Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Lauradr @ 2006 09 20, 20:00)
Labukas visoms auksarankems bye1.gif

fiu... perskaiciau visa tema. Ilgokai uztrukau, reikia pasakyti.
Likau labai nustebus, kad tiek yra mezganciu mezgimo masinomis.
As pati pries pusmeti is rusio issitraukiau mamos Neva2. Kadangi su ta masinyte uzaugau, tai megzti mokintis nereikejo  tongue.gif Kazka paprasto staigiai ir sumezgaliojau. Aisku, kiaurarasciai visi rankomis daromi, ir tai aisku uzima laiko, bet man ir taip gerai smile.gif
Radau labai idomu kiek anksciau SoJa ideta rasta, tokio dar nebuvau macius  thumbup.gif Va ir ieskau kazko panasaus. Kazi, ar neuztikot kur interneto platybese idomesniu masininio mezgimo rastu? g.gif

Labas smile.gif
Mazgimų žurnalų temoj buvo įdėta 5 Kladez žurnaliukų nuoroda. Tai tas Kladez žurnaliukas yra skirtas mezgimui mašinom. Būtent iš jo ir yra tas mano patalpintas raštelis, ten yra ir daugiau raštų 4u.gif .
Atsakyti
Aciu, SoJa smile.gif

Jau radau ta zurnala ir perziurejau. Fantastika thumbup.gif
Tuoj pat ir isbandysiu ar imanoma ta zigzanini rasta numegzt su mano ne fangine masina smile.gif
Mama pries kokiu 30 metu lanke mezgimo kursus, ir buvo surinkusi didziuli albuma visokiu imanomu rastu. Jau taip gaila, taip gaila, kad neissaugojom jo. Ten gal simtas pavyzdeliu buvo susegta su schemom cray.gif
Kartais pagalvoju, kad gal reiketu man paciai toki susirinkt... g.gif
Atsakyti
Nu va, mano bandymas blush2.gif

user posted image

Atsakyti

Nu labai super thumbup.gif
Speju teks visoms issamiai paaiskinti kaip darei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 22 rugsėjo 2006 - 06:06
QUOTE(saullute @ 2006 09 22, 07:05)
Nu labai super  thumbup.gif
Speju teks visoms issamiai paaiskinti kaip darei  ax.gif

Tai kad ten labai aiskiai viskas parodyta, net piesinukas yra.
O kas neaisku? Kurioj vietoj sunkumas? blink.gif
Atsakyti
Wow thumbup.gif Lauradr, Tu tikra šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas Tave matyt viskas genuose smile.gif
O tie paveiksliukai, bent jau man tai tik paveiksliukais ir lieka.
O įdomu būtų sužinoti paeiliui kaip ir ką daryt blush2.gif
Atsakyti
Pas mane gali buti problemu su terminais, nes as teorijos isvis nezinau tongue.gif
Na pabandysiu paaiskinti.

1. rapoportas - 5 adatos darbinej padety, 1 galinej nedarbinej (pastaruju per visa motyvo mezgima nejudinti) ir t.t. Karieta desineje.
2. isstumiam i priekine nedarbine padeti visas adatas, isskyrus tas nejudinamas ir desines krastines 5.
3. pramezgam 2 eiles. Karieta desineje.
4. i darbine padeti pastatom sekancias is kaires 5 adatas. Mezgam 5 eiles (dirbam su 10 adatu). Karieta kaireje.
5. Isstumiam i priekine nedarbine padeti pirmasias 5 adatas.
6. Pramezgam 1 eile. Karieta desineje.
7. I darbine padeti pastatom sekancias is kaires 5 adatas. Mezgam 5 eiles (vel dirbam su 10 adatu). Karieta kaireje.
8. Antrosios grupes 5 adatas isstumiam i priekine nedarbine padeti.
9. Pramezgam 1 eile. Karieta desineje. Toliau kartojam 4-9 punktus.
Kai lieka paskutine grupe is 5 adatu darbineje padetyje, pramezgam 5 eiles. Karieta kaireje. I darbine padeti pastatom sekancias 5 adatas dabar jau is desines. Ir darom viska taip pat.

Jeigu dar bus neaiskumu, rasykit, bandysiu paaiskint 4u.gif
Atsakyti
O kad dar va sita pavyktu ismegzti g.gif
vakar visa vakara prie jo prasedejau, ir niekaip... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 09 22, 08:20)
O kad dar va sita pavyktu ismegzti g.gif
vakar visa vakara prie jo prasedejau, ir niekaip... g.gif

user posted image

As sita esu izmezgusi,taciau su brother masina g.gif
Esme tame,kad kiekvienoj eilutej visos akys slenkasi per vena ki i sona,o kas 5 akis yra nemezgama. Ir visa tai slenkama i viena puse 5 eilutes, po to atgal.
Velnias, zinau, kaip su KH710 ta padaryti,o vat su savo dabartine-nea verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 22, 10:28)
As sita esu izmezgusi,taciau su brother masina g.gif
Esme tame,kad kiekvienoj eilutej visos akys slenkasi per vena ki i sona,o kas  5 akis yra nemezgama. Ir visa tai slenkama i viena puse 5 eilutes, po to atgal.
Velnias, zinau, kaip su KH710 ta padaryti,o vat su savo dabartine-nea verysad.gif

Moshke, aciu 4u.gif
Supratau - juk tai tiesiog paprasto istrizo mezgimo principas, kai vienoj pusej aki pridedi - o kitoj nuimi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Tai speju,kol silta lauke,tai cia bus štilis unsure.gif aš vakar gavau viena naujausių Brother mezgimo mašinų, tai dabar ilgam turėsiu žaisliuką, kol išsiaiškinsiu, kas ir kaip. Blogiausia, kad joje raštai suprogramuoti,o knygos su jais - nėra doh.gif taigi,dabar neturiu žalio supratimo, kaip sužinoti,po kokiu numeriuku kas slepiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 26, 16:03)
Sveikutes biggrin.gif
Tai speju,kol silta lauke,tai cia bus štilis unsure.gif aš vakar gavau viena naujausių Brother mezgimo mašinų, tai dabar ilgam turėsiu žaisliuką, kol išsiaiškinsiu, kas ir kaip. Blogiausia, kad joje raštai suprogramuoti,o knygos su jais - nėra doh.gif taigi,dabar neturiu žalio supratimo, kaip sužinoti,po kokiu numeriuku kas slepiasi verysad.gif

O koks modeliukas? Cia va yra instrukciju brother masinytems ir dar viena didele rastu knyga smile.gif
ftp://ftp.brother.ca/ENGLISH/KNITTINGMACHINE/
Atsakyti