Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Pats dar nebandžiau, kol kas girdėti geri atsiliepimai apie T L minėtą naujai atsidariusią Fotopro (Savanorių 286a), nors mano supratimu fotolaboratorija, kuri nesupranta, kas yra spausdintuvo profilis, yra toli gražu ne profesionali. Ji gali būti gera, bet profesionalumui mano akimis yra aukštesni reikalavimai cool.gif.

Lietuvoj - mano žiniomis - tik Procentras rūpinasi profiliais, gal ir ne itin pavyzdingai, bet bent jau mano klientai buvo labai patenkinti (nors gali būti, kad atsakingiau spausdina fotografams wink.gif - teko girdėti atsiliepimų iš „paprastų“ žmonių ir fotografų mėgėjų, kad buvo, jog nelabai kokybiškai atspausdino ar nemaloniai aptarnavo doh.gif , nors po vieno neseno skandaliuko lyg ir pasitaisė aptarnavimo kultūra. Pačiam su tuo dar neteko susidurt).

Vienaip ar kitaip, pagal atsiliepimus Fotopro yra viena geriausių, jei ne geriausia fotolaboratorija šiuo metu Kaune (2006 rugs.), todėl verta ten pabandyti atspausdinti keletą nuotraukų ir pasižiūrėti, ar patinka rezultatas. Gerų jums nuotraukų drinks_cheers.gif

QUOTE(Forgete @ 2006 09 06, 08:24)
Leo o ka rekomenduotum Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 06 rugsėjo 2006 - 08:45
mus fotkino kaunietis Gintaras Tubutis

Tikrai grazios fotkes thumbup.gif
Atsakyti
Tai manau, kad gali drąsiai dėti kontaktus ar vardą, pavardę ir ypač nuorodą į vestuvių fotografijas tiesiai į temą, jei tik pati fotografė neprieštarauja smile.gif Bent jau man įdomu pasižiūrėti, kas kaip fotografuoja smile.gif

QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 08:54)
O savo fotografe likau irgi labai patenkinta, net labiau nei labai, kiekviena diena ziuriu nuotraukas, saunuole ji, musu vestuves jai buvo pirmos kur ji fotkino viena ir sakyciau jai puikiai pavyko, iki siol ji fotkindavo antram plane, pas draugus ir pan. jei kam reikia kontaktu kreipkites. Ji gyvena Klaipedoje, bet manau susitarus atvaziuotu ir i kita miesta. smile.gif Ir siaip ji labai fainas zmogus, atsizvelgia i visus pageidavimus, dirba is sirdies ir su malonumu.

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 09 06, 09:43)
Pats dar nebandžiau, kol kas girdėti geri atsiliepimai apie T L minėtą naujai atsidariusią Fotopro (Savanorių 286a), nors mano supratimu fotolaboratorija, kuri nesupranta, kas yra spausdintuvo profilis, yra toli gražu ne profesionali. Ji gali būti gera, bet profesionalumui mano akimis yra aukštesni reikalavimai  cool.gif.

Lietuvoj - mano žiniomis - tik Procentras rūpinasi profiliais, gal ir ne itin pavyzdingai, bet bent jau mano klientai buvo labai patenkinti (nors gali būti, kad atsakingiau spausdina fotografams wink.gif - teko girdėti atsiliepimų iš „paprastų“ žmonių ir fotografų mėgėjų, kad buvo, jog nelabai kokybiškai atspausdino ar nemaloniai aptarnavo  doh.gif , nors po vieno neseno skandaliuko lyg ir pasitaisė aptarnavimo kultūra. Pačiam su tuo dar neteko susidurt).

Vienaip ar kitaip, pagal atsiliepimus Fotopro yra viena geriausių, jei ne geriausia fotolaboratorija šiuo metu Kaune (2006 rugs.), todėl verta ten pabandyti atspausdinti keletą nuotraukų ir pasižiūrėti, ar patinka rezultatas. Gerų jums nuotraukų  drinks_cheers.gif

Aciu Leo, jau ten ir buvau susiruosus, ypatingai dar kai suzinojau kieno ta Foto Pro yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 09 06, 09:56)
Tai manau, kad gali drąsiai dėti kontaktus ar vardą, pavardę ir ypač nuorodą į vestuvių fotografijas tiesiai į temą, jei tik pati fotografė neprieštarauja smile.gif Bent jau man įdomu pasižiūrėti, kas kaip fotografuoja smile.gif

Atsakyti
Vilkaa, nesimato tavo prisegto paveiksliuko ax.gif
Atsakyti
kazkas cia su SM, bandau dar
Papildyta:
dar
Papildyta:
sudetingai man cia gaunasi, negaliu ideti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 06 rugsėjo 2006 - 09:33
QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 10:37)
Papildyta:
dar
Papildyta:

Galeciau ziureti ir ziureti tavo nuotraukas wub.gif .
Po dvieju sav vaziuoju i klaipeda ir tikrai uzsisakysiu tavo fotografe. Ir tu, ir Lijo, ja labai jau rekomendavot. Aciu jums panickos blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražiai pasidarbavo smile.gif O vardas, pavardė, kontaktai? smile.gif

Na, nežinau, kaip moderatoriai pasižiūrės į temą įdėtas nuotraukas - tikriausiai norėtų, kad būtų kur nors internete padėtos, o čia būtų tik nuoroda.

Šiaip kas renkatės fotografus, yra dar kita tema - Vestuviniai albumai - kur galima pasižiūrėti nuotraukų. Tik dauguma neprilygsta šitoms wink.gif Geras pasirinkimas, jei norit pozuotų fotografijų smile.gif

QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 10:37)
Papildyta:
dar
Papildyta:

Atsakyti
Nuotraukos labai grazios bet ir patys jaunieji labai fotogeniski smile.gif
Atsakyti
oj buvau parasiusi bet kazkur dingo, kad nedesiu nuorodos nes ten fotografe sudejo ir kitus darbus, gal tie zmones nenoretu kad deciau, o savo interntinio albumo nepadariau.
kontaktus i AZ.
Fotografes vardas Inesa.
Atsakyti
Pastatymai tikrai gražūs.
Nors turėčiau priekaištų apdirbimui kai kur (spalvos, kontrastas).
Atsakyti