Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(FruitCocktail @ 2017 02 17, 23:24)
Aš sakyčiau, kad kaip tik palyginus greitai, visada pirmyn ar atgal nueina per 5 darbo dienas, gavę jie per porą dienų patvirtina ir pinigai įkrenta dar po kokių trijų darbo dienų. Man atrodo, greitai. Tiesa, buvo neseniai atvejis, kad grąžinau vienu metu dvi dėžes, vieną, kad gavo, patvirtino greitai ir pinigai įkrito, o antra matyt kažkur užsimetė, gerokai ilgiau laukiau. Bet čia toks vienas atvejis iš n kartų. Ir buvo turbūt sausio pradžioj per tuos prailgintus šventinių pirkimų grąžinimo terminus smile.gif

Pirmadienį Yoox išsiunčiau, šiandien gavau žinutę, kad gavo atgal grąžintus daiktus. Žiūrėsim, per kiek įkris pinigai. Parašė, kad priklauso nuo kredito įstaigos.
Papildyta:
QUOTE(aaangelika @ 2017 02 18, 09:18)
O yoxx grazinimas nemokamas?

Nemokamas. UPS atvažiuoja pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 02 18, 00:31)
Keune nera is tu geresniu.

o gal kas naudoja matrix? kokia nuomone? man kirpeja prigyre kokie jie super, bet stebuklo nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 18, 09:46)
o gal kas naudoja matrix? kokia nuomone? man kirpeja prigyre kokie jie super, bet stebuklo nera  biggrin.gif

O ar būna stebuklas? Man tik Goldwell nuo pleisknų buvo stebuklas, kiti iš kirpėjos pirkti jokio poveikio nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 18, 09:10)
O ar būna stebuklas? Man tik Goldwell nuo pleisknų buvo stebuklas, kiti iš kirpėjos pirkti jokio poveikio nedaro.

Pabandykit Kiehls su aminorūgštim. Labai gražūs plaukai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 18, 10:18)
Pabandykit Kiehls su aminorūgštim. Labai gražūs plaukai.

Mano nusausėję, niekas nepadeda. Einu skaityti apie Kiehls.
Atsakyti
Galiu prijungti prie Cocooncenter - truksta 60 eur iki nemokamo siuntimo. Atsiemimas vakarais Zirmunuose.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 18, 09:19)

Reikia tada pažaist. Kaukes dėt. Ne pirktines. Namines. Aš tik taip plaukus gydau pvz po atostogų. Aišku, reikia dar maitintis gerai. Kitaip visi galai atsišriūbuoja. Tik pradedi maitintis ne taip žiūrėk lieki be nagų ir ragų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 18, 10:33)
Reikia tada pažaist. Kaukes dėt. Ne pirktines. Namines. Aš tik taip plaukus gydau pvz po atostogų. Aišku, reikia dar maitintis gerai. Kitaip visi galai atsišriūbuoja. Tik pradedi maitintis ne taip žiūrėk lieki be nagų ir ragų biggrin.gif

Turiu argano aliejų, ale tai reikia valandą su juo tupėti, vis nerandu laiko.
Atsakyti
Mergaites, gal kur uzmatet gera kaina umckalor arba influcid unsure.gif o tai nespeju pirkti, 2 sav praeina ir vel kosuliai unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 18, 11:19)

As isbandziusi n priemoniu profesionaliu.pradzioje vau efektas, bet paskui plaukas apsipranta ir nekas.. guli mano keune didziules talpos kamputyje. jei sausi plaukai ir truksta drekinimo pabandykite sias priemones, kaina juokinga, bet mano plaukams liuks smile.gif
http://monostilius.lt/nirvel-cosmetic
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 18, 09:19)

Pasikartosiu, man Sebastian istaise visas bedas. Labai svelnus ir tuo paciu tirstas, minkstas...Daug esu isbandziusi, bet sitas man labiausiai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 02 18, 10:55)
As isbandziusi n priemoniu profesionaliu.pradzioje vau efektas, bet paskui plaukas apsipranta ir nekas.. guli mano keune didziules talpos kamputyje. jei sausi plaukai ir truksta drekinimo pabandykite sias priemones, kaina juokinga, bet mano plaukams liuks smile.gif
http://monostilius.lt/nirvel-cosmetic

Jame yra medžiagų, kurios nerekomenduojamos šampūnuose unsure.gif
Atsakyti