13 tema.
O kur pirkote savo šaldytuvus? Galvoju ar internetiniai pardavėjai patikimi tokiam reikalui
QUOTE(escada_ @ 2015 06 25, 15:16)
O kur pirkote savo šaldytuvus? Galvoju ar internetiniai pardavėjai patikimi tokiam reikalui
Nėra ko bijoti internetinių parduotuvių...jai bijote pasirinkite atsiskaitymo būda kai atveža preke.....gausite šaldytuvą tada sumokėsite
Sveiki, vėl grįžtu su tais šaldytuvais, no frost nenoriu, tad pasilieku prie išsirinktų kelių, tik prašyčiau ką nors profesionaliau pakomentuoti apie šiuos, nes paskaičius tai jie visi kaip ir neblogi, bet kuris geriausias taip ir neaišku:
kge36bi40, kge 36ai40, kge36bi42, nu suprantu tik tiek kad 39bi40, tai viskas tas pats tik kad didesnė talpa, bet nesuprantu, kodėl tie mažesni už jį brangesni?
ir dar kaip tas kgv36vi32 ar jis nevertas dėmesio?
dėkui
kge36bi40, kge 36ai40, kge36bi42, nu suprantu tik tiek kad 39bi40, tai viskas tas pats tik kad didesnė talpa, bet nesuprantu, kodėl tie mažesni už jį brangesni?
dėkui
QUOTE(kenrna @ 2015 06 25, 19:48)
Sveiki, vėl grįžtu su tais šaldytuvais, no frost nenoriu, tad pasilieku prie išsirinktų kelių, tik prašyčiau ką nors profesionaliau pakomentuoti apie šiuos, nes paskaičius tai jie visi kaip ir neblogi, bet kuris geriausias taip ir neaišku:
dėkui
dėkui
Šiai dienai BOSCH KGE39BI40 vykta akcija todėl yra galimybė įsigyti didesnės talpos ir geresne kaina.
Modeliukas BOSCH KGV36VI32 vienas iš paprasčiausiu..be jokių inverteriniu kompresoriu,AirFresh filtru,ChillerBox.
Labutis dar kart! Kaip gerai kad Jus esate! Dar klausimukas. Ar labai kaupsis dregme ar vanduo mano isrinktuosiuose:?
Bosh KGV 36VI32 arba
BoshKGV36KL32
Cia turbut ta pati "verkianti" technologija kaip mano senutej Snaigeje, kurioje dregmes saldytuvo viduj tikrai netruko. Kaip suprantu Air fresh filtrai issprendzia ta problema? O gal Boshai " neverkia"?
Bosh KGV 36VI32 arba
BoshKGV36KL32
Cia turbut ta pati "verkianti" technologija kaip mano senutej Snaigeje, kurioje dregmes saldytuvo viduj tikrai netruko. Kaip suprantu Air fresh filtrai issprendzia ta problema? O gal Boshai " neverkia"?
Tai visgi elektrolux ar whirpool geresnė firma? apie įmontuojamus čia aš...
Jeigu man nereikia tų visų pribumbasų no frost ir pan, o tiesiog normalaus šaldytuvo ir šaldiklio viename? ar jeigu šaldytuvas paprastas tai jis jau nurašytas?
Jeigu man nereikia tų visų pribumbasų no frost ir pan, o tiesiog normalaus šaldytuvo ir šaldiklio viename? ar jeigu šaldytuvas paprastas tai jis jau nurašytas?
QUOTE(Spa 4 @ 2015 06 26, 10:02)
Labutis dar kart! Kaip gerai kad Jus esate! Dar klausimukas. Ar labai kaupsis dregme ar vanduo mano isrinktuosiuose:?
Bosh KGV 36VI32 arba
BoshKGV36KL32
Bosh KGV 36VI32 arba
BoshKGV36KL32
Tai tai''Verkianti'' technologija žiūrėkite šaldytuvus kurie prasideda raidėmis KGN...
Papildyta:
QUOTE(karamone @ 2015 06 26, 10:48)
Tai visgi elektrolux ar whirpool geresnė firma? apie įmontuojamus čia aš...
Kodėl nurašytas ...aš Jūsų vietoje tada ne Whirlpool ar Electrolux žiūrėčiau o Snaige
Ka manot apie SAMSUNG RB37J5000SA/EF?
QUOTE(annesears @ 2015 06 26, 19:41)
Ka manot apie SAMSUNG RB37J5000SA/EF?
Visai šaunus tik noretusi už tokia kaina A++
Kokia nuomone apie Privileg saldytuvus ? Konkreciai esame nusiziureje si varianta...
https://www.otto.lt/...-numeris/312619
Is Vokietijos pazistami parveztu pigiau.
QUOTE(Asolita @ 2015 06 27, 19:01)
Kokia nuomone apie Privileg saldytuvus ? Konkreciai esame nusiziureje si varianta...
Whirlpool gamintojas....kyla klausimas kas yra pigiau
QUOTE(Kikker @ 2015 .06 28, 07:39)
Whirlpool gamintojas....kyla klausimas kas yra pigiau
Bet vistiek juk privileg tai vokiskas gaminys...Lyg ir geresnis turetu buti nei whirpool
Labai nedaug variantu turi 59,5 cm ploti ir duris be rankenu, tad pasirinkimas nedidelis. O kuris variantas geresnis ar tas privileg ar sis saldytuvas http://www.mediashop...sung-saldytuvas
Aciu.