Įkraunama...
Įkraunama...

Stiklainių sterilizavimas

As taip pat kisu stiklainiukus orkaiten.Pris tai isplaunu su indu plovikliu.Jei nekisu orkaiten,tai po to pilnus kaitinu vandeny.Aisku ne uogienes. smile.gif
Atsakyti
As orkaiteje kaitinu, mama dazniausia - sauleje, o anyta - mikrobangej biggrin.gif Visoms, viskas gerai laikosi rolleyes.gif
O dangtelius - verdanciu vandeniu ir dar degtine pravalau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržetta: 01 spalio 2008 - 21:49
Pirmą kartą bandžiau kaitinti orkaitėje - patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinastudente @ 2009 08 04, 10:35)
Pirmą kartą bandžiau kaitinti orkaitėje - patiko thumbup.gif

Sutinku drinks_cheers.gif su tavimi,man pats geriausias procesas.
Atsakyti
Sveikos, as tai labai jau lengvai ir greitai stiklainius pasiruosiu konservavimui. Isvalau su soda, uzvirinu puode arba virdulyje vandeni, pripilu i kiekviena stiklaini po puse turio arba po trecdali, jei tai didesnis stiklainis, palaikau kol kiek atvesta, ispilu vandeni, apverciu ant svaraus ranksluoscio ir vsio. Lygiai taip ir su dangteliais - isvalytus uzpilu verdanciu vandeniu, palikau kiek ir galima vekuoti. Ne karto nepavede sitas budas. Uzdarinejau jau agurkus ir pomidorus situo budu.
Radau pries tai parasyta anglistes, kad ji irgi sitaip konservuoja. Man sis budas geriausias.
Atsakyti
As isplaunu su nauja kempine su soda ax.gif ir i orkaite mirksiukas.gif pakaitinu! ir vsio biggrin.gif
dangtelius pavirinu ir su spiritu dar isvalau ax.gif

p.s. neissaude dar nei viena uogiene tongue.gif svarbu, kad kokios bakterijos nepatektu, kad butu sterilu! ir pirstu nereikia kaisioti i stiklainiu vidu tongue.gif biggrin.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš stiklainius kaitinu arba orkaitėje arba mikrobangėje. Greita paprasta ir patogu. Dangtelius kelias minutes pavirinu arba kartu dedu su stiklainiais į orkaitę tik reikia nepersistengti su kaitinimu, nes vieną kartą tai man jie kaip ir pakepė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiemet suvekavau agurkus, uogienes į stiklainius, kuriuos pakaitinau saulėje. Taip darau jau nebe pirmus metus. Dangtelius paprasčiausiai užpilu verdančiu vandeniu, prieš tai praplovusi arba su soda, arba su šveitimo milteliais, kaip ir stiklainius. Na lyg tai tfu tfu tfu viskas ok smile.gif
Atsakyti
As nekaitinu isvis. Viskas puikiausiai laikosi. Issiplaunu su Fairy ir konservuoju. Dar ne karto niekas nesugedo.
Dangtelius tiesa pravalau su spiritu, nors ir tai ne visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 07 rugpjūčio 2009 - 08:09
Aš stiklainius kaitinu mokrobangėje, labai paprasta ir patogu
Atsakyti
Nesterilizuoju stiklainių , nei dangtelių. Išplaunu stiklainius ir dangtelius indaplovėje ir konservuoju juose ką sugalvoju:uogienes, agurkus, mišraines. Nenušovė dar nė karto.
Atsakyti
http://www.gaspadine...ilizavimas.html

geras straipsnis smile.gif
Atsakyti