Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

QUOTE(martyna29 @ 2011 10 24, 22:27)
taip bankas atskaiciuoja iskarto, beje sakau priklauso kuriame banke, kalbu apie swedbank. pati vien del to ir neissimokejau, taip istatymas reguliuoja ta tvarka, jei bankas neatskaiciuotu, VMI isieskotu, kad sumoketumete. gaila darbe palikau lentele, dabar biuletenyje esu,veliau kai pasimsiu galesiu smulkiau parasyti.

Ačiū 4u.gif Labai lauksiu smulkesnio paaiškinimo.
Atsakyti
gal galit man kas nors tokiai tundrai paaiškint, noriu nusipirkt valiutos, šiuo atveju zlotu reikia per http://www.valiutos....aiciuokle/perku susižinau kur geriausia pirkti taigi iš šio puslapio išeina kad zlotus geriausia pirkti ūkio banke pvz ivedus kad perku 100zl moku 76,37lt
bet įėjus į ūkio banką http://www.ub.lt/lt/...imo?branch_id=1

ir parašius kad keičiu 76lt i zlotus, man rašo, kad jų gausiu 97zl. suprantu, kad yra 3lt keitimo mokestis, bet čia gi jo dar neįskaičiuoja. reiketų tik kelių 100zl tai dzin būtų, bet kad reikia daugiau. sorry už bukumą, jau net pačiai gėda blush2.gif blush2.gif blush2.gif

jaučiu ne įtą tema parasiau, bet nerandu temos apie valiutas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 24, 12:34)
gal galit man kas nors tokiai tundrai paaiškint, noriu nusipirkt valiutos, šiuo atveju zlotu reikia per http://www.valiutos....aiciuokle/perku susižinau kur geriausia pirkti taigi iš šio puslapio išeina kad zlotus geriausia pirkti ūkio banke pvz ivedus kad perku 100zl moku 76,37lt
bet įėjus į ūkio banką http://www.ub.lt/lt/...imo?branch_id=1

ir parašius kad keičiu 76lt i zlotus, man rašo, kad jų gausiu 97zl. suprantu, kad yra 3lt keitimo mokestis, bet čia gi jo dar neįskaičiuoja. reiketų tik kelių 100zl tai dzin būtų, bet kad reikia daugiau. sorry už bukumą, jau net pačiai gėda blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

siaip kiek zinau, bankuose keiciant valiuta komisinis mokestis yra iskaiciuojamas iskarto, tai manau ir tame puslapyje taip skaiciuoja, kadangi nebuvau iejusi, negaliu teigti simtu procentu, bet pagal visa jusu parasyma taip gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 11 24, 20:37)
siaip kiek zinau, bankuose keiciant valiuta komisinis mokestis yra iskaiciuojamas iskarto, tai manau ir tame puslapyje taip skaiciuoja, kadangi nebuvau iejusi, negaliu teigti simtu procentu, bet pagal visa jusu parasyma taip gaunasi 4u.gif

nu ne, neiskaičiuotas mokestis, bandžiau sumą padidint 10kart, vietoj 97, gaunu 970. vadinasi aš ne taip žiūriu, aš turbūt žiūriu ten kur superka o ne parduoda. nes pirkimo ir pardavimo kainos skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 10 11, 18:01)
Perskaičiau viską nuo A iki Z. Minčių yra, bet noriu paklausti esminio dalyko: ar tai nėra liga, kuria sergama ligoniui pačiam nežinant g.gif Pažįstu vieną Kazino lošėją, kuris kasdien lošia, pluša, emocijas lieja, pinigais švaistosi, bet summa summarum- kišenėje 0 ir skolų iki kaklo? Susidomėjau aš mintimi savo pinigėlius paauginti, kol galimybės leidžia ir vaikai nedideli. Apėjau keletą bankų šnipinėdama, ką gali pasiūlyti, bet  susidariau vaizdą, kad žmoniškai nė konsultacijų moterėlės suteikti negali, nes pačios gyvenime nėra investavusios ir žalio supratimo neturi apie tai, ką klientui siūlo...Tiesa, DnB Nord banke net reikalavo pernešti pas juos pensijos kaupimą, o po minutės pareiškė, kad Sodros nebeliks g.gif Niekur tokios institucijos Europoje nėra g.gif ...Kitame banke iš karto pasiūlė akcijų paketą, bet kai paklausiau, kokių įmonių tai akcijos- pasakė, kad tokios smulkios informacijos niekas neteikia lotuliukas.gif Kas belieka naujokui- jus toliau skaityti, ir šifruoti užkoduotus tekstus ir žodžius 4u.gif (Jei užeitų čia kalbos komisija- aparpolį gautų lotuliukas.gif )Sėkmės visiems kopiant į finansinį Everestą 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir dar. Ar yra tokių, kas realiai pragyvena iš +? Ar čia tik viltis, kuri miršta paskutinė?

Iš ties investavimas tikintis didelių palūkanų-tai didelė rizika.Norint gauti užtikrintą pelno dalį geriausiai rinktis patikimus partnerius.Pavyzdziui Yra Lietuvoje galimybė sudaryti sutartis tiesiogiai su Austrijos draudimo koncernu, kuris užtikrina gyvybės draudimą bei prideda apie 4-9% metinio pelno(priklauso nuo pasirinktos programos) Investicijos graža gal ir nera labai didelė, bet esi garantuotas, kad nelaimės atveju arba jei pinigus investuosi iki pensijinio amžiaus,-tai senatvėje tikrai gausi geras išmokas tongue.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, jei galite patarkite gal kazkuri turite Finastos valdomu vertybiniu popieriu, fondu., Nors jie trimituoja, kad tai nepriklausoma nuo Snoro imone, bet maza ka kas bus jei pritruks pinigu grazinti Snoro indelininkams. Kaip manote atsikratyti ar laikyti, nes vertes nuo lapkricio pradzios gerokai smuko zemyn sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2011 11 25, 11:13)
Laba diena, merginos, jei galite patarkite gal kazkuri turite Finastos valdomu vertybiniu popieriu, fondu., Nors jie trimituoja, kad tai nepriklausoma nuo Snoro imone, bet maza ka kas bus jei pritruks pinigu grazinti Snoro indelininkams. Kaip manote atsikratyti ar laikyti, nes vertes nuo lapkricio pradzios gerokai smuko zemyn sad.gif

Snorui skelbiamas bankrotas, todel pinigai bus išieškomi iš viso turimo "Snoro" turto ne tik indėlininkams, bet ir visiems kitiems kreditoriams.

Finastos turtas tame tarpe manau ne išimtis, nes vienintelis banko „Finasta“ akcininkas yra AB „Finasta Holding“, Vienintelis AB „Finasta Holding" akcininkas yra AB bankas „Snoras".
Taigi,jei dar ne per vėlu....... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 24, 20:50)
nu ne, neiskaičiuotas mokestis, bandžiau sumą padidint 10kart, vietoj 97, gaunu 970. vadinasi aš ne taip žiūriu, aš turbūt žiūriu  ten kur superka o ne parduoda. nes pirkimo ir pardavimo kainos skiriasi mirksiukas.gif

na mokestis buna nesvarbu ar perki, ar parduodi ir nepriklauso nuo sumos, bet cia idomiai tada..
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 11 25, 15:19)
na mokestis buna nesvarbu ar perki, ar parduodi ir nepriklauso nuo sumos, bet cia idomiai tada..

jau išsinagrinėjau, pasirodo yra kur moki gynaisiais ir kur el bankininkyste, dėl to dar skirtumas yra blush2.gif matyt čia ir apsimoviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija11+76= @ 2011 11 25, 13:20)
Snorui skelbiamas bankrotas, todel pinigai bus išieškomi iš viso turimo "Snoro" turto ne tik indėlininkams, bet ir visiems kitiems kreditoriams.

Finastos turtas tame tarpe manau ne išimtis, nes  vienintelis banko „Finasta“ akcininkas yra AB „Finasta Holding“, Vienintelis AB „Finasta Holding" akcininkas yra AB bankas „Snoras".
Taigi,jei dar ne per vėlu....... cool.gif

o as ir nezinojau.. kai pati nesusidurusi su sia kompanija, nors maniskis ten antros pakopos pensija turi.. siaip lyg ir pensijiniai fondai buna nuo turto atskirti, gal ir cia tas pats
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 25, 15:25)
jau išsinagrinėjau, pasirodo yra kur moki gynaisiais ir kur el bankininkyste, dėl to dar skirtumas yra blush2.gif  matyt čia ir apsimoviau blush2.gif

ai apie ta bankininkyste visai pamirsusi buvau, saskaitoje keiciant kursas visada didesnis, nei grynais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2011 11 25, 16:25)
ai apie ta bankininkyste visai pamirsusi buvau, saskaitoje keiciant kursas visada didesnis, nei grynais smile.gif

ten kai perki grynais tai dar mietą pasirinkt reikia, tai pasirinkau savaji, tai dar didesniu truputi kuru parduoda ax.gif
Atsakyti