Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

Apie tai, kaip kylame ir saugomės nuo vidinės tamsos:
user posted image
Ir kaip nenusisaugome ir krentame:
user posted image
Atsakyti
Mėja, šiandien jau varai ? smile.gif
Ištikrūju per šiuos 3 mėn neatpažįstamai pasikeitei ir nenori pranašauti, bet nujaučiu, kad jau lipi lauk iš tuos duobes.
Pamenu kaip bijojai išvažiuoti iš Užsienio bijojai pradėti ta naująjį SAVO gyvenimą, kuri kuri ir planuoji tik tu..įgyvendini savo įdėjas ir užgaidas ( Aplankyti tam tikras vietas Vln, pasiimti šūnis)
Taip ir toliau, tikiuosi tau pasiseks ir visiškai naujas gyvenimo etapas ir jis tik tavo 4u.gif
Labai labai palaikau tave ir nuoširdžiai džiaugiuosi tavo pasiekimais, o jie mano akymis tikrai dideli.. smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 12 rugsėjo 2015 - 18:58
geros iliustracijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 12, 19:51)
geros iliustracijos biggrin.gif

Nežinau, kaip kitoms, bet man kaip pirštu į akį.
Papildyta:
Išgėriau tą šlykštalą paroxetiną (vakar negėriau, kad nepastipčiau darbe). Reikėjo, aišku, ryte, bet norėjau žiaugčiot prisiminus, tai tik dabar. Jeigu imsiu dejuot, nekreipkit dėmesio, arba linkėkit lengvos mirties.
Atsakyti
Night 4u.gif kad aš jau seniai ta tema nekalbėjau.... aaaa, apie tą Belgiją?.. šiandien dar mačiau užsienio spaudoj straipsnį apie tai... sad.gif sad.gif sad.gif

Ačiu visiems, kas gyrė kacą.

Apsipranta gyvis. Jau vieną kartą pasinaudojo kraiko dėžute, ėda dar nenoriai... jau po truputį pradeda bėgiot. Vaikai šviesą išjungia, kai gyvis eina snaust biggrin.gif. Šiaip galvoju, jeigu mane kas tiek tąsytų tikrai lįsčiau po radiatoriumi slėptis (tokių bandymų jau buvo, ne aš, gyvis slėpėsi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 12 rugsėjo 2015 - 20:20
QUOTE(Night13 @ 2015 09 12, 18:27)
Paguglinau, normali ten įm. atrodo. Įdarbino taigi, ko ji nervinas.  unsure.gif O tai kaip tu nuvažiuosi kur reikia, į Vilnių atvažiavus?  unsure.gif Ar taksu? Nes, sakei, naktį.  unsure.gif
Papildyta:
Man neišlipa iš galvos Daniellos kai kurie pasisakymai apie savižudybę ir eutanaziją.  wacko.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 09 12, 18:43)
Tave isves, parduos? Ale ir mintys pas mama  doh.gif

QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 12, 18:48)
tu gal mamai raminanciu biski duok  doh.gif
jau tos mamos kai kurios...

netycia atradau sena straipsni:
http://www.delfi.lt/..._types=og.likes

Tai as jai ir sakau,kad baigtu nesamones galvot,o prie jos dar ir1 mano drauge prisijunge,bet kad nuraminciau padakiau kad autiko numeri atsiusiu.

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 09 12, 18:51)
Mėja, šiandien jau varai ?  smile.gif
Ištikrūju per šiuos 3 mėn neatpažįstamai pasikeitei ir nenori pranašauti, bet nujaučiu, kad jau lipi lauk iš tuos duobes.
Pamenu kaip bijojai išvažiuoti iš Užsienio bijojai pradėti ta naująjį SAVO gyvenimą, kuri kuri ir planuoji tik tu..įgyvendini savo įdėjas ir užgaidas ( Aplankyti tam tikras vietas Vln, pasiimti šūnis)
Taip ir toliau, tikiuosi tau pasiseks ir visiškai naujas gyvenimo etapas ir jis tik tavo  4u.gif
Labai labai palaikau tave ir nuoširdžiai džiaugiuosi tavo pasiekimais, o jie mano akymis tikrai dideli..  smile.gif  wub.gif

Rytoj vakare puse7isveza,Night, nuveza iki vietos,man tik siauliuose iki ofiso reiks nuvaziuot,su laaaabai didele tase.

Idomu kokiam rajone gyvensiu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 09 12, 21:18)
Night  4u.gif kad aš jau seniai ta tema nekalbėjau.... aaaa, apie tą Belgiją?.. šiandien dar mačiau užsienio spaudoj straipsnį apie tai... sad.gif sad.gif sad.gif

Apie Belgiją, bet paskui užsimąsčiau, ir kaip prie vaikams sakei, kad žudysies.
Iš tikro, kadangi pati nesu mama (ačiūdie biggrin.gif), nors ir galvodavau, kad mamai būtų sunku, kai ji po to gyventų ir t.t., bet, kai išreiškei tai raštu juodu ant balto, nusmelkė toks suvokimas, kaip tai klaiku jai turėtų būt.
Pamenu, kaip mano mama, man būnat kokių 10-ties, man paklausus, ką darys su actu, pasakė, kad išgers ir numirs (šiaip čia vienkartinis toks nuotykis, taip niekad nesielgdavo ir dabar nesielgia, bet tiesiog suirzus tai pasakė, kai tėtis eilinįkart užgėrė). Dabar žinau, kad nei ruošės to daryt, nei ką, bet man buvo labai labai baisu tada. Nusmelkė klaikus jausmas. Nors pati dar daug anksčiau esu išrėkus, kad nenorėjau gimti, man tai neatrodė tapatūs dalykai.
Dažnai pati pagalvoju, jei atsitiks taip, kad mamos neliks pirma, nei manęs, saugumo jausmo išvis nebeturėsiu. Nežinau, ar pajėgsiu išgyvent. Aš labai prieraiši. Jau dėl tėčio siaubas, o kai mama... Klaiku įsivaizduot. verysad.gif
Atsakyti
Še, Jums, į temą.
Atsakyti
vel blogai jauciuos...tik skausmu man ir truksta...
Atsakyti
sakiau miego noriu, o prasedejau iki 2val, patobulinau savo cv ir motyvacini parasiau, rytoj reiks issiusti. nakti siusti turbut nelabai kaip atrodo, laisko laikas juk matysis biggrin.gif
rytoj gal dar viena iskepsiu.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 13, 00:53)
sakiau miego noriu, o prasedejau iki 2val, patobulinau savo cv ir motyvacini parasiau, rytoj reiks issiusti. nakti siusti turbut nelabai kaip atrodo, laisko laikas juk matysis  biggrin.gif
rytoj gal dar viena iskepsiu.

Man vel nesimiega...2lexo ikalliau.skauda sona.

Mano "geroji drauge" vel sau leido per daug su zodziais,aisku vel apsiverkiau ir susigadinau nuotaika.as ir taip jaudinuos del rytojaus,o cia dar kandziojas.
Papildyta:
Night,man ir patiko tavo parinktos fotkes.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 13, 03:48)
Man vel nesimiega...2lexo ikalliau.skauda sona.

Mano "geroji drauge" vel sau leido per daug su zodziais,aisku vel apsiverkiau ir susigadinau nuotaika.as ir taip jaudinuos del rytojaus,o cia dar kandziojas.
Papildyta:
Night,man ir patiko tavo parinktos fotkes.

Na kokia ji tau drauge isvis. Dek tu jai atgal kanors , tokio riebaus.
Atsakyti