Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

Labai sunku rasti gera, patikima kompiuterista, kuris turetu pacius naujausius instalus, toki turiu, bet deja, jis labai uzimtas, todel prasau jusu pagalbos, gal kuri zinot, o gal kurios vyras tuo uzsiima...
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 10 12, 19:53)
Labai sunku rasti gera, patikima kompiuterista, kuris turetu pacius naujausius instalus, toki turiu, bet deja, jis labai uzimtas, todel prasau jusu pagalbos, gal kuri zinot, o gal kurios vyras tuo uzsiima...

atlek y taurage mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 10 12, 18:53)

Klaipedoj ir mes turime ax.gif
Atsakyti
Abu su vyru esam kompiuterastai, tai kviestis netenka blush2.gif Ir nesupyk, Tavo pasakymas labai įdomus. Geras kompiuteristas tas, kuris turi naujausius instalus? smile.gif Tai instalų pilna internete, o šiaip legaliai toks žmogus turi turėti viską pirkęs arba parsisiuntęs naujas versijas laužtas iš ineto, pastarasis varinatas pavojingas, smile.gif, jei esi pas nepažįstamą, tai tave gali už tokius darbus į kaliuzę pasodint. O ką pats parsisiųsi ir susidėsi į savo kompą, tai jau Tavo reikalas mirksiukas.gif Sorry, man tik baisiai panižo savo nuomonę išsakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 06 lapkričio 2006 - 13:48
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 10 12, 19:53)

kuom reik padeti ?
Atsakyti
dekui jau nereikia...radau toki kokio norejau kompiuterasto..
Atsakyti
Sakykite, kur Kaune man galėtų sutaisyti ausines su mikrofonu. Mano mylimas triušelis perkando per pusę laidus doh.gif
Atsakyti
aš pati tvarkaus savu kompiuterį smile.gif viską - nuo A iki Z tongue.gif
Atsakyti
4u.gif as pati bandau viska pasidaryti,konsuluojuos ivairiose forumose,reikia tik noro ir laiko. 4u.gif zinoma butu gerai,kad kas paziuretu ar ko nepridirbau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 12 02, 13:39)
aš pati tvarkaus savu kompiuterį smile.gif viską - nuo A iki Z tongue.gif

Na niekaip netikiu, kad viską rolleyes.gif

Jei ką domina Panevėžyje, prašom kreiptis asmeniškai, rašykite AŽ. Darau viską nuo programinės įrangos/operacinės sistemos atnaujinimo/įdiegimo, darbo su HDD formatavimu, iki bendros kompiuterio diagnostikos, elemantaraus, tačiau kruopštaus dulkių išvalymo iš viso PC (įskaitant maitblokį), kompiuterių surinkimu, konsultacijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 02 gruodžio 2006 - 16:16
QUOTE(Delusion @ 2006 11 06, 13:41)
Abu su vyru esam kompiuterastai, tai kviestis netenka  blush2.gif Ir nesupyk, Tavo pasakymas labai įdomus. Geras kompiuteristas tas, kuris turi naujausius instalus? smile.gif Tai instalų pilna internete, o šiaip legaliai toks žmogus turi turėti viską pirkęs arba parsisiuntęs naujas versijas laužtas iš ineto, pastarasis varinatas pavojingas, smile.gif, jei esi pas nepažįstamą, tai tave gali už tokius darbus į kaliuzę pasodint. O ką pats parsisiųsi ir susidėsi į savo kompą, tai jau Tavo reikalas  mirksiukas.gif Sorry, man tik baisiai panižo savo nuomonę išsakyt

Visiškai pritariu šiai nuomonei
Atsakyti
smile.gif+2006 12 02, 16:06-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 02, 16:06)
Na niekaip netikiu, kad viską  rolleyes.gif

viską, ko man reikia, pasidarau pati. netiki, kad panelė gali išmanyti kompus?
Atsakyti