Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2015 12 02, 11:46)

Šponkiuk, galiu tiramisu padaryti ir atnešti  4u.gif Dėl kavos nesuk tu galvos- gersim arbatą, velns netrauks  mirksiukas.gif O tai kelintą renkamės? 10?  biggrin.gif

o tai jau senobiškai kavos pasidaryti nemokat hihihi.gif
Atsakyti
Sugrūdau ryklėn savo princesei dvi tabletes profilaktikai nuo kirminų. Atsakydama Ainu metė į mane paniekinamą žvilgsnį ir nusisuko.
user posted image
Kurį laiką pagulėjusi įžeista išraiška, tipo "negaliu į tave žiūrėt"...
user posted image
...vis tik geranoriškai atleido man ir plunksnelės dėka namie vėl taika biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 02 gruodžio 2015 - 12:00
Aš atitempsiu melioną ir sūrio smile.gif ax.gif man 10 val puikiai tinka 4u.gif
Nusisukusios Ainu kailinėliai wub.gif aš beskaitydama pagalvojau kad pasipiktinusi metė tabletkas atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 02, 12:09)
aš beskaitydama pagalvojau kad pasipiktinusi metė tabletkas atgal  biggrin.gif

ne-a, nemetė, būtų nelygis damai tablietkom mėtytis rolleyes.gif Bet man ji tokia juokinga ir naiviai gera. Pirmąją tabletę kai netikėtai prišokusi pražiodžiau ir įkišau, tai nelabai mano flegmavota mergiotė spėjo sureaguoti. Bet va kai artinausi su antrąja, tai ana jau mano kėslus žinojo, bet tai taip galvą tik sumuistė ale pasišlykštėdama, bet net nebandė bėgti ar kaip nors man prieštarauti ar spjaudytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 02 gruodžio 2015 - 12:18
Ką vargšei Ainu belieka daryti, viską pilnačiai nurašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 02, 11:56)
o tai jau senobiškai kavos pasidaryti nemokat  hihihi.gif

nu jei tikrai senoviškai, tai neturiu runduliuko kavai virt wink.gif Tad kavos prigerkit namuose prieš atvažiuojant biggrin.gif

Merginos, man 10h tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 02, 12:24)
nu jei tikrai senoviškai, tai neturiu runduliuko kavai virt wink.gif  Tad kavos prigerkit namuose prieš atvažiuojant biggrin.gif

Merginos, man 10h tinka  ax.gif

ot jaunimas doh.gif bigsmile.gif senobiškai- tai įdedi į puodelį maltos kavos miltelių, užpili verdančiu vandeniu, uždengi, pamaišai, geri, tirščius pro dantis prakoši ir vargo nematai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 02, 12:42)
ot jaunimas  doh.gif  bigsmile.gif  senobiškai- tai įdedi į puodelį maltos kavos miltelių, užpili verdančiu vandeniu, uždengi, pamaišai, geri, tirščius pro dantis prakoši ir vargo nematai  bigsmile.gif

ne tai čia jau ne senoviškai schmoll.gif čia jau naujoviškai ir pagal tinginį biggrin.gif Senoviškai laikau, kai kavą verda runduliukę ant ugnies biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 02 gruodžio 2015 - 13:04
QUOTE(Aist @ 2015 12 02, 12:42)
ot jaunimas  doh.gif  bigsmile.gif  senobiškai- tai įdedi į puodelį maltos kavos miltelių, užpili verdančiu vandeniu, uždengi, pamaišai, geri, tirščius pro dantis prakoši ir vargo nematai  bigsmile.gif

bebe.gif aš visada tik taip kavą darausi, bet jokių tirščių nekošiu per jokis dantis tongue.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 02, 13:04)
ne tai čia jau ne senoviškai  schmoll.gif čia jau naujoviškai ir pagal tinginį biggrin.gif Senoviškai laikau, kai kavą verda runduliukę ant ugnies  biggrin.gif

mastau.gif vadinasi aš ne tokia sena biggrin.gif
Atsakyti
As tai net nežinau kas tas runduliukas biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu ir lavašų, ir šokoladinio pyrago... blush2.gif Bet tiek km važiuoti, kad pavalgyti? blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Weronica @ 2015 12 02, 14:23)
As tai net nežinau kas tas runduliukas biggrin.gif

Mes vadiname rindeliuku laugh.gif
Atsakyti
O kas ta kava??? Nors, žvelgiant filosofiškai, ne kavoje esmė, o susitikime... cool.gif
user posted image
Atsakyti