Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(niekonesuprantu @ 2015 12 11, 11:18)
visa esme tame, kad senasis pastas nebeegzistuoja

Rašykite iš dabar naudojamo, o laiške nurodykite el. adresą, kuriuo registravotės.
Atsakyti
problemos neissprestos doh.gif doh.gif doh.gif
pranesimo gaviklis rode nauja zinute, i el.pasta taip pat atejo pranesimas apie gauta i foruma zinute.
Forume atsidarant zinute ji isvis isgaravo , net nespejus perskaityt ! el paste aktyvuojant zinutes nuoroda, rasoma, kad tokia neegzistuoja !!!
Cia siandien..11h 04 min ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 11, 11:21)
Rašykite iš dabar naudojamo, o laiške nurodykite el. adresą, kuriuo registravotės.

dekoju
Atsakyti
QUOTE(zebriukas.dryzius @ 2015 12 11, 11:35)
problemos neissprestos  doh.gif  doh.gif  doh.gif
pranesimo gaviklis rode nauja zinute, i el.pasta taip pat atejo pranesimas apie gauta i foruma zinute.
Forume atsidarant zinute ji isvis isgaravo , net nespejus perskaityt ! el paste aktyvuojant zinutes nuoroda, rasoma, kad tokia neegzistuoja !!!
Cia siandien..11h 04 min  ax.gif

Tas pats ir man darosi.
Ir prasidejo kazkoks bardakas - dabar i inbox pradejo ikeldineti ir mano issiustas zinutes.
Nesu nustatymuose padariusi, kad issaugoti mano siustas zinutes.
Atsakyti
QUOTE(zebriukas.dryzius @ 2015 12 11, 11:35)
problemos neissprestos  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Cia siandien..11h 04 min  ax.gif

Persiųskite į paštą gauto pranešimo laišką el. adresu vaida@supermama.lt Tada bus galima konkrečiai patikrinti, kur dingusi ta žinutė.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 11, 11:53)
Persiųskite į paštą gauto pranešimo laišką el. adresu vaida@supermama.lt  Tada bus galima konkrečiai patikrinti, kur dingusi ta žinutė.

persiunciau 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat grįžta mano išsiųstos žinutės doh.gif ...o tai tiems kam siunčiau gauna jas ar ne g.gif... ir neteisingai rašo esamų žinučių skaičių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2015 12 11, 21:05)
Man taip pat grįžta mano išsiųstos žinutės  doh.gif ...o tai tiems kam siunčiau gauna jas ar ne  g.gif... ir neteisingai rašo esamų žinučių skaičių  doh.gif

Man lygiai tas pats. Ir nežinau, ar gavėjai gavo, nes mano siųstos žinutės atėjo man pačiai. Skirta moderatorei - taip pat. Kas čia per velnias? g.gif

Taip pat prisijungus šiandien rodė dalį senų žinučių, kaip neperskaitytų, nors jos ir perskaitytos, ir atsakytos... g.gif

Ir ar tikrai staiga smarkiai padidėjo pašto dėžutės talpa? Nes buvo beveik užpildyta, dabar rodo, kad tik 20 proc.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 12 11, 20:33)
Ir ar tikrai staiga smarkiai padidėjo pašto dėžutės talpa? Nes buvo beveik užpildyta, dabar rodo, kad tik 20 proc.

Paskaitykite 7 psl Svajūnės postą 4u.gif
QUOTE(Svajūnė @ 2015 12 09, 15:26)
[info].... padidinome gaunamų žinučių limitą, todėl turėtų ateiti visos negautos žinutės.
Atsakyti
QUOTE(Eliya @ 2015 12 06, 12:06)
Visos problemos su až, kaip ir pas kitas tikrai vis dar yra  drinks_cheers.gif  ir štai dar kelios nepaminėtos:

Gaunu žinutę, paspaudžiu, kad ją perskaityti, o ji iškart ir dingsta su tuo paspaudimu neperskaityta  doh.gif .

Buvau pasilikusi laiškus narių, kurie man svarbūs, tuo pačiu ir jų nikus (nes buvo parašyti, kaip žinučių siuntėjai). Dabar skiltyje "Siuntėjas" beveik visur mano pačios nikas, nebeaišku, kas man tuos laiškus rašė  g.gif

Pakartosiu tai ką rašiau 4 psl., nes niekas nei atsakė, nei išvis apie tokios problemos sprendimą užsimena.
!! Kai bus išspręstos až problemos, ar sužinosiu narių nikus, su kuriais susirašinėjau ir laiškus buvau išsaugojus (netryniau jų, kad galėčiau ir vėliau susisiekti) ar taip ir liks skiltyje Siuntėjas mano pačios nikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliya @ 2015 12 12, 13:32)
Pakartosiu tai ką rašiau 4 psl., nes niekas nei atsakė, nei išvis apie tokios problemos sprendimą užsimena.
!! Kai bus išspręstos až problemos, ar sužinosiu narių nikus, su kuriais susirašinėjau ir laiškus buvau išsaugojus (netryniau jų, kad galėčiau ir vėliau susisiekti) ar taip ir liks skiltyje Siuntėjas mano pačios nikas?  g.gif

Pas mane tai šita problema jau išnykusi. Buvo anksčiau, bet dabar jau viskas tvarkingai.
Atsakyti
laba vakara, o kuri nors susidūrėte su problema, kad jungiantis prie SM, išmeta užrašą, jog "Toks nickas neteisingas ir SM sistema jo neranda.."?
Atsakyti