Ispanija niekada nebuvo mano svajoniu salis, Maljorka irgi...Bet jau kai pamaciau, tai niekada nesigailesiu, kad pasirinkau butent ja Zmones, maistas, muzika, naktinis gyvenimas, o jau gamta gamta Jura, uolos, skardziai, miskai, serpantinai, tai sala, kuria tiesiog privaloma aplankyti
Visu pirma - Cuevas del drach, pozemines uolos, fotografuoti ten uzdrausta, bet ka jau cia
Nedidelio miestelio Mayoris pajuris
Formentoras, dieviska vieta, nenusakoma zodziais, atrodo, kad cia baigiasi zeme...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Cala Pi papludimys
Soler apylinkes
Kalnu keliai
Sa Calobra
Papildyta:
Pakeliui i cala Mondraga ir Es trenc
Na dar pora
Sangrija niam niam
Cala Millor
Naktine Palma
Mayoris
Papildyta:
Papildyta:
Sangrija niam niam
Cala Millor
Naktine Palma
Mayoris
Papildyta:
Papildyta:
Man Maljorka taip pat super, jau treti metai su vaikais ten vaziuojame, siemet, kaip ir pernai, atostogausime Alcudijoje. Kretoje, nors ir labai grazu, bet su vaikais mums per brangu, Turkijoje jau buta n-kartu, o Maljorka ir arti, ir kaina proto ribose, ir vaikams labai draugiska . Jau nekalbu, kad gamta ten nuostabi
QUOTE(Flowwer @ 2006 08 28, 17:13)
fantastiškos nuotraukos, gal ten ant skardžio jūsų viešbutis? Noriu ir aš į Maljorką, ar labai brangi kelionė?
Nea, daugiausia skardziu yra siaurej, o graziausia man Formentore, bet nezinau, ar noreciau ten viesbucio Mes gyvenom Arenalio miestuke, netoli Palmos, super super super, tai ir sirdis kolkas ten sedi
O kainos ivarios, uz Turkija brangiau, bet pagal teztour ir novatura tai sezonas baigesi jau?
QUOTE(vedeja @ 2006 12 03, 14:43)
Shalimar tu vaziavai per agentura ar ne?
Aha, su tezais vaziavau, dabar nebezinau, gal imciau savarankiskai
Man pusės fotkių irgi nerodo Shalimar, o esi kitose vietose Ispanijoje buvusi? Įdomu, kaip palyginimui, nes girdėjau, kad Maljorkoje - nieko ypatingo. Bet čia ne mano mintys aš buvus Ibizoje, Gran Kanarijoje ir Katalonijoje, tai Ibiza ir žemyninė Ispanija man - super myliu tą šalį ir viskas o apie Maljorką tik sakau, esu girdėjusi, kad kažkiek nuvalkiota, daug turistų iš Rusijos, ždž, antra Turkija įdomu, kiek čia tiesos...
QUOTE(IevaIevute @ 2006 12 08, 11:48)
Man pusės fotkių irgi nerodo Shalimar, o esi kitose vietose Ispanijoje buvusi? Įdomu, kaip palyginimui, nes girdėjau, kad Maljorkoje - nieko ypatingo. Bet čia ne mano mintys aš buvus Ibizoje, Gran Kanarijoje ir Katalonijoje, tai Ibiza ir žemyninė Ispanija man - super myliu tą šalį ir viskas o apie Maljorką tik sakau, esu girdėjusi, kad kažkiek nuvalkiota, daug turistų iš Rusijos, ždž, antra Turkija įdomu, kiek čia tiesos...
Del foto tai keista, nezinau kodel nerodo Jei ka, nuotraukos is cia
http://s64.photobuck...nukas/?start=60
Buvau siaures Ispanijoj dar, o siaip visa Ispanija dievinu Maljorka man apskritai rojus zemej. O gandai labai neteisingi tavo, nes rusu cia ypatingai mazai, kavinese niekas rusiskai nekalbes, dauguma turistu sudaro vokieciai, dar daug italu Issinuomavus masina galima islandzioti visa sala ir rasti daugybe fantastisku vieteliu be jokiu zmoniu, tik jura, skardziai, saule ir kalnu oziukai Labai pasiilgau viso to...
Acha,teisybe rusu Maljorkoje yra mazai,kur ju masiskai buna Turkijoje,Egipte .Ten vien vokieciai,vos ne vokieciu sala tapusi.
Man teko rugpjucio pabaigoje buti Maljorkoje.Koks karstis,vos kojas is pliazo parvilkdavau,na ir augalija jau buvo visa isdziuvusi.Tai ypatingo grozio nepastebejau.Mes buvome rytineje dalyje,man jau butu buve idomiau Palmoje,kur daug action,diskoteku ir t.t.Bet manasis kaip pensininkas issirinko ramia vieta
Man teko rugpjucio pabaigoje buti Maljorkoje.Koks karstis,vos kojas is pliazo parvilkdavau,na ir augalija jau buvo visa isdziuvusi.Tai ypatingo grozio nepastebejau.Mes buvome rytineje dalyje,man jau butu buve idomiau Palmoje,kur daug action,diskoteku ir t.t.Bet manasis kaip pensininkas issirinko ramia vieta
Man tai idomiausia buvo paciame viesbutyje,vakarais visados labai grazi programa,romantiski pasisedejimai viesbucio foje su kokteiliukais.Pusryciams didziulis bufetas Diena-pliaze prie juros
nors paciame viesbutyje baseinas buvo ir prie viesbucio dar vienas baseinas,bet tik viena diena mes ten praleidome,visados noredavos prie juros
cia keleta foto is viesbucio,is interneto ikeliau,nes savuju neikelsiu,neturiu scanerio
viesbucio foje
pusryciams bufetas
baseinas,prie kurio praktiskai nebuvome
nors paciame viesbutyje baseinas buvo ir prie viesbucio dar vienas baseinas,bet tik viena diena mes ten praleidome,visados noredavos prie juros
cia keleta foto is viesbucio,is interneto ikeliau,nes savuju neikelsiu,neturiu scanerio
viesbucio foje
pusryciams bufetas
baseinas,prie kurio praktiskai nebuvome
QUOTE(estela @ 2007 01 19, 19:32)
Apart viesbucio ar matete ka nors daugiau?
aha
buvom issinuomave masina ir grozejomes sudziuvusiu Maljorkos gamtovaizdziu.Nuo rytines pakrantes iki pietines Palmos ismaiseme apylinkes.
Jei dar kokiame sukirmijusiame viesbutyje butu teke tunoti.
Tai adios Maljorka,niekada nebebuciau norejusi cia grizti