Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 39

QUOTE(arkava @ 2016 07 15, 18:16)
Kiek papasakojo kaimynai g-tojai , vieni geresniu Shucco. Tik jie +30 %. Lietuvoj neiperkami.
Vyrauja ekonom iniai gaminiai.

Jeigu PVC, tai Shucco nieko gero labai ir neturi - na tik Schüco Alu Inside kuris pagal parametrus identiskas Rehau PHZ. Shucco labiau i aliumini orentuotas gamintojas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 07 16, 13:15)
Ir vėl pradėjau kabinėtis: kas šuniui uodegą pakels, Cibui, stiliai fuflo. Aš tau kantriai ir manau, kad labai išsamiai parašiau savo nuomonę. Ir jei pastebėjai, tai padariau labai taktiškai, o tu ir vėl puoli. Šį kartą dar patylėsiu, bet jei išsišokimai tęsis, tai tikrai netylėsiu.

Ir aš niekur nesakiau, kad kiti stiliai fuflo. Čia tau jau vaidenasi arba parodyk, kur aš taip sakiau, nes mane ką tik melagingai apkaltinai.

fear.gif fear.gif fear.gif

Tai tuom ir baigiam,begu sleptis smile.gif
Atsakyti
O tai pala, biesas policijai nepriduotas už šmeižtą? Neatsimenu kaip ten baigėsi.. bet vėl jūs viens be kito negalit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2016 07 16, 16:31)
O tai pala, biesas policijai nepriduotas už šmeižtą? Neatsimenu kaip ten baigėsi.. bet vėl jūs viens be kito negalit biggrin.gif

dar ne cool.gif ,laukiu cibulio pirmo zingsnio.... smile.gif

Matai mano problema ta kad niekas taip manes neerzina kaip cibulio paistalai. Visada malonu paskaityti protingu zmoniu mintis.. O cibulis ka.. Manau,speju,bus matyt.. Argi tai rimta.. o jis tai parodo kaip rimta..

P.s. Cibuli,ka nori ta sakyk,bet taip yra... Kol stateis nama dar buvo kaikuriem idomesnes info,o dabar tai burimas is kavos tirsciu.. mirksiukas.gif

deja Mano prasymas buvo atmestas,tai egzistuoju cia toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 16 liepos 2016 - 20:36
QUOTE(mintas @ 2016 07 16, 14:30)
Nemačiau šio lango gyvai, tad galiu tiktai teigti tai, ką matau schemoje.

Vienareikšmiškai šis mazgas, vadovaujantis pateikta schema turi pūdyti langų medieną.

Nebematau pirminio brėžinio, nes dauguma Cibulio komentarų ir postų tampa beverčiais po poros dienų. Dažniausiai jie paremti žodeliais "čia","taip" ir pan, po kuriais slepiasi linkai į nuotraukas, kurios dingsta po poros dienų. Atsivertus jo postą po mėnesio visiškai niekas neaišku, ką žmogus norėjo pasakyti.
Jeigu gerai pamenu, tai ten buvo pavaizduotas horizontalus pjūvis ir man dar neteko matyti besikaupiančio vandens ant vertikalaus paviršiaus ir pūdančio medį mirksiukas.gif supratau, jog jūs jį perskaitėte kaip vertikalų pjūvį. Bet netgi jeigu tai būtų pavaizduotas vertikalus pjūvis, su jūsų teorijomis galima būtų sutikti tik iš dalies, su sąlyga, jog taip atrodys visas profilis, deja, bet jūs kalbate apie konkretčią pjūvio vietą, o ne apie visą profilį. Perpjovus profilį centimetru šone, jau darytumėt kitas išvadas. Prieš darant kažkokias išvadas, paimkite nors vieną tokį langą ir pačiupinėkite, o paskui pasakokite, kaip aliuminis pūdo medį. Neesu sutikęs nei vieno tokio "supūdyto" lango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 18 liepos 2016 - 10:19
QUOTE(longger @ 2016 07 18, 10:18)
Nebematau pirminio brėžinio, nes dauguma Cibulio komentarų ir postų tampa beverčiais po poros dienų. Dažniausiai jie paremti žodeliais "čia","taip" ir pan, po kuriais slepiasi linkai į nuotraukas, kurios dingsta po poros dienų. Atsivertus jo postą po mėnesio visiškai niekas neaišku, ką žmogus norėjo pasakyti.

Gali kai kam padėkoti, o ne mane kaltink. Nuoširdžiai sudėjau daugybę asmeninių nuotraukų, tačiau kai kas panoro išsityčioti. Kodėl aš turiu laikyti asmenines nuotraukas patyčioms?

Aš taip pat nepildau wikipedijos ar kitos enciklopedijos, todėl tikrai nesiruošiu galvoti, kad kažkam informacija bus neaiški po mėnesio ar metų. Juo labiau kaip kažkas sakė, kad aš nieko aktualaus ir įdomaus neįdedu. Ko nervintis dėl bevertės informacijos?

Dauguma šioje temoje prieš medinius langus. Pats asmeniškai esi prieš medinius langus. Tai kur problema, kad dingo niekam tikusio profilio nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 07 18, 12:38)
Gali kai kam padėkoti, o ne mane kaltink. Nuoširdžiai sudėjau daugybę asmeninių nuotraukų, tačiau kai kas panoro išsityčioti. Kodėl aš turiu laikyti asmenines nuotraukas patyčioms?

Aš taip pat nepildau wikipedijos ar kitos enciklopedijos, todėl tikrai nesiruošiu galvoti, kad kažkam informacija bus neaiški po mėnesio ar metų. Juo labiau kaip kažkas sakė, kad aš nieko aktualaus ir įdomaus neįdedu. Ko nervintis dėl bevertės informacijos?

Dauguma šioje temoje prieš medinius langus. Pats asmeniškai esi prieš medinius langus. Tai kur problema, kad dingo niekam tikusio profilio nuotrauka?

Aš tik konstatuoju faktą. Nei kaltinu jūsų, nei prašau, jog darytumėt kitaip. Tiesiog neberadau nurodyto pjūvio. Galiu įkelti kitą, bet tada mintas sakys, jog čia nebe tai.

Kodėl nusprendėte, jog aš prieš medinius langus? Pas mane būtent mediniai langai. Aš netgi gal daugiau prieš plastiką. Bet neturiu rimtų argumentų. Rinkausi medį grynai vedamas vidinės intuicijos ir vaizdo, o galutinį tašką padėjo visi plastikinių gamintojų brukami viršlangiai mano langų aukščiui bei visokios privalomos įdėtinės detalės. Jos sugadina bet kokį vaizdą. Kadangi bendras medienos vaizdas nugalėjo, rinkausi juos, nors šiluminės varžos požiūriu plastikas dėjo medį į vietą vyriškai.
Bėda ta, jog langus teko pirkti pušinius, nes pinigų pagailėjau, o ir patirties nebuvo. Ir dabar atsakingai pareiškiu, jog tai buvo šūdinas sprendimas. Gal būt nebūčiau toks kategoriškas, jei visi langai būtų 1mx1m. Deja, bet tokio neturiu nei vieno. Dabar pušinių langų net nevertinčiau kaip galimybės, nebent jie būtų kaustyti aliuminiu. Tuomet kita kalba. Jeigu renkiesi tarp to ar ano, tai jeigu imi normalų plastiką, tai ir lyginti reikia su normaliais mediniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 18 liepos 2016 - 13:25
QUOTE(longger @ 2016 07 18, 13:23)
Bėda ta, jog langus teko pirkti pušinius, nes pinigų pagailėjau, o ir patirties nebuvo. Ir dabar atsakingai pareiškiu, jog tai buvo šūdinas sprendimas. Gal būt nebūčiau toks kategoriškas, jei visi langai būtų 1mx1m. Deja, bet tokio neturiu nei vieno. Dabar pušinių langų net nevertinčiau kaip galimybės, nebent jie būtų kaustyti aliuminiu. Tuomet kita kalba. Jeigu renkiesi tarp to ar ano, tai jeigu imi normalų plastiką, tai ir lyginti reikia su normaliais mediniais.

Kodėl pušiniai mediniai langai blogai? Kas nutiko būtent su jūsų langais? Šiltam namui kaip ir privaloma langus iš lauko pusės skandinti apšiltinimo sluoksnyje. Tokiu atveju aliuminiu kaustyti langai neturi jokio privalumo. Imi medinius ir visus skandini apšiltinimo sluoksnyje. Lieka viena atvira vieta apie kurią galėtų gamintojai kažką pagalvoti.

Kadangi apsimoka langus skandinti apšiltinimo sluoksnyje, tai šiuo atveju dėl kainos galbūt labiau apsimoka PVC langai, nes vis tiek profilis bus skandinamas apšiltinimo sluoksnyje. Lieka vidinė pusė, t.y. iš namo vidaus. Šiuo atveju medinis langas vienareikšmiškai laimi, nes yra dailesnis ir jaukesnis.

Koks yra normalus plastikas ir koks normalus medis?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 07 18, 13:35)
Kodėl pušiniai mediniai langai blogai? Kas nutiko būtent su jūsų langais? Šiltam namui kaip ir privaloma langus iš lauko pusės skandinti apšiltinimo sluoksnyje. Tokiu atveju aliuminiu kaustyti langai neturi jokio privalumo. Imi medinius ir visus skandini apšiltinimo sluoksnyje. Lieka viena atvira vieta apie kurią galėtų gamintojai kažką pagalvoti.

Kadangi apsimoka langus skandinti apšiltinimo sluoksnyje, tai šiuo atveju dėl kainos galbūt labiau apsimoka PVC langai, nes vis tiek profilis bus skandinamas apšiltinimo sluoksnyje. Lieka vidinė pusė, t.y. iš namo vidaus. Šiuo atveju medinis langas vienareikšmiškai laimi, nes yra dailesnis ir jaukesnis.

Koks yra normalus plastikas ir koks normalus medis?

kai jūs man pasakysite kaip paskandinį visą tokio lango rėmą taip, kad dar ir vaizdas būtų likęs, aš pakeisu nuomonę dėl jų kaustymo aliuminiu.

Cibuli, jau kas ne kas, bet tik ne aš turėčiau jums pasakoti kas yra normalus PVC langas. Su jūsų (ne)sėkmės istorija bei žinių gilumu susipažino tikriausiai beveik visi nors kiek apie langus besidomintys žmonės. Patikslinu mintį: atitinkamas PVC langas turės kažkokių teigiamų savybių puokštę, tai nereiktų tokių PVC langų lyginti su eiliniais pušiniais langais, nes jie bus pigesni. Bet tai neturėtų būti vienintelis jų privalumas. Tik žmonės dažnai sąvoką "mediniai langai" priima kaip oksiomą, jog tai automatiškai labai šilta, komfortiška ir jau labai gerai ir dar vertina kaip vos ne prabangos elementą. Nors už palyginimą paima max elementarų 78mm medinį profilį.

Cibuli, paimkite dažytą (pageidautina tamsiai) pušinę detalę, būtinai su kampiniu sujungimu ir palaikykite ją saulėje, lietuje, šaltyje ir t.t. kokius 3-4 metus. Va tada ir pasikalbėsim kas su ja darosi ir koks tai yra tobulas produktas.

ir dar - jeigu jums reikia medžio efekto, išsirinkite ne pačią pigiausią medžio imitaciją iš vidaus ir bet koks patirties neturintis žmogus užmetęs akį niekada nepasakys, jog tai ne mediniai langai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 18 liepos 2016 - 14:49
Bet psichologiškai, šeimininkui bus negera gyvent, nes jis žinos kad ten PVC lotuliukas.gif
o mediniu, kurie geriausi, bet nebandyti - nėra doh.gif

QUOTE(longger @ 2016 07 18, 13:44)
ir dar - jeigu jums reikia medžio efekto, išsirinkite ne pačią pigiausią medžio imitaciją iš vidaus ir bet koks patirties neturintis žmogus užmetęs akį niekada nepasakys, jog tai ne mediniai langai.

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 07 18, 14:44)
kai jūs man pasakysite kaip paskandinį visą tokio lango rėmą taip, kad dar ir vaizdas būtų likęs, aš pakeisu nuomonę dėl jų kaustymo aliuminiu.

Jei mediniai langai, tai jie turi būti kaustyti aliuminiu. Aš tik už tai. Mintas sako, kad langų rėmus reikia visiškai skandinti EPS sluoksnyje. Vadinasi tą patį galime padaryti ir su paprastais mediniais langais, kurie nėra kaustyti aliuminiu. Lieka dvi vietos, kurias reikia kaustyti aliuminiu: rėmo dalis ties stiklu ir vidurinis lango perskyrimas. Gamintojai tikrai galėtų sukurti tokį medinių langų kaustymą aliuminiu: ir langai atpigtų, ir jie taptų daug šiltesni dėl rimtesnės montavimo galimybės. O tokius langus reikia kaustyti aliuminiu, jeigu jie mediniai. Tiesa, vis dar neišgirdau, kas blogai su jūsų pušiniais langais?
Papildyta:
Cibuli, jau kas ne kas, bet tik ne aš turėčiau jums pasakoti kas yra normalus PVC langas. Su jūsų (ne)sėkmės istorija bei žinių gilumu susipažino tikriausiai beveik visi nors kiek apie langus besidomintys žmonės. Patikslinu mintį: atitinkamas PVC langas turės kažkokių teigiamų savybių puokštę, tai nereiktų tokių PVC langų lyginti su eiliniais pušiniais langais, nes jie bus pigesni. Bet tai neturėtų būti vienintelis jų privalumas.

Mano istorija parodo, kad su mediniais langais tokiu atveju bus mažiau problemų, nes nereikės aiškintis ar gamintojai įdėjo EPS juostas į vidų, ar neįdėjo, ar apšiltino profilį ar ne. O langus galima lyginti visus su visais, nes tai langai. Tik vieni turi vienokių privalumų, kiti - kitokių. Jei langus lygintumėme su celofanu, tai jau būtų kvaila, tačiau bet kokį langą galima lyginti su bet kokiu langu.
Papildyta:

Man nereikia efekto, man reikia tikro produkto. Aš puikiai jaučiu, kuomet einu tikromis medinėmis grindimis, o ne laminatu. Ir tikra medinė palangė akivaizdžiai skiriasi nuo dirbtinės. Kaip skiriasi naminis pomidoras nuo užauginto pramoniniu būdu šiltnamio vazonėlyje. Visuomet natūralūs produktai ir daiktai turėjo savo rinką ir kainą, o šiais sintetiniais laikais juo labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 18 liepos 2016 - 15:26
QUOTE(arkava @ 2016 07 18, 14:59)
Bet psichologiškai, šeimininkui bus negera gyvent, nes jis žinos kad ten PVC  lotuliukas.gif
o mediniu, kurie geriausi, bet  nebandyti -  nėra  doh.gif

tai va dėl šios priežąsties ir dar dėl kelių, jau minėtų, pas mane ir yra mediniai doh.gif

nors antrą kartą vėl rinkčiausi tik medinius, bet ne pušinius ir liepčiau palanges tvirtinti po aliumine nuolaja, o ne į popalanginį profilį.

berods Korida kažkada buvo įkėlęs savo langus. Man jie labai patraukliai atrodė, nors ir pušiniai lotuliukas.gif (atsiprašau, jeigu klystų, labai senai buvo) ir neskandinčiau šiltale, nes labiausiai kritinių vietų paskandinti neįmanoma, tai nafig tuo skandinimu užsiimti aplamai.

Atsiprašau visų A++, čia mano asmeninė nuomonė 4u.gif ji toli gražu nėra teisinga 4u.gif
Atsakyti