maloniai kvepia smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2013 03 17, 12:58)
o sausai/normaliai odai šis kremas ko gero turėtų tikti idealiai smile.gif

Tikrai taip, mano sausai odai tiko idealiai smile.gif O nakčiai kaip tik Biohyaluron naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie kuno sviestus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2013 03 17, 11:58)
Nusipirkau iš šios serijos-
dieninį ir naktinį nuo 30+. Naktinio dar neneaudojau, nes senasis nepasibaigęs, o apie dieninį jau galiu šį tą parašyti smile.gif

Dėl jūsų aprašymo vakar nusipirkau dieninį thumbup.gif nes iš anos serijos man truputi per mažai drėkina unsure.gif tepdavau dviem sluoksniai, o ypač sausose vietose ir dar papildomai, tikiuosi su šiuo to nebus smile.gif
Beje, Martinoj kaip tik akcija dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pora atsiliepimų 4u.gif

Ilgai išliekantis lūpų blizgesys Liquid tint glow, atsp 116

user posted image

user posted image

user posted image

Man šiaip nelabai patinka Eveline blizgesiai ir lūpdažiai ax.gif Visad būna kažkokių minusų, bet šį kartą neturiu prie ko prikibti bigsmile.gif Blizgesys laikosi gal ir ne 16 val (tiek nelaikiau), bet visą darbo dieną tikrai, atlaiko ir valgymus, ir bučinius, viską, niekad nesu turėjus tokį patvarų lūpų produktą blink.gif Prie to pačio jis visiškai nelipnus, maloniai kvepia, gerai dengiasi, nesausina, o priešingai, šiek tiek drėkina lūpas, be blizgučių, kreminis. Bėda tik su atspalviais, visi ryškūs, akį rėžiantys, kaip kad Eveline mėgsta gaminti ax.gif 116 man pasirodė šviesiausias g.gif Ant lūpų ryški fuksija, foto skolinta iš interneto, bet ir ant manęs gaunasi lygiai toks pat atspalvis sad.gif Kaina su nuolaida 6,99 lt

Lūpų serumas stikas Extra soft bio, sensitive (baltas)

user posted image

Puikus serumas, labai veiksmingas, skaniai kvepia, naudotis vienas malonumas. Prieš jį turėjau 2 iš eilės skystus Eveline serumus tūtelėse, kurie man labai patiko, bet jau kiek pabodo. Šis išsukamas serumas pagal poveikį ne prastesnis, taip pat su SPF, kvapas subtilesnis. Bandysiu ir kitų rūšių mirksiukas.gif Kaina su nuolaida 3,49 lt
Atsakyti
Gal kas isbandete blakstienu tusus , kokia ju kokybe.
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2013 04 13, 14:32)
Gal kas isbandete blakstienu tusus , kokia ju kokybe.

Temą paskaitykit, ne vienas atsiliepimas yra.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 12, 21:28)
Pora atsiliepimų  4u.gif

Ilgai išliekantis lūpų blizgesys Liquid tint glow, atsp 116

user posted image

Man šiaip nelabai patinka Eveline blizgesiai ir lūpdažiai  ax.gif  Visad būna kažkokių minusų, bet šį kartą neturiu prie ko prikibti  bigsmile.gif  Blizgesys laikosi gal ir ne 16 val (tiek nelaikiau), bet visą darbo dieną tikrai, atlaiko ir valgymus, ir bučinius, viską, niekad nesu turėjus tokį patvarų lūpų produktą  blink.gif Prie to pačio jis visiškai nelipnus, maloniai kvepia, gerai dengiasi, nesausina, o priešingai, šiek tiek drėkina lūpas, be blizgučių, kreminis. Bėda tik su atspalviais, visi ryškūs, akį rėžiantys, kaip kad Eveline mėgsta gaminti  ax.gif 116 man pasirodė šviesiausias  g.gif  Ant lūpų ryški fuksija, foto skolinta iš interneto, bet ir ant manęs gaunasi lygiai toks pat atspalvis  sad.gif Kaina su nuolaida 6,99 lt

nupirkau ir aš biggrin.gif 119numeri, ant indelio beveik smelio spalvos bet ant lupu vos blankesnis negu ant Jusu parodytu foto biggrin.gif
visa diena nenešiojau, bet va pora valandu jau laiko kuo puikiausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 15 balandžio 2013 - 17:14
Išbandžiau dar vieną Eveline naujovę smile.gif

Nagų lakas 6in1 Total effect

user posted image

Štai kokius 6 "efektus" žada gamintojas:

labai ilgai išliekanti spalva, net iki 10 dienų - ant mano nagų lakas laikosi 2-3 dienas, paskui pradeda luptis nuo galiukų;
profesionaliai atrodantis manikiūras - lakas išties dengiasi neblogai, tačiau būtina tepti 2, o geriau - 3 sluoksnius. Pirmas sluoksnis dengiasi dryžiais;
intensyvi nago regeneracija - negalėsiu įvertinti, nes deja po 6 dienų naudojimo turiu būtinai grįžti prie savo Umnaja emal stipriklių, per šį laikotarpį nešiojant vien Eveline laką nulūžo 5 nagai verysad.gif
nagų stiprinimas - bent ant mano nagų tokio poveikio nėra; užtepus kad ir 3 sluoksnius šio lako nagai nepasidaro kietesni, kaip po Umnaja emal, o nuosavi mano nagai deja popieriaus plonumo verysad.gif
veidrodinis blizgesys - blizga, bet ne kitaip, nei dauguma lakų unsure.gif
greitai džiūstanti formulė, antras sluoksnis išdžiūva per 60 sek - tikrai, džiūna lakas tiesiog akimirksniu bigsmile.gif

Spalvos pasirinkimas tik 3 variantai, raudona, bordo (?) ir nudinė rožinė, pasirinkau pastarąją.
Kaina 8,19 lt

Mano verdiktas būtų toks: kaip stipriklis deja ne kažkas, bet kaip tiesiog spalvotas lakas - pusė velnio. Spalva labai graži mano akiai, pliusas, kad taip greitai džiūva, tik laikosi labai jau trumpai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 17 balandžio 2013 - 17:20