Pamaniau,kad nėra temos, kurioje pasidalintume patarimais, patirtimi, susidūrus su naudojamais įrankiais, jų kokybe. Aišku,per visas temas kažkur išmėtytų patarimu pilna,tačiau gal pavyktų susisteminti čia?
Aš pradėsiu:
Įsigyjau toki daiktą, ale siūlų vynioklį,tai likau sužavėta
Atrodo jis va šitaip:
žodžiu, įkiši siulo galą, prikabini babinos viršuj ir suki ta rankenėlę - megztinio pusę išardžiau per nepamelavus nu maksimum 10 minučių o siūlus susuka i labai patogų kamuoliuką ai,o patį mezginį laikiau su kita rank už galiuko
Tai va, lauksim atsiliepimų, tiek gerų, tiek blogų
Papildyta:
Ai,dar vienas daiktas geras-popierius iškarpoms,bet daugkartinis: su pieštuku nusipaišau,ką reikia, išmezgu matuodama ir nusitrina viskas yra ir spec rašikliai kažkokie,bet aš su pieštuku paišau
o kur ta gera daikta pirkai? ir as noriu, mat ardyti tai baisiai tingiu o be to ir ranku per maza....
kur galima tokį daikčiuką įsigyti?
Aš Anglijoj pirkau, bet yra ir Lietuvoj man rodos
Šeip reikėtu pasidomėti pas tuos,kas prekiauja mezgimo mašinom, turėtų turėti,nes gamintojai tai tie patys
Šeip reikėtu pasidomėti pas tuos,kas prekiauja mezgimo mašinom, turėtų turėti,nes gamintojai tai tie patys
dekui reiks prasyt kad paziuretu
[quote=moshke,2006 10 03, 13:03]
Atrodo jis va šitaip:
Aš taip pat vis gundausi įsigyti tą vynioklį . Tik noriu paklausti turbūt ir kai su mašina mezgi , tai iš jo turėtų neblogai išsivynioti? Ar kaip ten su juo yra?
Atrodo jis va šitaip:
Aš taip pat vis gundausi įsigyti tą vynioklį . Tik noriu paklausti turbūt ir kai su mašina mezgi , tai iš jo turėtų neblogai išsivynioti? Ar kaip ten su juo yra?
QUOTE(Dusiukas @ 2006 10 05, 13:15)
Būtent. Kai mama intensyviai mezgė mašina, visus siūlus persukdavom - nesiraičioja po stalą
QUOTE(Dusiukas @ 2006 10 05, 10:15)
Jo,tai as gi su masina ir temezgu
O va vakar mezgiau,tai normaliai-nesikocioja niekas, is viduriuko graziai ir lengvai traukiasi siulas tik va kaina jo ner maza bet ka as zinau-as tai patenkinta, galejau anksciau susirast
ohoo, paziurejau ebay,tai kainos jau uzkile iki 80 litu ir dar ne galas o LT zinau,kas uz 70 parduoda nuliova beveik-tai gal ne taip ir ziauru nes is pradziu nusigandau,kai pasake 70 lt - domejausi, vienai forumietei
gal kas pasufleruos kur galima Lietuvoje tokį daiktą nusipirkti
QUOTE(uudraa @ 2006 10 05, 11:05)
gal kas pasufleruos kur galima Lietuvoje tokį daiktą nusipirkti
parasiau i asmenine zinute kontaktus
prisidesiu ir as prie sio daikto reklamos. Turiu jo analoga, tik jau senuka ir sovietiniais laikasi tetis mamai nupirko. Dabar as negaliu juo atsidziaugti, kai gaunu siulus didelese babinose, tai lengva issisukti i mazesnius kamuoliukus. FANTASTIKA.
Tai jau dabar tikrai nusprendžiau tą daiktą įsigyti. Moshke, jei žinai tai ir man mestelėk žinutę.