Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlau skirti nuobaudas

norėčiau sužinoti kokia moderatorė iškėlė tą temą? ir kodėl tik dabar? g.gif
šiiap tai "Šunis" prižiūri Rasma ir jai seniai buvo paskųsta ta tema rolleyes.gif tik jinai žino situaciją tame skyriuje ir neprieštaravo tam kaip supratome rolleyes.gif tai dabar jinai apsigalvojo ir iškėlė temą ar kaip? rolleyes.gif gal turime teisę žinoti? ar tai padarė šio skyriaus moderatorė?
nes buvo toks atvejis, kai aš skubiai prašiau ištrinti vieną temą ar bent kelias žinutes iš jos, to skyrelio modo tada nebuvo prisijungusio ir man nebuvo pagelbėta, nes buvo pasakyta, kad privalau laukti būtent to skyriaus modo rolleyes.gif

tai dabar noriu sužinoti kaip vykdoma tvarka forume, jei mes tokie tvarkingi, tikiuosi bus atsakyta kas iškėlė temą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2008 07 09, 15:32)
Šitą supratau. Man įdomu, koks tikslas šitos "akcijos" g.gif

dešimt kartų jau buvo paaiškinta, bet tu turbūt tik šiaip rašai ir žinutes renki, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 07 09, 15:57)
norėčiau sužinoti kokia moderatorė iškėlė tą temą? ir kodėl tik dabar? g.gif
šiiap tai "Šunis" prižiūri Rasma ir jai seniai buvo paskųsta ta tema rolleyes.gif tik jinai žino situaciją tame skyriuje ir neprieštaravo tam kaip supratome rolleyes.gif tai dabar jinai apsigalvojo ir iškėlė temą ar kaip? rolleyes.gif gal turime teisę žinoti? ar tai padarė šio skyriaus moderatorė?

kas, kur kada? g.gif
Nieko nežinau, einu skaityt, ieškot apie ką kalbamės cool.gif
Atsakyti
Aš linkusi tą temą grąžinti į jos vietą, kur ji buvo. Mačiau aš ją ir anksčiau, ir mano temoje "Pasiūlymai ir pastabos moderatorei" buvo užsiminta apie ją. Sukūrė tada dar berods naujokė, ji dubliavo kitas temas, bet kai prasidėjo visa ta ironija (kaip čia pasakyti geriau, t.y. juoko forma (neneigsiu, kartais aštroko juoko) buvo kalbama apie dalykus, kurių neturėtų būti), tai ir palikau "Faunos" skyrelyje. Nemanau, kad jai pasibaigus, būtų sukurta nauja.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 09, 16:13)
Jei kada sugalvosit visuomenei suprantamą akciją, būtinai prisidėsiu 4u.gif

drinks_cheers.gif Ir aš bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2008 07 09, 16:15)
Aš linkusi tą temą grąžinti į jos vietą, kur ji buvo.

Tai taip ir padarykit - suprantu, kad daug ką tai pradžiugintų. Kuo daugiau laimingų žmonių, tuo pasaulis gražesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 07 09, 15:15)
Aš linkusi tą temą grąžinti į jos vietą, kur ji buvo. Mačiau aš ją ir anksčiau, ir mano temoje "Pasiūlymai ir pastabos moderatorei" buvo užsiminta apie ją. Sukūrė tada dar berods naujokė, ji dubliavo kitas temas, bet kai prasidėjo visa ta ironija (kaip čia pasakyti geriau, t.y. juoko forma (neneigsiu, kartais aštroko juoko) buvo kalbama apie dalykus, kurių neturėtų būti), tai ir palikau "Faunos" skyrelyje. Nemanau, kad jai pasibaigus, būtų sukurta nauja.

Iš tiesų labai laukiame temos sugrąžinimo. Žinoma, jokio pratęsimo nebus - ar bent galite įsivaizduoti, kaip mus nuvargino būtinybė rašyti "naujakalbe"? biggrin.gif Tik ir svajojame greičiau prirašyti temą iki galo (siužetų, kaip matote, turime pakankamai), o paskutiniame puslapyje atskleisti kortas.

QUOTE(Makalius @ 2008 07 09, 15:07)
Žemiausio lygio pasakymas per visą forumo gyvavimo laikotarpį  clap_1.gif

Tikrai? Šie pasisakymai, adresuoti man, be abejo, buvo gerokai aukštesnio lygio bigsmile.gif
QUOTE(insi @ 2008 07 09, 10:30)
žinučių skaičių, jei jis jums toks aktualus, galit didint ir kitur.

QUOTE(*Širdelė* @ 2008 07 09, 11:46)
O žinučių rinkimą nereikia prisidengti šunimis  mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 07 09, 15:15)
Aš linkusi tą temą grąžinti į jos vietą, kur ji buvo.

Labai lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti

! 
tema perkelta kur buvo.

šita tema nėra skirta aptarimas kas ir kaip rašo, čia tik konkreti informacija su nuoroda į problemą.
neatitinkančios temos žinutės pašalintos.
visa tai yra spamas už  kurį baudžiama įspėjimais !
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 08, 23:06)
Siūlau bausti už tyčiojimąsi iš lietuvių kalbos, pvz.: čia blink.gif

jo, drinks_cheers.gif ,čia jau nebe tema,o kažkoks pasityčiojimas,kuriame dalyvauja vien senbuvės,bandžiau į greito reagavimo padaliny įkelt,bet kažkodėl man neįsikelia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 07 14, 17:59)
jo, drinks_cheers.gif ,čia jau nebe tema,o kažkoks pasityčiojimas,kuriame dalyvauja vien senbuvės,bandžiau į greito reagavimo padaliny įkelt,bet kažkodėl man neįsikelia blush2.gif

čia jau buvo įsisiūbavus didelė diskusija apie šį įvykį, moderatorių sprendimas yra toks,kokį jį matai dabar.
Atsakyti
QUOTE(Alina ir co @ 2004 10 06, 12:50)
Mes visos mamos, bet skirtingo budo, temperametro...
Reiktu daugiau tolerancijos. Jei tau nepatinka kieno skelbimas tai protingiausia patyleti ar kaip nors svelniau atsakyti. Aisku savo nuomone ir "Piktos" mamos turi teise isreiksti, bet mes cia ne piktis prie savo kompu susedam, o paplepeti, pasidalinti, viena is kitos ismokti ar pasitarti. Jei ant kazko pyksti, tai surask ant ko kito saugiai islieti savo pykti, o ne ant kolegiu mamu. biggrin.gif

tai jau tikrai.. smile.gif o tai kazkaip daznai pradedu "uzsisokt" ant pikciurnu..nekalbu apie skelbimu lenta, bet ir forume nevisada savo nuomone begali isreiskt, ziuriu, dar nevisos mokam ramiai, nesikoliodamos diskutuot verysad.gif
tolerancijos ir pagarbos kito nuomonei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2008 07 20, 17:09)
tai jau tikrai.. smile.gif o tai kazkaip daznai pradedu "uzsisokt" ant pikciurnu..nekalbu apie skelbimu lenta, bet ir forume nevisada savo nuomone begali isreiskt, ziuriu, dar  nevisos mokam ramiai, nesikoliodamos diskutuot  verysad.gif

visiškai sutinku, jau savo nuomonės išsakyti negalima, tuoj pikčiurna kokia užsipuls.
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2008 07 20, 16:09)
tai jau tikrai.. smile.gif o tai kazkaip daznai pradedu "uzsisokt" ant pikciurnu..nekalbu apie skelbimu lenta, bet ir forume nevisada savo nuomone begali isreiskt, ziuriu, dar  nevisos mokam ramiai, nesikoliodamos diskutuot  verysad.gif

drinks_cheers.gif Na tiesa , mane irgi erzina , jei tavo nuomone tik skirias iskarto karas unsure.gif
Atsakyti