V&V boutique laisvalaikio kostiumėlis. Džemperiukas, sijonukas ir šiltukas.
Labai gražios pastelinės spalvytės. Švelni, maloni kūnui medžiagytė.
Džemperiukas dėvėtas daugiau, nei sijonukas, nes puikiai tinka tiek prie džinsú, tiek prie šortukú. Todėl spalvytė kiek šviesesnė nei likusių rūbukų. Bet puikiai dėvėjau ir su sijonuku, ryškaus skirtumo nėra.
Dydis xs/s. Už viską mokėjau 150eur, norėčiau 75eur
I AZ
Naujas įspūdingas Julia Janus sijonas, 6 dydis, atitinka xxs-XS
Su kisenemis, liemuo žemas, ant gumos.
Medžiaga krentanti, tampri, vesi, viskoze+elastanas. Tiks smulkenei merginai, apie 166-168. ūgio. Su nuolaida mokėjau 100.
80 eur
Su kisenemis, liemuo žemas, ant gumos.
Medžiaga krentanti, tampri, vesi, viskoze+elastanas. Tiks smulkenei merginai, apie 166-168. ūgio. Su nuolaida mokėjau 100.
80 eur
QUOTE(Austė R. @ 2016 09 13, 21:56)
Parduodu Wear Mad by July juodą suknelę su kišenėmis ir aksominiu mikiu nugaroje. Pirkau Vinted'e, tačiau man netiko dydis, pati nedėvėjau. Dydis M. Mokėjau 55 eur, už tiek ir parduodu.
Vilnius, į až
Vilnius, į až
SUKNELĖS NETURIU
Pirkčiau kokybišką, tamsią kuprinę
NEBETURIU!
Parduodu viena karta apsivilkta, asimetrine, be jokiu defektu "EGLES" suknele. Dydis toks universalus, tinka S/M. Spalvyte- sokolado spalvos, grazi ruda wub.gif . Medziagyte tvirta, sijonuko dalies dar tvirtesne, tikrai ne skysta smile.gif . Kainyte 29 eurai.
Perparduodu is cia piekta sia suknele,sukneles bukle tikrai kaip naujos,spalva puiki,tiesiog matau,kad tai ne mano stilius,kaina--24-23
Si suknute beveik tokia pati kaip si Lia Muse suknute,tik manosios kaklas kitoks ir gyvai atrodo geriau,as gal tik nemoku nufotkint kos geriau
QUOTE(egluze2 @ 2016 10 07, 16:54)
Parduodu viena karta apsivilkta, asimetrine, be jokiu defektu "EGLES" suknele. Dydis toks universalus, tinka S/M. Spalvyte- sokolado spalvos, grazi ruda wub.gif . Medziagyte tvirta, sijonuko dalies dar tvirtesne, tikrai ne skysta smile.gif . Kainyte 29 eurai.
Perparduodu is cia piekta sia suknele,sukneles bukle tikrai kaip naujos,spalva puiki,tiesiog matau,kad tai ne mano stilius,kaina--24-23
Si suknute beveik tokia pati kaip si Lia Muse suknute,tik manosios kaklas kitoks ir gyvai atrodo geriau,as gal tik nemoku nufotkint kos geriau
Parduota