Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Sena tema:
Pabegeliai

Mano asmeninė nuomonė būtų gana kategoriška:

Dauguma jų nėra tikrieji "pabėgėliai"...jie renkasi pasiturinčias valstybes, vadinas ne saugumas jiem pirmoje vietoje, o finansinis gerbuvis...o tai jau emigrantai o jiems jau turėtų tūti taikoma griežta atranka, tai pirma, o antra, musulmonai geriau trauktų į tokias pat musulmoniškas valsybes, kaip Kuveita, Saudų Araabija, Kuataras, Emiratai, ta pat Turkija ar Egiptas...būten ten jie galėtų jaustis, kaip namie tar savų...atvykę į krikščioniškas valstybės vargu ar jie stengtųsi pritapti, nes islamas visai nėra geranoriškai nusiteikęs kitatikių atžvilgiu ir tai jau kvepia rimtais konfliktais...todėl realiai linkiu Europai rimtai pažvelgi į susidariusią problemą ir priimti tinkamus sprendimus, kurie vėliau negrėstų jų pačių saugumui jau iš vidaus....

kalbu apie dauguma, žinoma, būna ir išimčių, bet jos retos...vaikų gaila..gal dar būtų vilties tuos vaikus užauginti ne islamo dvasioje....

Dievaži..kad tik Vangos ir Nostradamuso pranašystės nesipildytų...
Atsakyti
Na tie išvardinti musulmonai ir važiuoja į visas išvardintas musulmoniškas šalis. Dar ten daug važiuoja indusų ir kiniečių. Labai yra dids noras, kad kiniečiai važiuotų į Europą, manot jie taikysis prie europietiškos kultūros?
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2015 09 12, 17:58)
Dievaži..kad tik Vangos ir Nostradamuso pranašystės nesipildytų...

user posted image
Atsakyti

Šioje stovykloje galėtų įsikurti beveik 4 milijonai musulmonų iš Sirijos, kurie gelbėdami savo gyvybę bėga nuo karo į Europą, tačiau, kaip skelbia „Washington Post“, turtingosios Sirijos kaimynės, pavyzdžiui, Saudo Arabia, Kataras, Kuveitas ir kitos, neskuba priimti pabėgėlių.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...u.d?id=68986784

Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2015 09 13, 03:14)
Šioje stovykloje galėtų įsikurti beveik 4 milijonai musulmonų iš Sirijos, kurie gelbėdami savo gyvybę bėga nuo karo į Europą, tačiau, kaip skelbia „Washington Post“, turtingosios Sirijos kaimynės, pavyzdžiui, Saudo Arabia, Kataras, Kuveitas ir kitos, neskuba priimti pabėgėlių.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...u.d?id=68986784

O kam jiems skurdas, vargas nuo visko netekusiu, palikusiu? Tegu durnoji humaniskoji, teisuoliskoji europa juos ima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 13, 11:27)
O kam jiems skurdas, vargas nuo visko netekusiu, palikusiu? Tegu durnoji humaniskoji, teisuoliskoji europa juos ima cool.gif

Gailestingumas ir artimo meilė matyt tik krikščioniškoje religijoje g.gif
Štai ir Lietuvoje pasirodė pirmieji, bet matyt tik kaip tranzitu į Suomiją. Sirais net nekvepia:Irakas ir Somalis, sveiki stiprūs vyrai. Kaži kur jų moterys ir vaikai.
"Magistralėje sulaikyti pabėgėliai iš Irako: nelegaliai vyko per Lietuvą"
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=68987362

mjforever, gal savo namų duris praversi ir svetingumą parodysi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 rugsėjo 2015 - 09:34
QUOTE(Sirenete @ 2015 09 13, 10:32)
Gailestingumas ir artimo meilė matyt tik krikščioniškoje religijoje g.gif
Štai ir Lietuvoje pasirodė pirmieji, bet matyt tik kaip tranzitu į Suomiją. Sirais net nekvepia:Irakas ir Somalis, sveiki stiprūs vyrai. Kaži kur jų moterys ir vaikai.
"Magistralėje sulaikyti pabėgėliai iš Irako: nelegaliai vyko per Lietuvą"

jei šeima turi ne daug pinigų, tai kad su šeima įsikurti kitur, už tuos pinigus tik darbingas turi šansų išvykti, uždirbti ir parsigabenti iš paskos šeimą. Patekę į ES, per tv interviu jie veik visi sako: dabar mano tikslas parsigabenti šeimą. Iš sirijos su šeima persikraustyti tuo nelegaliu keliu kainuoja ~14 tūkst. €.
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2015 09 13, 10:34)
http://www.delfi.lt/...a.d?id=68987362

mjforever, gal savo namų duris praversi ir svetingumą parodysi? bigsmile.gif

jeigu reiktų, ir praverčiau. Toks auklėjimas. Mano tėvų namuose nuo vaikystės, kiek prisimenu, svetimiems žmonėms, į bėdą patekusiems, vietos būdavo ne vienam ir ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 13, 09:45)
jei šeima turi ne daug pinigų, tai kad su šeima įsikurti kitur, už tuos pinigus tik darbingas turi šansų išvykti, uždirbti ir parsigabenti iš paskos šeimą. Patekę į ES, per tv interviu jie veik visi sako: dabar mano tikslas parsigabenti šeimą. Iš sirijos su šeima persikraustyti tuo nelegaliu keliu kainuoja ~14 tūkst. €.

Kažkas anekdotais, o kažkas ir pasakomis tiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 09 13, 10:49)
Kažkas anekdotais, o kažkas ir pasakomis tiki biggrin.gif

tai malonėkite nuleisti mane ant žemės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 13, 09:49)
jeigu reiktų, ir praverčiau. Toks auklėjimas. Mano tėvų namuose nuo vaikystės, kiek prisimenu, svetimiems žmonėms, į bėdą patekusiems, vietos būdavo ne vienam ir ne kartą.

Suprantu. Bet ar taip pat uoliai pravertum tas duris to REIKALAUJANČIAM? Vat atėjau prie tavo trobos durų ir privalai dabartės mane pamaitint, aprengt, sušildyt ir visaip kitaip šienavot. Jei ne, sėdėsiu ant aslos ir nė iš vietos, nes savo teises aš žinau. Jauti skirtumą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 rugsėjo 2015 - 09:56
QUOTE(kackac @ 2015 09 13, 10:55)
Suprantu. Bet ar taip pat uoliai pravertum tas duris to REIKALAUJANČIAM? Vat atėjau prie tavo trobos durų ir privalai dabartės mane pamaitint, aprengt, sušildyt ir visaip kitaip šienavot. Jei ne, sėdėsiu ant aslos ir nė iš vietos, nes savo teises aš žinau. Jauti skirtumą?

na, jeigu tokią sutartį būčiau pasirašiusi...... galų gale, net ne sutartį esmė, esmė, reikia ar nereikia, net jeigu reikalaujama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 13 rugsėjo 2015 - 10:05