Daugelis musu kava daro paprastai-pirmiausia kava,paskui uzpilamas vanduo ir cukrus. Siulau atvirkstini varianta:
I puodeli pirmiausia ipilate karsta vandeni,tada ismaisote cukru. O tik tada dedate kava(tinka bet kokia netirpi-jacobs,merrild ir t.t.).Kava tiesiog "uzdedama" ant vandens. Taip ja ir paliekate kelioms minutems,nemaisote! Tada pamatysite,kad visos nuosedos nusesta i apacia,o ant virsaus pasilieka skani puta Galima ipilti brendzio ar kavos balzamo
na perskaiciau ir pagalvojau ar tikrai nuses tos nuosedos i apacia , nieko nelaukus nuejau ir pasidariau taip kava, nu ir ka jus manot labai labai skani kava ir plutele labai gera gavos , tikrai negalvojau, kad taip pavyks
Rytoj ryte tep ir padarysiu ...... tikrai įdomu
geras...reiks pabandyt....
Gaila,kad dabar vakaras.Bet rytoj tikrai bandysiu
Solo,įdomu iš kur toks negirdėtas receptas?
Pabandžiau, bet man ta pati puta gaunas ir taip, jei stiprią kavą darausi.
QUOTE(Papugele @ 2006 08 30, 20:53)
Gaila,kad dabar vakaras.Bet rytoj tikrai bandysiu
Cia vienas pazistamas pasake,o jam pasake vienas lenkas:) nezinau,ar stipria ja reikia daryt,nes pati kavos siaip negeriu,tik dave paragaut,tai visai skaniai buvo;) tai skanaus mergaites
QUOTE(solo @ 2006 08 31, 20:01)
Cia vienas pazistamas pasake,o jam pasake vienas lenkas:) nezinau,ar stipria ja reikia daryt,nes pati kavos siaip negeriu,tik dave paragaut,tai visai skaniai buvo;) tai skanaus mergaites
Na kiek Lenkijoje teko kavą ragauti tai dažniausiai ji būdavo silpnoka. Dar juokėmės, kad jei tikram lenkui duotum tokios kavos kaip dauguma lietuvių geria tai pamanytų, kad nunuodyt nori
Įdomus receptas Reiks rytoj išbandyti
Nu pabandžiau ......... kad kitokia, tai tikrai kitokia gaunasi ..... bet skani ir stipri
Ir aš dariau,bet man kavos nusėdo vos trečdalis.Kita liko paviršiuj,nors ir uždengus laikiau.Gal kavos per daug buvo?Į didoką puodelį dėjau tą firminį Jacobs samtelį