Senos temos:
Pabėgėliai I
Pabėgėliai II
Google skatina aukoti pabėgėliams - kiek paaukoji, tiek pat dar paaukoja jie
Šaunuoliai kokie
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...a.d?id=69015248
racionalumo.
O šiaip tai taip, nachaliavščikai mes...

Papildyta:
http://www.delfi.lt/...a.d?id=69015248
racionalumo.
Protingai ir argumentuotai.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=69014014

Vengrijai šaunuoliams sureagavus, banda dabar per Kroatiją veršis...
Smokas2
Del pagalbos prekiu nupirkimo - suprantu, bet pabegeliai nesugeba ar nenori lentynu patys susikalti?
waterland
Anie sugeba tik lauzyt, o kvaileliai gerieciai duzgia kai bitutes. Kam saugot kai vel duos. Mane jau darzelyje moke savarankiska buti.
Nu bliamba, ar jus nors truputi pagalvojant pries rasant? Ar bent isivaizduojat kas yra ta pabegeliu stovykla?
Ten ne tik kad plaktuku, ten net ir virbalu moterims duoti istatimiskai yra uzdrausta. Nori jie tos veiklos, labai nori. Didzioji dauguma ir susikaltu, ir pasisiutu, ir nusimegztu jei galetu. Negali.
Ir bus tu rietenu, mustiniu dar, nes mazose patalpose gyvena daug skirtingu grupuociu (saliu) zmoniu. Konkurencija. Pagyvenkite su uosvene, vyro ir savo seimomis kelias savaites mazoje patalpoje, dar ne taip pradetumet mustis
Monteverte
Aš ne filantropė, viso pasaulio negelbėju. Prisidedu prie paramos gyvūnams, ne žmonėms. Buvo laikas, kai man reikėjo didelės pagalbos ir aš jos negavau iž žmonių, nors jiems priklausė netgi man padėti. Labai ryškiai pamačiau, kad žmogus žmogui vilkas. Tai kadangi vilkas, tai ir paremsiu geriau vilkus
O man nerūpi, man rūpi, kad jų čia nebūtų. Aš nebijau pasakyti tiesos
Nu ne, rimtai moterys
Ji nebijo pasakyti tiesos
Kokios dar tiesos?
Kur cia JU nebutu? Jie jau CIA yra. Paskutini karta rasau, pabegeliai is Sirijos (is Sirijos ES yra palyginus lasas juroje, Sirija nera didele valstybe), Irako, Afganistano ateina per Turkija, Graikija Balkanu keliu. Graikijos siena yra neapsaugota, pati salis nepajegi to padaryti, kas visiskai yra suprantama. Italija taip pat jau ne pirmi metai siuncia pagalbos sauksma (ten pvz Lampeduzoje dar sedi tukstanciai is Afrikos), bet niekas padeti neskuba. Pirmiausiai reikejo bankus ir Graikija gelbeti, Ukrainos konfliktas... Pramiegojo ES, tai pramiegojo. Bet ES yra ir R.Europos valstybes (ar ne lietuviai reke, kai vienas malunsparnis i Vidurziemio juros regiona buvo nusiustas?
)
Na gal galite logiskai pagalvoti, pasiziureti faktus, o jau tada kazka rasyti? Nes va taip ir atsiranda visokie isgalvoti pletkai is serijos viena boba sake....
Ir dar. As visada sakau, jei vakaru pasaulis zydams nebutu uzveres duru (vienas is daugelio pvz. amerikieciu issiustas laivas su 3000 pabegeliu atgal i Vokietija), tiek nebutu zmoniu iszudyta, vaiku gyvomis galvomis susiuta, israkineta, gyvu po zeme palaidota... O tada zydai taip pat buvo laikomi murziais, tinginiais, veltedziais ir t.t. Tad jau geriau pabuti durneliu gerieciu, nei gyventi griauziancia sazine, kad gal galejai nors viena zmogu nuo mirties isgelbeti. O ant kaktos neparasyta kuris blogas, o kuris geras.
Del pagalbos prekiu nupirkimo - suprantu, bet pabegeliai nesugeba ar nenori lentynu patys susikalti?
waterland
Anie sugeba tik lauzyt, o kvaileliai gerieciai duzgia kai bitutes. Kam saugot kai vel duos. Mane jau darzelyje moke savarankiska buti.
Nu bliamba, ar jus nors truputi pagalvojant pries rasant? Ar bent isivaizduojat kas yra ta pabegeliu stovykla?

Ir bus tu rietenu, mustiniu dar, nes mazose patalpose gyvena daug skirtingu grupuociu (saliu) zmoniu. Konkurencija. Pagyvenkite su uosvene, vyro ir savo seimomis kelias savaites mazoje patalpoje, dar ne taip pradetumet mustis

Monteverte
Aš ne filantropė, viso pasaulio negelbėju. Prisidedu prie paramos gyvūnams, ne žmonėms. Buvo laikas, kai man reikėjo didelės pagalbos ir aš jos negavau iž žmonių, nors jiems priklausė netgi man padėti. Labai ryškiai pamačiau, kad žmogus žmogui vilkas. Tai kadangi vilkas, tai ir paremsiu geriau vilkus

O man nerūpi, man rūpi, kad jų čia nebūtų. Aš nebijau pasakyti tiesos

Nu ne, rimtai moterys

Na gal galite logiskai pagalvoti, pasiziureti faktus, o jau tada kazka rasyti? Nes va taip ir atsiranda visokie isgalvoti pletkai is serijos viena boba sake....
Ir dar. As visada sakau, jei vakaru pasaulis zydams nebutu uzveres duru (vienas is daugelio pvz. amerikieciu issiustas laivas su 3000 pabegeliu atgal i Vokietija), tiek nebutu zmoniu iszudyta, vaiku gyvomis galvomis susiuta, israkineta, gyvu po zeme palaidota... O tada zydai taip pat buvo laikomi murziais, tinginiais, veltedziais ir t.t. Tad jau geriau pabuti durneliu gerieciu, nei gyventi griauziancia sazine, kad gal galejai nors viena zmogu nuo mirties isgelbeti. O ant kaktos neparasyta kuris blogas, o kuris geras.
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 16, 08:14)
Visos naujosios EU šalys, tuomet, nachaliavščikai. Bet manipuliuoti pinigais, šantažuoti bendrijos narius - šlykštu ir nedemokratiška. O Graikijos chaliavam gyvenimui, ko gero niekas neprilygs.
QUOTE(Pippa @ 2015 09 16, 09:27)
Ir dar. As visada sakau, jei vakaru pasaulis zydams nebutu uzveres duru (vienas is daugelio pvz. amerikieciu issiustas laivas su 3000 pabegeliu atgal i Vokietija), tiek nebutu zmoniu iszudyta, vaiku gyvomis galvomis susiuta, israkineta, gyvu po zeme palaidota... O tada zydai taip pat buvo laikomi, murziais, tinginiais, veltedziais ir t.t. Tad jau geriau pabuti durneliu gerieciu, nei gyventi griauziancia sazine, kad gal galejai nors viena zmogu nuo mirties isgelbeti. O ant kaktos neparasytas kuris blogas, o kuris geras.

tą laivą visi linkę pamiršti...Patogiau taip.
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 16, 10:21)
Vengrijai šaunuoliams sureagavus, banda dabar per Kroatiją veršis...
Sakiau, kad eis aplink

QUOTE(Nastya @ 2015 09 16, 09:38)
o jūs leistumėt savo kovinukui ir gegužinukui mirt patvory? ak, pamiršau, jūsų vaikai KITOKIE.
"Budapeštas taip pat jau įvykdė pirmuosius migrantų areštus pagal naujus griežtus įstatymus, numatančius iki trejų metų kalėjimo už neteisėtą sienos kirtimą ar pasienyje esančios tvoros gadinimą." 
Papildyta:
As buciau paprasius prieglobscio pirmoje saugioje salyje

Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 16, 10:39)
o jūs leistumėt savo kovinukui ir gegužinukui mirt patvory? ak, pamiršau, jūsų vaikai KITOKIE.
As buciau paprasius prieglobscio pirmoje saugioje salyje

QUOTE(Nastya @ 2015 09 16, 09:44)
"Budapeštas taip pat jau įvykdė pirmuosius migrantų areštus pagal naujus griežtus įstatymus, numatančius iki trejų metų kalėjimo už neteisėtą sienos kirtimą ar pasienyje esančios tvoros gadinimą." 

Juk buvo perspėti, kad areštuos ir vis tiek veržiasi? Kita vertus, kas gi rimtai žiūrės į durnelius geriečius (pagal Pippa). Gerai, kad vengrai ne tokie

QUOTE(kackac @ 2015 09 16, 10:49)
Juk buvo perspėti, kad areštuos ir vis tiek veržiasi? Kita vertus, kas gi rimtai žiūrės į durnelius geriečius (pagal Pippa). Gerai, kad vengrai ne tokie 

Aha, o poto dar visi kalti tik ne jie. Vargsai kokie