ikiuke, 18 Rgs 2006 - 19:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
ikiuke, 18 Rgs 2006 - 19:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Sveikutes,
itariu, kad teks jungtis prie Jusu. man tai yra nauja, bet praejusia savaite pasidariau del skydliaukes veiklos tyrimus ir jie buvo visu triju rodukliu issikraipe. (tyrimus dariausi del staiga po gimdymo pradejusio dideti svorio). Dabar uzsiregistravau pas endokrinologa, pas kuri papulsiu tik lapkricio 27d. Tiesa, dar pati maitinu savo mazaja.
Labai noreciau suzinoti, kokie laukia manes ... na kaip cia pasakius...tiksliau kas manes dabar laukia? kokios proceduros, gydymas, ar teisybe, kad pradejus gydyma gali kristi svoris? Labai buciau dekinga, gavusi nors kokios informacijos, nes nezinau dar ar cia bijoti ar neverta
atikutė, 18 Rgs 2006 - 21:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
atikutė, 18 Rgs 2006 - 21:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gal žinot ar normalu, kad jau beveik mėnesis po operacijos ir dabar pradėjo skaudėt ir labai paraudęs randas?
Teressa, 19 Rgs 2006 - 09:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Teressa, 19 Rgs 2006 - 09:00, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Šiandien po pietų einu biopsijos tyrimo atsakymų sužinoti
Russne, 19 Rgs 2006 - 09:12, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Russne, 19 Rgs 2006 - 09:12, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Net nežinau, man liktais taip nebuvo
Nu gal truputį niežėjo, bet neskaudėjo...
Sveikos gyvos. Norėjau paklausti išoperuotų merginų, ar jums būna kartais, kad spaudžia gerklę, na liktais gumulas stovėtųYpač kai susinervini ko nors. Man tai paspaudžia kartais, nors jau geri metai po operacijos. O ir kaklas nėra tokios formos, kaip pas normalius žmones, nu vistiek kažkoks storokas
atikutė, 18 Rgs 2006 - 22:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
atikutė, 18 Rgs 2006 - 22:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Gal žinot ar normalu, kad jau beveik mėnesis po operacijos ir dabar pradėjo skaudėt ir labai paraudęs randas?
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ