Norėčiau pagirti
Ecolab kosmetiką
Pirmoji pažintis su ja nebuvo itin nusisekusi:
QUOTE(dontstop @ 2016 02 25, 12:55)
Belaukdama atsiliepimų išbandžiau ir pati 3 produktus iš Ecolab, deja, visi nuvylė
Rožinis muilas-šveitiklis - jei būtų tiesiog muilas, būtų puikus, skaniai kvepia, bet kaip šveitiklis - joks, šveičiamųjų dalelių beveik nėra...
Drėkinamasis šveitiklis sausai odai - visai nieko nešveičia, itin švelnus.
Drėkinamosios prausimos putos veidui - nesausina, nedirgina, dozatorius geras, bet nenuplauna makiažo, teks atiduoti mamai...
Bet daviau jai antrą šansą ir atradau visą krūvą šaunių produktų
ECOLAB kūno kremas-sviestas Pitatelnij
Šis produktas man patiko labiausiai. Puikus kūno sviestas, neriebus (kaip sviestui), aš naudoju net visam kūnui nuo galvos iki kojų (paprastai sviestą tepu tik ant nedidelių plotų, kur labiausiai reikia (nemėgstu riebumo pojūčio). Gan greitai įsigeria (vėlgi, kaip sviestui), labai skaniai kvepia citrusais. Mano subjektyvus vertinimas - 10 balų
Kūno pienelis
Patinka sudėtis, pakuotė, dozatorius, lengva tekstūra, greitas įsigėrimas. Labai malonus kvapas, deja, tik pakuotėje, kai pradedu trinti kremą į odą, kvapas pasikeičia į kitokį...
Nežinau, ar tik nebus, kad tik man vienai taip, kažkaip kontaktuoja su natūraliu kūno kvapu, ar kas, nes skaičiau daug atsiliepimų prieš perkant ir niekur nebuvo paminėta nieko panašaus
9 balai
Kūno ir plaukų muilas Čiornoje
Mėgstu turėti tokias priemones dėl 2 priežasčių:
puikiai nuplauna aliejus nuo plaukų
kelionėse atstoją krūvą kitų priemonių
Gera sudėtis, nuostabus kvapas, smagu naudotis. Minusiukas - didelė talpa. Visgi idealus muilas bonkutėje - "Banka Agafji", viskas tas pats, tik jo mažiau, ir pakuotė patogiau užsidaro. 9 balai (tik dėl talpos)
Kūno šveitiklis Anti age
Puiku: aštrus, daug šveičiamųjų dalelių, viskas kaip aš mėgstu
Pasibaigė greitai, nepakako net mėnesiui - ne itin ekonomiškas
Vis dėlto 10 balų, nes mažai tokių gerų prekyboje
Rankų kremas
Geras - skaniai kvepia, greitai įsigeria, poveikis ne iki pirmo rankų plovimo. Duočiau 10 balų, bet sekantis produktas išvis
wow, tad 9 balai
Rankų kremas-kaukė
Na kam jie parašė kremas - kaukė
Tai tiesiog kremas rankoms, kuris gan greitai įsigeria, laikyti kaip kaukės tikrai nereikia. Dar skaniau kvepia, nei aukščiau minėtas, ir dar stipresnio poveikio. Tiks ir labai sausoms probleminėms rankelėms
Superinis, 10 balų
(tik pakuotė kitokia, nei ano, kamštelis atsisuka, patogiau užsispaudžiantis, bet čia menkniekis)
Naktinis drėkinamasis serumas
Labai patiko, viskas puiku - konsistencija, tekstūra, poveikis
Sausai odai puikiai tiko vietoje naktinio kremo
10 balų
Kas
nepatiko šio gamintojo:
plaukų šampūnas, balzamas, kaukė - deja, bet netiko, atidaviau mamai