As irgi labai megstu picas kai turiu laiko tai gaminu picos pada pati, o kai noriu greitai - tai nusiperku picos pagrindu kepamu Rimi beje nors jie ir storoki tokie, bet man laabai skanus gal kas zino receptuka, kaip juos kepa?
O as imesiu padaziuka, be kurio neisivaizduoju picos apskritai Jis naudojamas picos pagrindo aptepimui (vietoj visokiu keciupu, majonezu etc.). Taigi padazui Marinara reikia:
3 saukstai alyvuogiu aliejaus
1 raudonojo svoguno
2 skilteliu cesnako
1 skardine (400g) konservuotu pomidoru savo sultyse arba 400 g svieziu pomidoru
1 saukstelis dziovintu baziliku arba 2 sauksteliai svieziu
puse saukstelio druskos
1 saukstelio cukraus
juoduju pipiru pagal skoni
Keptuveje ikaitinti alieju, apkepinti susmulkinta svoguna ir cesnaka. Jai naudojate sviezius pomidorus, juos reikia nulupti ir susmulkinti. As visada naudoju konservuotus susmulkintus pomidorus. Taigi pomidoru mase suversti i keptuve su svogunais ir cesnakais, pagardinti baziliku (jei naudojate sviezia bazilika, ji deti tik baigiant gaminti). Uzdengti dangciu ir pavirti ant silpnos ugnies 20 min. Jei yra stambiu pomidoru gabaleliu, padaza reiketu sutrinti. Iberti druska, cukru ir pipirus. Ismaisyti ir paruosta
Aisku prie padaziuko reikia pasiterlioti, bet jo skonis nerealus Pabandykite
Man picos patinka bulviniu pagrindu su daug grybų ir daržovių.
Aišku tai be mėsytės.
Aišku tai be mėsytės.
Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
QUOTE(regna @ 2010 10 02, 08:33)
Man picos patinka bulviniu pagrindu su daug grybų ir daržovių.
Aišku tai be mėsytės.
Aišku tai be mėsytės.
noriu paklaust,kaip jus ruosiat bulvini pagrinda,gal butu galima smulkiau ...
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 02, 11:35)
Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
Stai pagal sita receptuka pagaminau siandien picos pada vakarienei. Gavosi
Pasinaudojau kazkieno cia ideta ideja tepti picos pada grietine, dar savo n uoziura siek tiek aptepiau keciupu, poto dejau sury ir jau tada desra, paprikas ir svoguna. Dariau is to ka turejau, baisiai truko pievagrybiu, kadangi padi liko rytoj bus su kitokiais priedas. Bet padui 100 balu, labai skanus, plonas, iskepe gerai, kaip picerijoj vietom tokiom puslem, kaip sakant liux Tik biski per ilgai kepiau, pilnai 12min uztenka, nes man su 15min vienas sonas perkepe, o atrodo orkaite tolygiai kepa
Dziaugiuosi, kad patiko padas
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 19, 10:40)
Dziaugiuosi, kad patiko padas
Tikrai labai patiko ir svarbiausia man gavosi. Nes kiek esu bandziusi tas padas man niekaip neiskildavo, o kepant toks ir likdavo blynas, susokdavo net
Kadangio gavosi daug teslos, likuty padejau i saldytuva, kepsim pica ir siandien
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 02, 10:35)
Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
O pagal šį receptą miltus ml matuoti? Ne klaida čia? Ir ar iškočioto pado nereik dar pakildinti? Gal kvaili klausimai...
Klausimai tikrai nekvaili Miltus reikia matuoti ml. Iskociojus pada as jo nekildinu, dedu megiamus priedus ir i orkaite
QUOTE(mergyte83 @ 2010 11 15, 16:53)
Klausimai tikrai nekvaili Miltus reikia matuoti ml. Iskociojus pada as jo nekildinu, dedu megiamus priedus ir i orkaite
Pica gavosi puiki, padas labai patiko. Tik man jis laikomas šiltai beveik nepakilo Kočiojau nepakilusią, maniau, bus fiasko, bet viskas gavos gerai, iškepė, ne per kietas, kai kur pūslelėm pakilo
Dėkui
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 02, 12:35)
Plonas ir minkštas picos pagrindas
As irgi uzduosiu "protinga" klausima
Kadangi man vis pasiseka sudziovinti picos pada, o noreciau kad jis butu toks, kaip cia ir parasyta -plonas ir minkstas, tai isduokite paslapti kokio storio jus ji iskociojate.... Apytiksliai, zinoma. Gal as persistengiu ir "nuploninu" ta vargsa pada... uztat jis ir sudziuva. Gal tas "plonai iskocioti" nera taip jau plonai