gal kas turite kokiu geru receptu pigesniu ,ir gal kas bandete rukyti mesa puoduose.
...na as turiu "Zepter"puodus,bet mesos tai tikrai juose nerukinau ,o del tu receptu,tai manau,kad galima daryti viska taip pat,kaip ir kituose puoduose! ..na as keptuvej toj Zepterinej,tai kepu obuoliu pyraga,nei orkaites nereikia ir toks COOL gaunasi!O receptas,tai kaip paprasto pyrago! TiK ant dujines!
QUOTE (remka @ 2004 04 21, 22:07) |
...na as turiu "Zepter"puodus,bet mesos tai tikrai juose nerukinau ,o del tu receptu,tai manau,kad galima daryti viska taip pat,kaip ir kituose puoduose! ..na as keptuvej toj Zepterinej,tai kepu obuoliu pyraga,nei orkaites nereikia ir toks COOL gaunasi!O receptas,tai kaip paprasto pyrago! TiK ant dujines! |
o kaip sekasi tarkinia blinai kepti man nesigauna gal as kaska netaip darau
man atrodo dėl blynų, nesvarbu miltinių ar tarkinių, svarbu palaikyti temperatūrą neaukštą, o šiaip aš blynų išvis zepteryje nekepu, man patogiau paprastoj; dėl mėsytės rūkymo, labai senai bandėm; kiek pamenu, dėjom foliją, paskum pjuvenų sluoksnį, paskum vėl folijos ir mėsos.
dabar kai turiu mažą leliuką, išvis zepteriai tapo nepamainomi - pasidarau valgyti, kai turiu laiko, maistas ilgai išlieka šiltas, ir vyras pavalgo kai gali ir aš pati, kai galiu prišoku, žodžiu
dabar dažniausiai ruošiu keptuvėj: dedu sluoksnį griežinėliais supjaustytas bulves, morkas, pamažu užkildinu temperatūrą iki maksimalios, po 10 min sudedu ką turiu pasiruošus - mėsą, žuvį, gal kokį brokolį ar kalafijorą, dar 5 min, ir gatava
dabar kai turiu mažą leliuką, išvis zepteriai tapo nepamainomi - pasidarau valgyti, kai turiu laiko, maistas ilgai išlieka šiltas, ir vyras pavalgo kai gali ir aš pati, kai galiu prišoku, žodžiu
dabar dažniausiai ruošiu keptuvėj: dedu sluoksnį griežinėliais supjaustytas bulves, morkas, pamažu užkildinu temperatūrą iki maksimalios, po 10 min sudedu ką turiu pasiruošus - mėsą, žuvį, gal kokį brokolį ar kalafijorą, dar 5 min, ir gatava
Sveikos! Butu idomu suzinoti ar yra mamyciu turinciu siu puodu? Siaip as dazniausiai naudoju ta Zepter puoda kaip paprasta puoda. Gal zinote kokiu geru receptu? As tai turiu knyra tu teceptu, bet visi jie kazkokie baisiai mandri
Ir aš nadoju kaip paprastus puodus, tik juose greičiau verda ir po to paruštą maistą gali laikyti kaip termose
Dabar tai pradejau dukrytei maista su Zepter gamint. Kaip lyg tais sakoma kad jei pati ruosi darzoviu kose su mesa, tai vos ne visi vitaminai dingsta. Tai ir pirkau HIPus, kuriuos ji nelabai valgydavo. O su sitais puodais, jei tiket reklamomis tai beveik visi vitaminai lieka. Tai vienu zodziu dabar ir pinigus taupau ir dukryte geriau valgo.
........o tai prie puodu receptu nedave ??????As tai gavau knyga ir dar receptu knygele tokia atspausdinta.........! ..........labai gerai iskepa pyragas ant dujines virykles{ant ugnies},nereikia net orkaites!
As turiu Bauer puoda.Manau,kad sie giminingi,tad ir ruosimas panasus.Man patinka gaminti guliasa,virti bulves be vandens.Labai skanios uogienes.Antri metai uogienes,kriausienes verdu tik jame.Nereikia pastoviai maisyti,nesvyla.Viena kas juose nepatinka-sriubos(lieka vanduo ir darzoves,kruopos atskirai).Esu kugeli kepusi,bet su orkaite nelygint.
QUOTE (remka @ 2004 09 20, 11:22) |
........o tai prie puodu receptu nedave ??????As tai gavau knyga ir dar receptu knygele tokia atspausdinta.........! ..........labai gerai iskepa pyragas ant dujines virykles{ant ugnies},nereikia net orkaites! |
Remka, kokį pyragą kepi ? kaip? kokia temperatūroj? uždengi dangtį? pasidalink, a?
o man blogai kepa kiaušinienė, o ypač patinka keptos bulvės...
gaminu visą maistą šiuose puoduose, tik keptuvę paprastą naudoju , kai reikia ką nors apkepinti, ar tą pačią kiaušinienę iškept
Papildyta @ [mergetime]1095707685[/mergetime]
QUOTE (remka @ 2004 09 20, 11:22) |
........o tai prie puodu receptu nedave ??????As tai gavau knyga ir dar receptu knygele tokia atspausdinta.........! ..........labai gerai iskepa pyragas ant dujines virykles{ant ugnies},nereikia net orkaites! |
Remka, kokį pyragą kepi ? kaip? kokia temperatūroj? uždengi dangtį? pasidalink, a?
o man blogai kepa kiaušinienė, o ypač patinka keptos bulvės...
gaminu visą maistą šiuose puoduose, tik keptuvę paprastą naudoju , kai reikia ką nors apkepinti, ar tą pačią kiaušinienę iškept
Pyraga kepu,tai toki paprastuka ir greita
........3-4 kiausiniai,4 saukstai miltu,4 saukstai cukraus,vanilino,ir saukstelis kepimo milteliu,kartais dedu aguonu,issiplaku su mikseriu.............istepu *Zepter* keptuve aliejumi ,taip labai nedaug,supilu ta mase,o ant virsaus pripjaustau obuoliu,konservuotu persiku,razinu,dziovintu abrikosu,kartais viena puse teslos sumaisau su kakava-na cia visaip galima,tie obuoliai persikai nuseda ir ant letos ugnies uzdengta pastatau "kepti" ,na gal kokia20-30 min. kepa,tik jei ilgiau pakepa,kazkaip pritraukia prie dugno,tai as kartais itiesiu sviestinio popieriaus,tai iskepta tik isimo is tos keptuves i lekste,dar virsus neapkepa,bet as pabarstau cukraus pudra ir pyragas labai dregnas buna,na zzinok labai skanu! Pabandyk!
........3-4 kiausiniai,4 saukstai miltu,4 saukstai cukraus,vanilino,ir saukstelis kepimo milteliu,kartais dedu aguonu,issiplaku su mikseriu.............istepu *Zepter* keptuve aliejumi ,taip labai nedaug,supilu ta mase,o ant virsaus pripjaustau obuoliu,konservuotu persiku,razinu,dziovintu abrikosu,kartais viena puse teslos sumaisau su kakava-na cia visaip galima,tie obuoliai persikai nuseda ir ant letos ugnies uzdengta pastatau "kepti" ,na gal kokia20-30 min. kepa,tik jei ilgiau pakepa,kazkaip pritraukia prie dugno,tai as kartais itiesiu sviestinio popieriaus,tai iskepta tik isimo is tos keptuves i lekste,dar virsus neapkepa,bet as pabarstau cukraus pudra ir pyragas labai dregnas buna,na zzinok labai skanu! Pabandyk!
QUOTE (remka @ 2004 09 21, 13:20) |
Pyraga kepu,tai toki paprastuka ir greita ........3-4 kiausiniai,4 saukstai miltu,4 saukstai cukraus,vanilino,ir saukstelis kepimo milteliu,kartais dedu aguonu,issiplaku su mikseriu.............istepu *Zepter* keptuve aliejumi ,taip labai nedaug,supilu ta mase,o ant virsaus pripjaustau obuoliu,konservuotu persiku,razinu,dziovintu abrikosu,kartais viena puse teslos sumaisau su kakava-na cia visaip galima,tie obuoliai persikai nuseda ir ant letos ugnies uzdengta pastatau "kepti" ,na gal kokia20-30 min. kepa,tik jei ilgiau pakepa,kazkaip pritraukia prie dugno,tai as kartais itiesiu sviestinio popieriaus,tai iskepta tik isimo is tos keptuves i lekste,dar virsus neapkepa,bet as pabarstau cukraus pudra ir pyragas labai dregnas buna,na zzinok labai skanu! Pabandyk! |
Noreciau paklausti ar pries supilant tesla i keptuve ja reikia ikaitint ar nebutina?
O jei ta piraga kept ne keptuves tipo puode, o as turiu tik puodo tipo, ta prasme auksta puoda, tai gal tada tas piragas bus nelabai iskepes? turbut tada reiktu nedaug teslos pilt i puoda? nezinau ar supratai ka turiu omeny