Įkraunama...
Įkraunama...

Ar "tobulai" planuojate nėštumą?

Rukyt niekada nerukiau, sportuot visada sportavau, valgiau visada sveika pilnaverti maista.
Vitaminus geriu tiesiog paprasta kompleksa, kuri jau turejau, kadangi mano mityba subalansuota, nematau didelio reikalo kazko sintetinio vartoti labai is anksto, bet kita vitaminu dezute pirksiu su didesniu folio rugsties kiekiu, nors ir siaip vitaminus pirkciau, taigi pakeitimas mazas.
Kai pastosiu, paprasysiu gydytojo, kad specialia dieta sudarytu (nes noriu, kad vaikutis viska gautu, o pati svorio nepriaugciau).
Alkoholio pastaruoju metu zymiai apmazinau: kartais vyno taure isgeriu, bet jau nebelabai ir noris.
Taip kad labai minimaliai pakeiciau savo gyvenimo buda, MB taip pat. Beje, kava geriu ir atsisakyti nezadu. Mano mama puodais gere (is jos savo itin zema spaudima paveldejau) ir man viskas ok. Na puodais negersiu, bet po puodeli kasdien tai butinai. Nenoriu visu gyvenimo malonumu atsisakyti...
Atsakyti
Man atrodo, visos elgiasi, kaip liepa sirdis , nes buna kad mamos negali be astriu prieskoniu kai buna nestuke.gif, nes vaisius reikalauja...
Aisku, rukymas ir alkoholis nescioms nera ko ne kalbet - tai negerai... Bet visa kita - organizmas parodo. Tokia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Taip, geriu foline rugsti, stengiuosi valgyti sveikesni maista bei valgyti bent 3 kartus per diena (ka anksciau tingedavau daryti). Niekada negeriau ir beveik nevartoju alkoholio, tad del siu dalyku problemu nekyla.
Dziugu, kad vyras kazkaip susirupino savo maitinimusi, per sventes daug maziau alkoholio suvartojo ir net nusipirko kazkokius vitaminus. Nors jam net susirgus sunku isiulyti kokia tablete ar vitamina biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif as tai bandau mest rukyti bet labai jau sunkiai man sekasi blush2.gif nors pazanga padariau nuo 20 i diena perejau iki 1-2 bet laaabai noriu is viso nerukyti.
Atsakyti
Kas yra tobulas planavimas? g.gif

Suprantu, kad tabako ir alkoholio abiems atsisakyti reikia, ir vitaminų vartoti. Bet kiek laiko reikia vartot, nevartot? Sperma atsinaujina kas 0,5 metų, tai iki planavimo pusmetį ir jo metu, reikia labai pasistengti. Tai ką būtent reikia daryti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocaine @ 2009 01 23, 20:56)
Kas yra tobulas planavimas?  g.gif

Suprantu, kad tabako ir alkoholio abiems atsisakyti reikia, ir vitaminų vartoti. Bet kiek laiko reikia vartot, nevartot? Sperma atsinaujina kas 0,5 metų, tai iki planavimo pusmetį ir jo metu, reikia labai pasistengti. Tai ką būtent reikia daryti?  rolleyes.gif

Is kur puse metu? blink.gif
Pilna spermogeneze vyksta apie 90 dienu, t.y. tik trys menesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 24, 15:15)
Is kur puse metu?  blink.gif
Pilna spermogeneze vyksta apie 90 dienu, t.y. tik trys menesiai ax.gif

Skaičiau čia kažkieno postą apie tai, bet jei sakot, kad 90 dienų tai blush2.gif
Atsakyti
Aisku ir pusmetis sveikos gyvensenos nepamaisystu biggrin.gif
O ne tik kad va planuoju, tai nerukau, negeriu, sportuoju, o va pastosiu, pagimdysiu ir vel galesiu megautis cigarete biggrin.gif
Papildyta:
beje, yra labai panasi tema i sia cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 24 sausio 2009 - 16:10
QUOTE(Chanelle @ 2009 01 21, 16:20)
Taip, geriu foline rugsti, stengiuosi valgyti sveikesni maista bei valgyti bent 3 kartus per diena (ka anksciau tingedavau daryti). Niekada negeriau ir beveik nevartoju alkoholio, tad del siu dalyku problemu nekyla.
Dziugu, kad vyras kazkaip susirupino savo maitinimusi, per sventes daug maziau alkoholio suvartojo ir net nusipirko kazkokius vitaminus. Nors jam net susirgus sunku isiulyti kokia tablete ar vitamina  biggrin.gif

drinks_cheers.gif As elgiuosi taip pat -geriu foline rugsti ir stengiuotsi valgyti normaliai, nes as kaip ir tu kartais tingiu valgyti, ypac darbe. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 24, 16:09)
Aisku ir pusmetis sveikos gyvensenos nepamaisystu biggrin.gif
O ne tik kad va planuoju, tai nerukau, negeriu, sportuoju, o va pastosiu, pagimdysiu ir vel galesiu megautis cigarete  biggrin.gif
Papildyta:
beje, yra labai panasi tema i sia cia

Oi labai ačiū bigsmile.gif Man čia labai maišosi temos, jei ką įdomaus randu, tai greitai pametu
Atsakyti
Labukas smile.gif na as tai stengiuos mest rukyt doh.gif Ginek.pakare per diena surukyt 1-3cigaretes ir per 2men mest,taciau kazkaip pora dienu,kai suzinojau,kad esu nestuke.gif rukiau po3,poto mazinau ir dabar jau 5dienos,kaip is vis nerukau 4u.gif smile.gif Kadangi vaikutis nebuvo planuotas,tai tinkamai ir pasiruost nespejau smile.gif
Atsakyti
apie tyrimus cia daug rasyta, bet apibendrintai, gal kas nors gali parasyti, kokius SVARBIAUSIUS tyrimus reiketu pasidaryt pries pastojant??? kazkaip jau pasimeciau su tais tyrimais ir ju moksliniais pavadinimais blush2.gif 4u.gif
Atsakyti