QUOTE(Kisulita @ 2015 12 21, 11:52)
Mano M ženklas beveik trečdalį galinio lango užėmė, bet vis tiek man kaskart lėtai pajudant užsidegus žaliam šviesaforui vis kas nors iš galo pypsėjo
Galvojau, gal reikėtų dviejų M lipdukų, gal žmonės vieno nemato
Nusitrektume ir į kita miesto galą, jeigu tik būtų galima ramiai pasimokyti vairuoti, man dar reikia pasimokyti persijungti į žemesnę pavarą prieš posūkį
Reikės pamėginti surasti Jūsų išvažinėtus keliukus
Na, aš pavaras žemint-aukštint mokiausi, kaip sakiau, tokiam atokiam keliuke nuo Liepkalnio g. esančio mažo žieduko link Nemėžio. Darbo dienomis ten gal ir nemažas judėjimas, bet mes važiuodavom savaitgalį ar vidury dienos, kad netrukdyt. O paskui jau važinėdavomės aplink namus ratais kai tik laiko būdavo
irgi aišku ne piko metu
Bet mes gyvenam miesto pakrašty, yra ten visokių mažesnio judėjimo gatvių.
Nuo idiotų ir pikčiurnų turbūt neapsaugos niekas... Pypsėdavo ir man, nors visa mašina buvo lipdukais apklijuota - ir M, ir kad atstumo laikytųsi.... Čia jau tokia gaunasi psichologinio atsparumo mokykla, kurio irgi prireiks pradėjus važinėti su lapu
... nes bus tų pypsinčių nervuotų... Dabar prieš šventes žmonės labai pikti, nervuoti ir skubantys - vairuojant tas labai jaučiasi. Tai būkit atsargūs ir kantrūs
Man padėjo šiek tiek, kaip sakiau, įjungta avarinė - gal labiau dėmesį atkreipia nei M ženklas, dar stengdavausi kiek įmanoma pasitraukti į dešinę ir praleisti visus skubančius, na o jei tekdavo sustot, ypač įkalnėj - tai vyras laikydavo rankinį stabdį dėl visa ko