Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvos kompozicijos

Ar turite namie pasisodinusios į vieną vazonėlį kelių rušių gelyčių?Juk tokios kompozicijos suteikia namams dar didesnio jaukumo. smile.gif
Žinau,kad labai gražiai gaunasi su kaktusiukais,jei dar kokių akmenėlių pamėtyti tai išvis grožis wub.gif Tai va turiu nemažai kaktusiukų pasodintų po vieną,gal kas turite minčių ar savo nuotraukyčių ax.gif Laaabai norėčiau pažiūrėti blush2.gif [attachmentid=75432]O čia mano kūryba blush2.gif
Papildyta:
[attachmentid=75434]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 27 spalio 2006 - 13:48
labutis, pas mane tai kaktusėliai keli auga vienam vazone. pavasari dariau kompozicijas,bet nužydėjo gėlės ir grožio tokio neliko.
čia kaktusėliai,tik reik gražei susodinti,neturėjau laisvu vazonėliu tai ir gavosi taip,o ir akmenukai vieta atrado,nes jie turi savo istorijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 27 spalio 2006 - 20:51
As irgi apie tokia tema galvojau.
Taip kaktusu kompozicijos labai grazu, bet ne taip ispudinga kaip kad sukulentu kompozicijos.

Labai stengiuosiu jas padaryti, bet ne visada gaunasi.

Dar labai tam reikia graziu puodu. Taip rasau ne del to kad lipdau, o del to, kad tikrai reikia.

Cia yra kelios mano nuotraukos- http://www.supermama...howtopic=120797
Atsakyti
Vaje kaip gražu,o jau kai kaktusiukai pradeda žydėti thumbup.gif
Kažką panašaus badysiu daryti kaip ir tu snail,tik pirma reik gažų vazoną smile.gif Gaila,kad ne Kaune gyvenu,nes vazonai tikrai įspudingi smile.gif
Atsakyti
tiek daug gėlininkiu, kodėl niekas nerašo i šita tema?
buvau dingus, bet gryžus nieko naujo neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2006 11 01, 15:15)
tiek daug gėlininkiu, kodėl niekas nerašo i šita tema?
buvau dingus, bet gryžus nieko naujo neradau  verysad.gif

Taip,taip,tavo teisybė.Tikrai tikėjausi kažko daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2006 11 01, 17:14)
Taip,taip,tavo teisybė.Tikrai tikėjausi kažko daugiau verysad.gif

Matyt cia tik as grudu augalus i viena puoda. Tuoj nuotraukyciu idesiu.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 02 lapkričio 2006 - 16:34
Na pasidalinsiu ir as...
Neizvelgiu siuose kompozicijose dideles menines prasmes ar idejos. Cia labiau siaip i viena vazona sukisti kaktusai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
man tai grau ir kaktusėliai, ir vietos mažiau užima vienam vazone ir atrodo gražiau bigsmile.gif
mergaitės, jūsu visų labai gražūs gėlynai thumbup.gif
Atsakyti
Crassula na tavosios dekoracijos kaip visada fainos, gal butu galima pas tave uzsisakyti vazoneli? Tokie man jie grazus bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti