Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 21, 23:39)
aišku, kad baisu tos uzuolaidos, mes issirinkom rosa su sienele zemiau eik, rasi kaip atrodo

o man kaip tik tos visos sienelės visai grožio nepriduoda ir nepatogios atrodo, nes neaukštos ir ne per visą vonią.Plausi galvą ir taškysis vanduo per viršų.Būna labai gražių užuolaidų tik ne Lietuvoj smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 21, 23:39)
aišku, kad baisu tos uzuolaidos, mes issirinkom rosa su sienele zemiau eik, rasi kaip atrodo

QUOTE(kristulke @ 2007 01 23, 09:22)
o man kaip tik tos visos sienelės visai grožio nepriduoda ir nepatogios atrodo, nes neaukštos ir ne per visą vonią.Plausi galvą ir taškysis vanduo per viršų.Būna labai gražių užuolaidų tik ne Lietuvoj  smile.gif .

tai va, vonia jau turim kaip ir... bet man sienele irgi nelabai, kazkaip labai suskaido ziauriai ta vonios erdve, uzuolaida irgi... kraste kazkur nustumta kabes tai nekas manau... bliam...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 23, 13:22)
tai va, vonia jau turim kaip ir... bet man sienele irgi nelabai, kazkaip labai suskaido ziauriai ta vonios erdve, uzuolaida irgi... kraste kazkur nustumta kabes tai nekas manau... bliam...

Del taskymosi tai baikos. Siaip man sienele labai grazu, kol nepradejai jos naudoti. Bet paskui tas stiklas apsitasko ir lieka kalketo vandens zymes, kurios labai sunkkiai nusivalo, reikia daug chemijos pilti. Taigi nekas. Bet uzuolaidos man irgi nepatinka
Atsakyti
o kad uzuolaidas pakabinti tai virsuj reiktu toki lenkta pagali tvirtint, dar labiau vaizda gadint unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
matyt kad yra tokia temele apie vonios kambari, bet turbut toli nukeliavusi kazkur.
Noriu pasitarti kaip daret vonios dizaina, kas paprojektavo kaip reiktu deti plyteles.
Mes jau issirinkome plyteles, bet jos labai ivairios, na yra rastuotos, vienspalves dvieju spalvu ir dekorai.
tai ir galvoju, kaip susidelioti tas plyteles, kad neapsirikti perkant, be to jos nepigios.

Gal turit kokiu graziu nuotrauku kaip plyteles isedetos, arba pas pacias gal labai super ideju yra?
Atsakyti
Tema visai šalia buvo mirksiukas.gif va čia
Atsakyti
Jei reikia suklijuot plyteles Kaune - kreipkites i az mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi sieneles negrazu schmoll.gif o uzuolaidu mmmm kokiu nuostabiu buna bigsmile.gif duse planuoju vietoj dureliu uzuolaida. tik del vonios neapsisprendziau dar( rosa2). bet linkstu taip pat link uzuolaidos,nes pvz. gulet vonioj uz tos sieneles visai nejauku man schmoll.gif . o uzuolaida atsistojus maudantis isskleidi,maudais vonioj-patrauki ir liux smile.gif o lenkta ta pagali-karniza- det nebutina,galima deti begeli prie pat lubu,jis nekrenta i akis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 23 sausio 2007 - 15:55
QUOTE(special @ 2007 01 22, 13:24)
sveikos,
o kaip geriau: kriaukle imontuota pilnai ar siek tiek iskilusi? gal kas pasidalintu patirtimi? + ir -? bigsmile.gif

man patikimiau ir gražiau atrodo ant viršaus įmontuota , po stalviršiu sunku užsandarint ir tiksliai išpjaut ir stalviršio kraštai pastoviai šlampa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 01 23, 15:54)
o lenkta ta pagali-karniza- det nebutina,galima deti begeli prie pat lubu,jis nekrenta i akis

del begelio sutinku, o ju buna specialiu, ar kaip visoms uzuolaidoms?
Atsakyti
nezinau g.gif mes toki begeli turejom anksciau name,kuri nuomavomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 01 23, 18:20)
nezinau  g.gif  mes toki begeli turejom anksciau name,kuri nuomavomes  smile.gif

? blink.gif nu bliam, ne taip perskaiciau, pasirode, kad begeli nuomavotes smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepodukofke: 23 sausio 2007 - 18:23