Visu pirma, je buvo tokia tema, tai labai atsiprasau bet man tai labai aktualu, niekaip negaliu issirinkti normalaus piestuko akims normalus tai toks, kuris issilaikytu nenubyrejes nors dvylika valandu danar naudoju Max factor piestuka, tai pasidazau is ryto, po keliu valandu darbe jau visi paakiai juodi
Mergaites, gal turit ka patarti?Aciu
As naudoju Rimmel piestuka.Jis laiko nuo ryto astuoniu iki darbo pabaigos tai tikrai(t.y iki kokiu 19h),bet kas man nepatinka ,tai kad ji labai daznai reikia kist i saldytuva,nes jis pasidaro kazkoks minkstas,aprasoja ir tada negraziai dazo. O siaip tai esu tikrai patenkinta
aš manhattan turiu X-ACT EYELINER waterproof labai juodas, lengvai brėžiasi, bet iš karto reikia lygiai brėžti, nes kai reikia nuvalyti, tai
nors sunkokai nusivalo užtai visą dieną laikosi
QUOTE(Baltija @ 2005 01 22, 13:25)
aš manhattan turiu X-ACT EYELINER waterproof labai juodas, lengvai brėžiasi, bet iš karto reikia lygiai brėžti, nes kai reikia nuvalyti, tai
Baisiausia yra tai, kad dazausi tikrai ne pirmus metus, bet su piestuku is pirmo karto niekada nesugebu gerai apsivedzioti akiu pasipaisau pasipaisau linijas, tada su ausu krapstukais lyginu, valau niekaip negaliu ismokti
As tai negaliu dazytis su piestuku, nes labai greit subega i akiu rauksles todel naudoju skysta pravedima akims kad nebutu labai juoda, is pradziu nubreziu linija, o po to dazau seselius ant virsaus ir viskas liuks gaunasi
QUOTE(Shalimar @ 2005 01 22, 13:41)
Baisiausia yra tai, kad dazausi tikrai ne pirmus metus, bet su piestuku is pirmo karto niekada nesugebu gerai apsivedzioti akiu pasipaisau pasipaisau linijas, tada su ausu krapstukais lyginu, valau niekaip negaliu ismokti
ir aš beveik visada reikia koreguoti linijas tokiu atveju pamirkau vatos pagaliuką į makiažui valyti skirtą prienelį ir koreguoju
QUOTE(Baltija @ 2005 01 22, 11:25)
as irgi naudoju sita piestuka tik tamsiai melyna.. is visu mano isbandytu kolkas sitas geriausias..bo visi kazkur dingdavo vidury dienos
man dar vitaskin patinka pieštukas juodas labai ir lengvai nusivalo, minkštai nusibrėžia bet turbūt tik toms, kurioms ir kiti nesubėga
Sveikos.
gal kuri zinote piestuka akim, bet kad jis butu atsparus vandeniui Nusibreziu , o po keliu valandu ziurek jau jo kaip ir nebera, atsibodo kas kelias valandas brezt per nauja....
gal kuri zinote piestuka akim, bet kad jis butu atsparus vandeniui Nusibreziu , o po keliu valandu ziurek jau jo kaip ir nebera, atsibodo kas kelias valandas brezt per nauja....
Man visai patiko Lumene piestukai su kempinele kitam gale, ilga laika naudojau MANHATAN (o ir kaina nesikandzioja), ypac patinka Manhatan, kur du shesheliai ir dregnas, kempinele tepamas pravedimas vienoj dezutej: ygiai uzsitepa, ilgai laiku, ir naturaliai atrodo! Cia ne as sugalvojau, o kelis vertinimus girdejau!
O dabar labai noreciau isbandyti firmos Collistar, sarmoj maciau laaaaabai grazia pilka spalvyte
http://www.baltsarma...&cat_id=1&id=55
O dabar labai noreciau isbandyti firmos Collistar, sarmoj maciau laaaaabai grazia pilka spalvyte
http://www.baltsarma...&cat_id=1&id=55
As tai naudoju RIMMEL piestuka. Laikosi jis man visa diena ir dar nei karto nebuvo suminkstejes tiek, kad reiktu i saldytuva kisti. Kazkaip man jusu problemos nesuprantamos atrodo