Kad nebutu virtuvinis kombainas, bet patogus ir nebaisiai brangus
Aciu
Aš turiu du. Vienas yra antgalis prie mikserio, toks įsukamas. Tas mikseris kainavo 40 Lt. Normalaus kietumo produktus (virtą mėsą, daržoves, vaisius) trina labai gerai. Net nepertrindavau per sietelį. Labai patogus kai reikia mažo kiekio. Gali gerai sutrinti nors ir pora valgomųjų šaukštų.
Kitą pirkau specialų smulkintuvą. Toks plastikinis, į kurį statosi peiliukai ir ant viršaus dedasi varikliukas. Smulkina labai gerai. Kompaktiškas, lengvai plaunamas, galima paruošti apie puslitrį tyrės vienu smulkinimu. Irgi nei karto nepertryninėjau per sietuką, nes ilgiau pasukus gabaliukų nelieka. Bet kaina 180 Lt
Abu prietaisai daugiausia iš plasmasės, tik patys peiliukai nerūdijančio plieno. Su jais dviem ruošti kūdikiui košeles labai lengva.
Kitą pirkau specialų smulkintuvą. Toks plastikinis, į kurį statosi peiliukai ir ant viršaus dedasi varikliukas. Smulkina labai gerai. Kompaktiškas, lengvai plaunamas, galima paruošti apie puslitrį tyrės vienu smulkinimu. Irgi nei karto nepertryninėjau per sietuką, nes ilgiau pasukus gabaliukų nelieka. Bet kaina 180 Lt
Abu prietaisai daugiausia iš plasmasės, tik patys peiliukai nerūdijančio plieno. Su jais dviem ruošti kūdikiui košeles labai lengva.
man padovanojo "moulinex", toks kotas, ant galiuko du peiliukai su dangteliu. dalykas!!!!neatsidziuagiu!!!. ji man partveze is Vokietijos, bet ir gariunuose maciau. kainos nezinau, bet pasidomek - tokios skanios piure gaunasi, kad ne tik mazasis, bet visa seimyna kirsdavo ir dar prasydavo! neturetu buti brangus.
Mums taip pat jau prireike tokio daikciuko.Gal , kas zino kur ju galima nuspikirkt ir kokios ju kainos?
Nusipirkau Braun firmos, Akropolyje (su maziuliu ten l. patogu apsipirkt, isisodini i vezima:)
Labai patenkinta. Kaina 88 Lt. Moulinex - truputi pigesnis, apie 75 Lt. Bet, galvoju, dizainas grazesnis, ir mazesnis:)
Mano anyta kaime nusipirko uz 25 Lt. kazkoki, bet tikrai geras:)
Jos gera ideja - uogienes su tokiu trint, labai liux, kaip as anksciau nepagalvojau!
Dabar visokias kremines sriubas, sakiau, gaminsiu, receptu "kulinarinese idejose" ieskau.
Labai patenkinta. Kaina 88 Lt. Moulinex - truputi pigesnis, apie 75 Lt. Bet, galvoju, dizainas grazesnis, ir mazesnis:)
Mano anyta kaime nusipirko uz 25 Lt. kazkoki, bet tikrai geras:)
Jos gera ideja - uogienes su tokiu trint, labai liux, kaip as anksciau nepagalvojau!
Dabar visokias kremines sriubas, sakiau, gaminsiu, receptu "kulinarinese idejose" ieskau.
As turiu "Binatone" smulkintuva, kainavo 58 Lt. Pirkau maximoj. Siaip labai geras daiktas Stiklini to smulkintuvo inda galima naudoti mikrobangineje krosneleje. Naudojam ji ir vietoj salotines.
Mano lelius rekomenduoja daktarė primaitinti jau nuo 4 mėnesio. Mat mažai priiauga svorio ir šiaip melabai užtenka mano pienelio, tad gauna mišinukų.
Ruošiuosi košių gamybos etapui. Kai kurios mamytės rekomendavo įsigyti mikserį tokiį paiilgą. Ar kuri naudojat? Ar verta jį pirkti? ar tikrai gerai sumala? Kokios firmos Naudojat?
Pasidalinkite patirtimi
Ruošiuosi košių gamybos etapui. Kai kurios mamytės rekomendavo įsigyti mikserį tokiį paiilgą. Ar kuri naudojat? Ar verta jį pirkti? ar tikrai gerai sumala? Kokios firmos Naudojat?
Pasidalinkite patirtimi
Tikrai verta
Tik as pirkau ne toki kur tik tas kotas, bet kur su indu ir uzdaromas, toks man patogiau, nes nesitasko niekas
Tik as pirkau ne toki kur tik tas kotas, bet kur su indu ir uzdaromas, toks man patogiau, nes nesitasko niekas
Daiktas -
Augindama pirmaji kazkaip pagailejau pinigeliu, tai dabar sunku net isivaizduoti kaip be jo apsiejau
Kosyte galima paruosti per minute, ne taip kai mes su vyru visa pusvalandi viska smulkindavom, o ypac mesa
Mano visai paprastas, toks ilgas kotas, pacios paprasciausios Vido firmos, Topo centre jis tik 28 lt.
Tikrai verta isigyti, pigesni ar brangesni, cia pagal kisene, ir iki tol, kol vaikiukui reiks pratintis kramtyti bus pats geriausias pagalbininkas
tikrai verta kol jus dar mazuciai ir dantuku tikriausiai neturit
nes pas tokio amziaus vaikiukus dar nera reflekso kramtyti tad bet koks maistelis turi buti homogenizuotas o manau kad trynimas per visokius sietelius ir laiko daugiau atims ir kose atsals
mes tai turim visa virtuvini kombaina tai su juo ir smulkinom, bet dabar kai turim tris dantukus tai jau su sakute tiktai kosyte darom tipo kramtyti mokomes
na o jus i parduotuve ir pagal kisene koks iseina toki pirkit tikrai nepasigailesit
nes pas tokio amziaus vaikiukus dar nera reflekso kramtyti tad bet koks maistelis turi buti homogenizuotas o manau kad trynimas per visokius sietelius ir laiko daugiau atims ir kose atsals
mes tai turim visa virtuvini kombaina tai su juo ir smulkinom, bet dabar kai turim tris dantukus tai jau su sakute tiktai kosyte darom tipo kramtyti mokomes
na o jus i parduotuve ir pagal kisene koks iseina toki pirkit tikrai nepasigailesit
mes naudojam Philips kombaina,tai atskiras indas skirtas kokteiliams ir tyrelems,labai liuks
Mes turim BRAUN blenderi uz 250lt, mokejom tik 10 lt, nes gavom dovanu kuponu uz 240 Daug antgaliu, viska daro - beveik kaip kombainas. Neisivaizduoju kaip kitaip daryciau koseles ir tyreles