Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(TOCAMI @ 2009 11 27, 02:25)
ei, gal žinote kodėl neskaičiuoja žinučių??? tik nepasakokit apie temas, kuriose jos neskaičiuojamos. man jų apskritai neskaičiuoja jau kuris laikas. rašau išsišiepus, patarimus pilstau, o skaitliukas nesisuka. plius niekaip neprasibraunu už miegamojo durų. šita problema mažesnė, ale irgi įkyri. gal žinot kaip šiuos nesklandumus išspręsti? moderatorė neatsiliepė.

As speju,kad Paplepejimuose nebeskaiciuoja ax.gif Bent jau man ten zinuciu skaicius nesikeicia g.gif

Žinučių neskaičiuoja:
Štai mes kokie
Skelbimų lenta (visi skyreliai)
Konkursai
Vaikų vardai
Pomėgiai ir pramogos
TV pramogos
Sveikinimai
Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos - Mamų susitikimai, Bendraamžių kampelis, Mamos užsienyje, Kaimynai , Bendraminčiai.
Nėštumo planavimas - Planuojančių pašnekesiai
----------------------------------------------------
Atsakyti
Ką daryt, kai kartais nerodo paskutinių temos žinučių? Matau, kad tema papildyta, o atidarius ją, paskutinė man matoma žinutė ganėtinai sena?
Ačiū
Atsakyti
Peržiūrėjau visą šį forumą, bet neradau man reikalingos informacijos. Kažkodėl jau kelias dienas man duoda netvarkinga supermamamos puslapį, tekstas ir visos nuorodos išsibarstę, ne lentelėse kaip visada, puslapio fonas baltas, rašant atsakymą neduoda uždėti šypsenėlių, ir ne visas jas rodo. Pati jokių nustatymų nekeičiau, nebent netyčia kažką nuspaudžiau. Taip pasidarė kai pasidariau operą (anksčiau naudojau explorer, tai ten visos svetainės blūdijo), iš pradžių viskas buvo gerai, bet paskui ėmė strigti. Kituose puslapiuose viskas tvarkoj. Būsiu labai dėkinga už pagalbą.
Atsakyti
sveiki as beveik visuose forumo temose noriu pasisakyt man ismeta kad klaida neleidzia rasyt ats.?
Atsakyti
QUOTE(haamas @ 2010 01 20, 19:44)
as beveik visuose forumo temose noriu pasisakyt man ismeta kad klaida neleidzia rasyt ats.?

Kažką ne taip darote g.gif Galbūt tos temos jau uždarytos?
Siūlyčiau paskaityti šią temą: Kaip rašyti atsakymą, žinutę?
Atsakyti
sveiki
ka daryti jei as manau kad neteisingai istryne mano tema? ar moderatoriai kazkam atsakingi ar tiesiog gali savo nuomone bet ka trinti ir pries nieka nesiteisinti? pagal ka sprendziama ka galima rasyti ko ne ar pagal enciklopedijos apibrezimus ar is galvos

jau asmeniskai rasiau ir is to nieko , tai ka toliau daryti?
Atsakyti
Tai gal buvo tokia ar panaši tema ir sujungė g.gif
Atsakyti
nesujunge o istryne, nes buvo pareiksta nuomone kad i darzeli gali ateiti ir uteliu turintys vaikai doh.gif man cia elementarus faktas
Atsakyti
QUOTE(tikra.ragana @ 2010 01 24, 19:10)
nesujunge o istryne, nes buvo pareiksta nuomone kad i darzeli gali ateiti ir uteliu turintys vaikai  doh.gif  man cia elementarus faktas

Na specialiai pasiieškojau jūsų ištrintos temos.....

O gal lengviau būtų įsiskaityt į forumo taisykles? g.gif Skyrelyje "darželiai" yra aptarinėjami mūsų darželiai, o ne ieškomi privataus. Ten ne skelbimų lenta.

Papildyta:
QUOTE(vienišoji @ 2010 01 09, 16:10)
Peržiūrėjau visą šį forumą, bet neradau man reikalingos informacijos. Kažkodėl jau kelias dienas man duoda netvarkinga supermamamos puslapį, tekstas ir visos nuorodos išsibarstę, ne lentelėse kaip visada, puslapio fonas baltas, rašant atsakymą neduoda uždėti šypsenėlių, ir ne visas jas rodo. Pati jokių nustatymų nekeičiau, nebent netyčia kažką nuspaudžiau. Taip pasidarė kai pasidariau operą (anksčiau naudojau explorer, tai ten visos svetainės blūdijo), iš pradžių viskas buvo gerai, bet paskui ėmė strigti. Kituose puslapiuose viskas tvarkoj. Būsiu labai dėkinga už pagalbą.

Jūsų klausimą įkėliau į šią temą. Manau tinkama.

Jau atsakiau jums į až: gali būti, kad SM forumo apačioje (kur eina pilka juosta) paspaudėte ant "Lo-Fi versija". Tada forumą rodo "pliką", be jokių pagražinimų, paveikslėlių... Taip taupomas žmogaus internetinis duomenų srautas.
Atsakyti
Pastebėjau, kad skelbimuose tarp pirmo ir antro puslapio dingsta temos, t.y. tam tikru metu kokių trijų valandų tarpe komentuotos temos.
PVZ rankdarbiuose paskutinė pirmo puslapio tema paskutinį kartą komentuota 19:18, o antro puslapio 16:51. Taip negali būti, nes dienos metu bent kas 20 min yra pakomentuojama kokia nors tema.

Tikiuosi aiškiai apibūdinau klaidą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2010 08 27, 20:26)
skelbimuose tarp pirmo ir antro puslapio dingsta temos

O kiek esate nustačius matomų temų viename puslapyje?
QUOTE(rara @ 2010 08 27, 20:26)
PVZ rankdarbiuose paskutinė pirmo puslapio tema paskutinį kartą komentuota 19:18, o antro puslapio 16:51.

Na, nežinau - man šiuo metu pirmo puslapio paskutinės temos laiką rodo 19:06, o antro puslapio pirmos temos - 19:02.
Atsakyti
http://www.supermama...?...2936&st=168

kodėl kitai merginai pacitavus mano žinutę, matosi ne mano nikas žemuogienė, o kažkoks nikas mažoji išdykėlė, kitos merginos nikas pakeistas sniegena? kažkas čia susimakalavę g.gif
Atsakyti