aš irgi jungiuosi prie aromaterapijos mėgėjų
Taip pat naudoju jbm parodytą difuzorių, esu labai patenkinta. Ypač, kai siaučia girpas ir kiti virusai. Ir aliejukus perkau kol kas iš Young Living, nes didelis pasirinkimas, pristato į namus, taip pat kaupasi taškai, kuriuos gali iškeisti į produktus. Pradėjau rimtai domėtis aromaterapija, tad turiu knygų, lankau paskaitas. Tikrai neapsiribosiu vien Young Living, nes jai jau pradedi, kelio atgal nėra...
Nesutinku su tuštuš pasakymu, kad MLM eteriniai aliejai prasilengia su saugumu - jie turi išleidę atskirą knygą, kaip ir kokius aliejus naudoti tam tirkais atvejais.
Labiausiai žavi tai, kad turint pinigėlių ir esant norui, galima nuvykti į jų ūkius padirbėti, o kartu ir pasižiūrėti, ar tikrai žodžiai atitinka darbus
QUOTE(lakmėja @ 2015 02 24, 16:40)
o Vilniuje nebu tokio seminaro? labai noreciau
Vilniuje vyksta panašūs seminarai, veda Saulius Urbonas, jei įdomu - parašykite į AŽ.
KLAUSIMAS: žinau, kad FB yra aromaterapinė grupė, kažkas panašaus aromaterapinės diskusijos ar pan., bet nerandu... Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi? Žinau, kad ten Kvapų namų grupelė, man reikia informacijos apie kursus ir knygas, bei kelis produktus