Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

Antrą dieną karpau rožes. Irgi su tuo nušalimu keistai. g.gif Visos krūminės ir angliškos buvo dengtos, apsnigtos. Atšalo kaip niekad. O Mary Rose neužteko plėvelės, liko nuoga. Šiaurinėje pusėje, tik užstoja kažkiek radasto krūmas. Nagi ilgiausi sveikiausi stiebai. doh.gif
Vėl žada šaltį, o mano nudengtos seniausiai. Reikės kokiais vazonais kibirais užvožti, nes iškarpyta paliekant po 10-20 cm.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 14, 23:52)
sveikos - priimkit mane i savo buri smile.gif du metus kaupiausi uzsodint viena sodo kampa rozemis - simet pasirizau, jei dar ne velu.. ? ar dar speciau is http://www.floribunda.pl parsisiusti? kiek laiko augaleliai keliauja? gal netycia kas siom dienom planuojate siustis?..
paprotinkit mane  ax.gif  acium!

merginos, o kai parsisiunciate tuos daigelius iskarto kisat i nuolatine vieta, nors dar ir salnu tikimybe, ar kur garaziuke, sandeliuke i zemes laikinam "panardinat"?

Vilnietes junkites, jau esam dvi planuojancios is floribundos siustis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 15, 20:32)
merginos, o kai parsisiunciate tuos daigelius iskarto kisat i nuolatine vieta, nors dar ir salnu tikimybe, ar kur garaziuke, sandeliuke i zemes laikinam "panardinat"?

Vilnietes junkites, jau esam dvi planuojancios is floribundos siustis... mirksiukas.gif

Kad aš nedatrivojau ir užsisakiau iš Vitafloros. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 15, 21:01)
Kad aš nedatrivojau ir užsisakiau iš Vitafloros. sad.gif

na va ka padarysi wink.gif bet jei dar susigundysit kokia viena kita - lauksim prisijungiant wink.gif
p.s. cia turbut pirmais metais sodinant toks pamisimas apima - ir to noriu ir to ir to...? g.gif

planuoju derint -tamsu-sviesu.. gal nuo kuriu atkalbesit? gal is foto ir aprasymo ko nors nedaskaiciau? g.gif ar patarsit i ka atkreipt demesi...
MUNSTEAD WOOD
WILLIAM SHAKESPEARE 2000
ASTRID GRAFIN VON HARDENBERG
GENTLE HERMIONE
QUEEN OF SWEDEN
WILLIAM AND CATHERINE
BALLERINA
Atsakyti
Sveikos, gal auginat kas LYKKEFUND?
Kaip ji pas mus Lietuvoj jaučiasi? Ar verta dėmesio? Kokie trūkumai gal yra? Labai noriu baltos/labai kvepiančios/labai žiemai atsparios, tai ji gal ir būtų tokia?
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2016 03 15, 15:02)
sunku patiket, kad pas tave galetu  nusalt jos, taip jas ciuciuoji  smile.gif As siemet is vis nedengiau, ziuresiu kas bus, tos kurios nebijo ir - 30 tai tikrai gyens, del ju nesijaudinu, bet tos kitos kaip laikosi, sunku net pasakyt, pajuode sakeles, bet laukiu siltesniu oru ir parodys kas liko ,o ka raut reiks lauk.

sveikos  mirksiukas.gif

Gal galit pasidalint pavadinimais, kokias auginat tas pačias pačias atspariausias šalčiui?
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2016 03 15, 22:52)
Sveikos, gal auginat kas LYKKEFUND? 
Kaip ji pas mus Lietuvoj jaučiasi? Ar verta dėmesio? Kokie trūkumai gal yra? Labai noriu baltos/labai kvepiančios/labai žiemai atsparios, tai ji gal ir būtų tokia?

Lykkefund užauga iki 4m ilgio stiebais, žydi gausiai, tik į kvapą kažkaip dėmesio neatkreipiau. Pas mane žiemoja kartu su kitom pridengta, manau, kad gali žiemoti nepridengta. bet žiemojimas labai priklauso nuo vietovės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 15 kovo 2016 - 22:46
QUOTE(Emvida @ 2016 03 15, 23:40)
Lykkefund užauga iki 4m ilgio stiebais, žydi gausiai, tik į kvapą kažkaip dėmesio neatkreipiau. Pas mane žiemoja kartu su kitom pridengta,  manau, kad gali žiemoti nepridengta. bet žiemojimas labai priklauso nuo vietovės.

O kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 15, 21:30)
na va ka padarysi wink.gif bet jei dar susigundysit kokia viena kita - lauksim prisijungiant wink.gif
p.s. cia turbut pirmais metais sodinant toks pamisimas apima - ir to noriu ir to ir to...?  g.gif

Ėėėė, ne. Ne pirmi. Tik 3. Praėjusiais metais iškasiau dar 3 duobes, futbolo aikštėje. Išsiderėjau. Ir tikrai be proto jaudinuosi dėl savo vienos, po kurios šaknimis kurmis pasirausė.
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2016 03 15, 23:50)
O kur pirkot?

Pirkau labai seniai iš rozes.lt, bet dabar jau ten nepriima užsakymų,

o floribunda.pl ir gerokai pigiau, junkitės prie užsakymo smile.gif .

Pasirinkimas puikus, angliškos rožės irgi nebrangios.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 03 15, 23:56)
Pirkau labai seniai iš rozes.lt, bet dabar jau ten nepriima užsakymų,

o floribunda.pl ir gerokai pigiau, junkitės prie užsakymo smile.gif .

Pasirinkimas puikus, angliškos rožės irgi nebrangios.

Aš pernai iš Kordes Rosen (Vokietija) parsisiunčiau desėtką, tai tokio gražumo sodinukų (bent jau man atrodo) dar nebuvau mačiu wub.gif

Floribundoi dabar dairausi, gundausi lotuliukas.gif
Papildyta:
Kordes sodinukai, pirkau gegužės pirmom dienom> https://www.facebook...p...e=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijava: 15 kovo 2016 - 23:06
O kam rašyti dėl užsakymo iš floribundos ? 4u.gif
Atsakyti