gal kas nuorodele imestu,kur butu galima paziureti treciadienio laida "kur dingsta pinigai"..buciau labai dekinga

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 06, 21:06)
gal kas nuorodele imestu,kur butu galima paziureti treciadienio laida "kur dingsta pinigai"..buciau labai dekinga 

Cia pagal data susirask, kuri laida domina:
http://tv.lrytas.lt/...=19&item_id=637
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 21:15)
maximoj akcija ariel milteliams 25%
Spėju, akcija jau pasibaigusi? Galiojo iki pirmadienio?
maximoj akcija paketams 20vnt 6lt su kapeikytem, kazi apsimoka? o taip po kiek jie vaiksto? as tai kai tokiu neperku man uztai idomu...

Na pampersus mes pirkom lenkijoj tai ten apie 20lt pigiau gaunas, lb apsimoka pirkti visokius sampunus, svaros prekes...visokie milteliai (skalbimo) vanish'ai, perwool pigiau zyyymiai
bet kiek zn jau viska brangsta 20 % del lietuviu antpludzio, vakar net straipsnis buvo lryte

Kaip tik gavau "siuntą" z Waršavy".. nu labai normalios tos mėsos. MB jau bile ko nevalgo.. jis geriau ryžiais mis, nei kokį maximinį faršą.. bet čia tai padėkojo už pietus, ko per tiek metų nesu sulaukus

QUOTE(mama ciole @ 2009 03 12, 15:06)
Na pampersus mes pirkom lenkijoj tai ten apie 20lt pigiau gaunas, lb apsimoka pirkti visokius sampunus, svaros prekes...visokie milteliai (skalbimo) vanish'ai, perwool pigiau zyyymiai
bet kiek zn jau viska brangsta 20 % del lietuviu antpludzio, vakar net straipsnis buvo lryte 

o nuo kada brangins idomu

Atlekiu ir aš čia su savo taupykle.
Dėl popieriaus tai ir mes taupom, spausdinam ant nereikalingų konspektų ir prikopijuotų knygų lapų
Tikrai jaučiasi, kad mažiau sunaudojam gero popieriaus

Dėl popieriaus tai ir mes taupom, spausdinam ant nereikalingų konspektų ir prikopijuotų knygų lapų

praeitoj temutei kažkuri sako kad gundosi šituo plovikliu indu My Webpage
tai susigundė ar ne ?
dėl popieriaus,..... tai aš irgi vaikams piešti duodu jau panaudotus lapus, plius plėšiau per puse gaunasi daugiau lapu
tai susigundė ar ne ?

dėl popieriaus,..... tai aš irgi vaikams piešti duodu jau panaudotus lapus, plius plėšiau per puse gaunasi daugiau lapu