Aš norėčiau dukrai pasiūti ar numegzti ką nors BRATZ lėlėms, tik nieko nerandu internete . Pirkti parduotuvėje rūbelius nerealiai brangu - 2 komplektai rūbelių apie 45 lt
Jei kas turi patirties įdėkite foto
Ruta0, pasitelk savo fantazija arba nusiziurek koki drabuzio modeli, kad ir is Bratz internetinio puslapio. abejoju, ar tokioms mazu apimciu lelems reikia kazkokiu schemu. tiesiog siuvi (mezgi) ir matuoji nuolat. bent jau as taip darydavau
QUOTE(Irmuliux @ 2006 09 27, 17:35)
Jolancike, kaip sekės šukuot lėlytei plaukus??? Kai bus rezultatai būtinai parašyk...
Niekaip neprisiruošiau nufotkint lėlytės anksčiau Va kas man išėjo, turint omeny kokia buvo, tai dabar Galai dar šiek tiek pasivėlę, bet jau niekaip neina labiau patvarkyt
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 02, 22:19)
Stai kokius rubelius savajai barbei siuvau ir neriau, kai buvau kokiu 10-13 metu.
Labai gražu
QUOTE(Ruta0 @ 2006 10 03, 10:21)
Aš norėčiau dukrai pasiūti ar numegzti ką nors BRATZ lėlėms, tik nieko nerandu internete . Pirkti parduotuvėje rūbelius nerealiai brangu - 2 komplektai rūbelių apie 45 lt
O Barbių rūbeliai netinka ? Arba šiek tiek pakoregavus iškarpas, juk Bratz šiek tiek smulkesnės Gal paprasčiausiai siauresnius rūbus daryt Ir trumpesnius šiek tiek
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 03, 10:20)
Tinosiuk, kai turėsi galimybę, parodyk savo grožius
Tai aš jau ten įdėjau savo barbių su nertom suknėm nuotraukytę
Tinosiuk, ką tik apžiūrėjau tavo rankdarbius. Viskas laaabai gražu...
Jolancike, kokia graži lėlytė , šaunuolė, kad ją sušukavai. Ko gero daugiau ir nelabai įmanoma padaryti, vis dėl to, tai nebe nauji plaukai. Bet vistiek labai gražu.
O dėl Bratz, tai pamėgink rusaičių paklausinėt, gal jo padės. Pamėgink įlyst į Kimberli portalą į forumus pasižvalgyt. nes rusaitės tai išvis pamišusios dėl lėlių, tiesiog profės.
Nors, nežinau kaip jums, bet man tos Bratz nepatinka - galvos dide;ės proporcijų nulis, Nu bet čia jau skonio reikalas
Jolancike, kokia graži lėlytė , šaunuolė, kad ją sušukavai. Ko gero daugiau ir nelabai įmanoma padaryti, vis dėl to, tai nebe nauji plaukai. Bet vistiek labai gražu.
O dėl Bratz, tai pamėgink rusaičių paklausinėt, gal jo padės. Pamėgink įlyst į Kimberli portalą į forumus pasižvalgyt. nes rusaitės tai išvis pamišusios dėl lėlių, tiesiog profės.
Nors, nežinau kaip jums, bet man tos Bratz nepatinka - galvos dide;ės proporcijų nulis, Nu bet čia jau skonio reikalas
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 03, 17:37)
Aha, man irgi ta lėlytė labai graži , ji Mattel firmos, tik jau sena, bet net suknytę originalą išsaugojom . Todėl kad graži ir stengiaus atgaivint, dabar mano mažė su ja galės žaist, kažkada ji sisiavo kaip baby born'as.
Dėl Bratz tai jo - figūros siaubingos Ir pasiūt ką nors tokiom sunku, bet turbūt dauguma mergaičių jomis kaip ir Barbėm perserga, mano didžiajai irgi buvo užėję Dabar mažei viską ateičiai sukrovė
Aptikau dar puslapiuką - megzti rūbeliai Baby born ir Annabelei http://www.strickmod...dung_maren.html
Gal kam pravers
Gal kam pravers
QUOTE(Ruta0 @ 2006 10 03, 10:21)
Kokią suknytę radau Bratz lėlei
Nors schemos nėra, bet kažką panašaus galima nunert, juk nesudėtinga
Va čia yra megzti drabužėliai ir mergytei ir jos šeimininkei lėlytei Barbei
Barbe ir aš
Papildyta:
Nu ir nesamonę parašiau Norėjau parašyti, kad drabužėliai Barbei ir lėlyteis šeiminkei mergytei
Dabar musu Baby Born nesusals Tiesa, dar kelniu reikia
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 09, 14:43)
Oho Kaip gražu Čia suvelta ?