QUOTE(Lauradr @ 2006 09 20, 20:00)
Labukas visoms auksarankems
fiu... perskaiciau visa tema. Ilgokai uztrukau, reikia pasakyti.
Likau labai nustebus, kad tiek yra mezganciu mezgimo masinomis.
As pati pries pusmeti is rusio issitraukiau mamos Neva2. Kadangi su ta masinyte uzaugau, tai megzti mokintis nereikejo Kazka paprasto staigiai ir sumezgaliojau. Aisku, kiaurarasciai visi rankomis daromi, ir tai aisku uzima laiko, bet man ir taip gerai
Radau labai idomu kiek anksciau SoJa ideta rasta, tokio dar nebuvau macius Va ir ieskau kazko panasaus. Kazi, ar neuztikot kur interneto platybese idomesniu masininio mezgimo rastu?
fiu... perskaiciau visa tema. Ilgokai uztrukau, reikia pasakyti.
Likau labai nustebus, kad tiek yra mezganciu mezgimo masinomis.
As pati pries pusmeti is rusio issitraukiau mamos Neva2. Kadangi su ta masinyte uzaugau, tai megzti mokintis nereikejo Kazka paprasto staigiai ir sumezgaliojau. Aisku, kiaurarasciai visi rankomis daromi, ir tai aisku uzima laiko, bet man ir taip gerai
Radau labai idomu kiek anksciau SoJa ideta rasta, tokio dar nebuvau macius Va ir ieskau kazko panasaus. Kazi, ar neuztikot kur interneto platybese idomesniu masininio mezgimo rastu?
Labas
Mazgimų žurnalų temoj buvo įdėta 5 Kladez žurnaliukų nuoroda. Tai tas Kladez žurnaliukas yra skirtas mezgimui mašinom. Būtent iš jo ir yra tas mano patalpintas raštelis, ten yra ir daugiau raštų .