As taip pat kisu stiklainiukus orkaiten.Pris tai isplaunu su indu plovikliu.Jei nekisu orkaiten,tai po to pilnus kaitinu vandeny.Aisku ne uogienes.
As orkaiteje kaitinu, mama dazniausia - sauleje, o anyta - mikrobangej Visoms, viskas gerai laikosi
O dangtelius - verdanciu vandeniu ir dar degtine pravalau
O dangtelius - verdanciu vandeniu ir dar degtine pravalau
Pirmą kartą bandžiau kaitinti orkaitėje - patiko
QUOTE(amzinastudente @ 2009 08 04, 10:35)
Pirmą kartą bandžiau kaitinti orkaitėje - patiko
Sutinku su tavimi,man pats geriausias procesas.
Sveikos, as tai labai jau lengvai ir greitai stiklainius pasiruosiu konservavimui. Isvalau su soda, uzvirinu puode arba virdulyje vandeni, pripilu i kiekviena stiklaini po puse turio arba po trecdali, jei tai didesnis stiklainis, palaikau kol kiek atvesta, ispilu vandeni, apverciu ant svaraus ranksluoscio ir vsio. Lygiai taip ir su dangteliais - isvalytus uzpilu verdanciu vandeniu, palikau kiek ir galima vekuoti. Ne karto nepavede sitas budas. Uzdarinejau jau agurkus ir pomidorus situo budu.
Radau pries tai parasyta anglistes, kad ji irgi sitaip konservuoja. Man sis budas geriausias.
Radau pries tai parasyta anglistes, kad ji irgi sitaip konservuoja. Man sis budas geriausias.
As isplaunu su nauja kempine su soda ir i orkaite pakaitinu! ir vsio
dangtelius pavirinu ir su spiritu dar isvalau
p.s. neissaude dar nei viena uogiene svarbu, kad kokios bakterijos nepatektu, kad butu sterilu! ir pirstu nereikia kaisioti i stiklainiu vidu
dangtelius pavirinu ir su spiritu dar isvalau
p.s. neissaude dar nei viena uogiene svarbu, kad kokios bakterijos nepatektu, kad butu sterilu! ir pirstu nereikia kaisioti i stiklainiu vidu
Aš stiklainius kaitinu arba orkaitėje arba mikrobangėje. Greita paprasta ir patogu. Dangtelius kelias minutes pavirinu arba kartu dedu su stiklainiais į orkaitę tik reikia nepersistengti su kaitinimu, nes vieną kartą tai man jie kaip ir pakepė
Šiemet suvekavau agurkus, uogienes į stiklainius, kuriuos pakaitinau saulėje. Taip darau jau nebe pirmus metus. Dangtelius paprasčiausiai užpilu verdančiu vandeniu, prieš tai praplovusi arba su soda, arba su šveitimo milteliais, kaip ir stiklainius. Na lyg tai tfu tfu tfu viskas ok
Aš stiklainius kaitinu mokrobangėje, labai paprasta ir patogu
Nesterilizuoju stiklainių , nei dangtelių. Išplaunu stiklainius ir dangtelius indaplovėje ir konservuoju juose ką sugalvoju:uogienes, agurkus, mišraines. Nenušovė dar nė karto.