Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

Tikriausiai beveik visuose drželiuose būna rudenėlio šventė, tiesa? Ir per jas, kaip žinia, vyksta visokių dirbinių iš sodo gėrybių paroda - na, žinote, visokie žmogeliukai iš bulvių ir morkų, laiveliai iš moliųgų ir t.t.

Gal kas turite kokių idėjų, kaip ką apdaryti? Gal kas žinote kokių nors linkų internete, kaip padaryti ką nors gražaus? Nes su nerimu jau laukiu to galvos skausmo - ką reikės pagaminti tai parodėlei g.gif
Atsakyti
Is moliugo nedidelio galima padaryti zvakide- nupjauti virsu, isskobti vidu ir ispjauti burna, akis. I vidu deti zvake (arbatine arba bile kokia).
Is lapu galima karuna padaryti - prisirenkat dideliu lapu ir su vieno koteliu persmeigiat per kito krasteli ir taip toliau - ju daug.. Is lapo galima zmogeliuka toki padaryti - pvz balerina- nupiesiat ant popieriaus lele- galva, kuna, kojas, graziai nuspalvinat, o vietoj sijono tai balerinai lapa priklijuojat. Ant siulo pakabini i kur nors i palube galima kabint..
Is bulviu galima antspaudu pridaryti - perpjauni bulve, isskaptuoji ka nors- pvz trikampi arba raide - A, B, ar C ir merki i dazus, po to ant popieriaus. Turetu vaikams patikti.
Siaip is mazo moliugo, nupjovus jam virsu ir isskaptavus, galima padaryti kokia piestukine - rasikliams susideti ar pan. Aisku, ji neilgaamze, bet per svente gal nespetu suputi
Daugiau nieks neateina i galva, jei prisiminsiu - parasysiu
Atsakyti
Paprasčiausia padaryti ežiuką - į bulvę prismaigstyti dantų krapštukų.
Atsakyti
Pas mano dukrą kaip tik rytoj ta šventė, tai aš jau truputį pasiruošiau biggrin.gif . Iš raudonų ir geltonų mažų pomidoriukų suvėriau kirminą, vietoj akių įspaudžiau pipiro žirnelius, visai nieko kirminas atrodo thumbup.gif . Dar padariau iš agurko kaktusą, idėjau agurką į indelį, į jį prismaigsčiau dantų krapštukų, iš spalvoto popieriaus padariau žiedelius, toks spalvingas kaktusas gavosi. Karūną nupiešiau ir rūbelius sudėjau. Šventei- mes pasiruošusios clap.gif .
Atsakyti
Pernai Rudens šventei kartu su dukra gaminome iš morkų seklį Morką (iš Čipolino nuotykių) ir jo šunelį. Tam reikėjo kelių įvairaus dydžio morkų (kūnui, galvai, pėdoms, šuneliui), medžio šakelių (rankoms ir kojoms), virvelės (šuns pavadėliui) ir pipirų (akims).
Atsakyti
Aš tai pat galvoju, ką reikės padaryti rudenėlio šventei. rolleyes.gif Jums pasiūlymą taip pat turiu. Perpjauti cukiniją , išskaptuoti vidų ir rudeninio lapo pagalba padaryti burias ir bus laivas.
Atsakyti
O mes buvom padarę tokius žmogeliukus iš kukurūzų thumbup.gif thumbup.gif user posted image
Atsakyti
O mes pernai irgi dareme is mazos cukinijos piratu laiva.
Perpjovem cukinija, ismeigeme tris medinius smeigtus, ant ju suvereme is poro plataus zalio lapo ispjautas bures, na, tokios isgaubtos, kaip fregatos isejo.
O tarp buriu susmeigeme is ridikelių pagamintus kelis piratus. Vietoj nosies ir akiu gerai tiko gvazdikeliu galvutes- gerai sulenda. Is spalvotu skuteliu vienam aprisom aki, kitam - ant galvos skarele, is kazkokio vaisiaus kotuko - pypke.
Gavosi tikrai neblogai ( hm, nesikuklinant ).
Atsakyti
tai viena iš labiausiai nemėgiamų mano švenčių.Nu nesuprantu aš tų izdivalkių darymo iš daržovių ir vaisių.
Atsakyti
Šiandien mūsų darželyje Rudenėlio šventė. Šįkart maniškė nenešė jokio eksponato. Pernai su užsidegimu darėme seklį Morką. Kartotis nebenorėjome, o patys jokio daržo neturime. Dar iš vakaro galvojau į bulvę prismaigstyti dantų krapštukų, bet maniškė "bajerio" nesuprato, tad atsisakė to sumanymo. O kokių dar originalybių prigalvoti, kai namie tik bulvės ir morkos ir tos pačios iš parduotuvės...
Atsakyti
Kaip as pavydziu toms mamoms, kurios turi fantazijos. Nemegau ziauriai mokykloje tu rankdarbeliu, o dabar ir vel reikia daryti g.gif Nenesciau, bet kai pagalvoju, jeigu tik jis vienintelis neatnes darbelio, kaip jam bus nesmagu, tai va ir suku galva ka cia padarius g.gif
Atsakyti
Kaip man tu ideju reikejo praeita savaite doh.gif
Atsakyti