Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai. Velykos

nuostabus marguciai!!! thumbup.gif clap_1.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 03 21, 22:42)
niu spalveles nerealios.. bandysiu ir as ryt daryt... ziuresiu kaip cia su tom spalvom gausis, ar iseis tokios ryslios smile.gif
o tu kaip taisai dazus? juos verdi pries tai? pili acto?

Užpilu verdančiu vandeniu, įpilu acto, atvėsinu ir merkiu kiaušinius.
QUOTE(katanelis @ 2008 03 22, 13:35)
niu bet jus ir auksarankes wub.gif  drinks_cheers.gif kaip graziai dazot sakes thumbup.gif dabar ir man patarkit, nusipirkau kiausinius, zalius, jau nudazytus su vazku, bet nesuprantu, kaip man juos isvirti ir nudazyti, kad liktu ornamentai???  g.gif virti dazuose?? patarkit man  mirksiukas.gif

Jei žali ir dažyti vašku, tai nieko nesigaus, nes juos verdant visas vaškas nubėgs. Jei virti ir dažyti vašku, tai tiesiog merk į dažus ir viskas.
Atsakyti
thumbup.gif Labai šauniai merginos pridažė..

Mano kičas ir keverzonės aišku neprilygsta Dvi arba Matelyk margučiams, o ir dažiau ne vašku, nes labai tingiu nuiminėti paskui vašką ir merkti šimtą fonų, jei norisi daug spalvų- bet įmetu vis tiek:

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 03 25, 01:09)

Mano kičas ir keverzonės aišku neprilygsta Dvi arba Matelyk margučiams, o ir dažiau ne vašku, nes labai tingiu nuiminėti paskui vašką ir merkti šimtą fonų, jei norisi daug spalvų- bet įmetu vis tiek:

o jau marguciu grazumas, kaip dazyti tie taskuoti marguciai?
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 03 25, 02:09)

Labai gražu, aš taip nemoku, o iki dažymo vašku - man laaabai toli cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 25, 21:43)
o jau marguciu grazumas, kaip dazyti tie taskuoti marguciai?

Tie taškuoti yra dažyti lakais+tradiciniais margučių dažais. Tie taškeliai yra padaryti tais specialiais ryškiais lakais, kur turguje prieš velykas būna, taip pat naudota ir nagų lakai. Visais tais lakais ant kiaušinio pritaškavus ir pritapius, reikia jį merkti į tradicinius skystus margučių dažus, kurie turi būti maždaug tokio karštumo, kaip karščiausias vanduo iš čiaupo, nes jei bus karštesni- lakai nutirps, ypač nagų. Įmerkus į dažus palaikyti kol fonas taps norimo ryškumo, ir išimti. Tos vietos, kur dažytos lakais- nenusidažo skystaisiais dažais ir išlaiko savo spalvą. mirksiukas.gif Labai smagus būdas- mes marginame su draugais kasmet, tai kai šitą techniką jie sužinojo, apie jokias kitas nei girdėti nenori ax.gif mirksiukas.gif

Galima nebūtinai taškuoti- galima tapyti, piešti, užrašyti kieno nors vardą ir pan.

Jei šiaip piešti- reikia teptuku paprastu plonu, o jei taškuoti- galima teptuku, jei išeina, bet galima ir tokiu įrankiuku, kaip dažymui vašku naudojamas- , kadangi aš taškavau, tai naudojau į pieštuką įsmeigtą smeigtuką- tokį, koks naudojamas dažymui vašku.

Šiaip smagi ši technika tuo, kad nereikia kaitinti vaško, jo nuiminėti, merkti į daug fonų, ir spalvų deriniai tokie gaunasi kontrastingi, o rezultatas kažkiek panašus kaip su vašku. Aišku, su vašku autentiška, gal ir gražiau, bet su lakais paprasčiau.

Tie balti taškeliai yra daryti skaidriu nagų laku..

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Geisvilė @ 2008 03 25, 21:51)
Labai gražu, aš taip nemoku, o iki dažymo vašku - man laaabai toli cool.gif

Ačiū 4u.gif Gali pabandyti lakais bet ką papaišyti ir merkti į dažus- lengviau nei vašku, ir visada rezultatas gaunasi linksmas, nebūna nemalonių netikėtumų, ir net jei visai nemoki piešti ar raštų daryti, bet kaip pritaškuoji, pribrūkšniuoji- ir margumas būna nerealus, o spalvos netikėtai ryškios, kai įmerki į dažus paskui tą nulakuotą. . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 25 kovo 2008 - 11:43
Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
O čia mūsų margučiai. Nieko ypatingo, bet kartu su mažiumi dažyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Idedu mano merginu ir keleta mano pamargintu kiausiniu. Manau jau kitais metais jos darys vienos, nes joms vis kiausiniu permazai. doh.gif Jos vaskuoja, kad ir netradiciniais rastais, bet po to ir dauzyti ir valgyti joms gaila doh.gif . Sia savaite su draugais ruosiasi dazyti tuscius kiausinius. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 03 26, 22:56)
Idedu mano merginu ir keleta mano pamargintu kiausiniu. Manau jau kitais metais jos darys vienos, nes joms vis kiausiniu permazai.  doh.gif  Jos vaskuoja, kad ir netradiciniais rastais, bet po to ir dauzyti ir valgyti joms gaila doh.gif . Sia savaite su draugais ruosiasi dazyti tuscius kiausinius. doh.gif
user posted image

Labai gražiai ir įdomiai visi atrodo, man patinka pastelinės spalvos, labau gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisvilė @ 2008 03 27, 18:05)
Labai gražiai ir įdomiai visi atrodo, man patinka pastelinės spalvos, labau gražu  thumbup.gif

Aciu.Deja nuotraukoj jie atrodo ne tokie ryskus. Istikruju jie zymiai riskesni.
Atsakyti
smile.gif
o cia musu siemet marguciai, marginti vasku
http://public.fotki....s/p3230008.html
ir svogunu lukstais
http://public.fotki....s/p3230009.html
4u.gif
Atsakyti