Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2016 04 12, 13:37)
...Dune..., seniai jo ieškau (labai giriamas youtubėje), kur gi galima rast?  smile.gif

viliuosi, kad po ilgu paiesku , likote patenkinta pirkiniais 4u.gif As turiu ir Dream lips ir Waterproof serijos, waterproof siek tiek minkstesnis ir malonesnis ant lupu. Mano akimis , abi linijos tikrai vertos demesio,naudoju ir apvedimui ir vienus, labai gerai laikosi ir dengia,pigmentuotos. Nerealus produktas uz neitiketina kaina. kai grysiu i Lt daugiau nusipirksiu. As pirkau Ukmerges Svaros prekese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 28 balandžio 2016 - 15:33
Gal kuri bandet Melisos kuno pienelius? Martinoj dabar labai gera kaina.
Atsakyti
dar vienas radinys labai patikes mano plaukams Banka Agafji momentine kaukė plaukams nu nezinau, kazkaip pavadinimas atitinka poveiki, net sunku patiket kad daro tai ka ir raso, labai greitai suminkstina ir susvelnina plaukus bigsmile.gif ir dar uz tooookia kaina! wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2016 04 28, 17:28)
viliuosi, kad po ilgu paiesku  , likote patenkinta pirkiniais  4u.gif

Taip, pieštukai tikrai manęs nenuvylė thumbup.gif
Atsakyti
Melisos micelinis 3in1 man tobulas - poveikiu ir kaina
Atsakyti
Pirkau GR Sheer Shine lūpdažį nr. 22. viskas labai patiko. išskyrus tai, kad po kiek laiko neliko jokio oranžinio atspalvio, kurio man taip reikėjo - lūpos buvo švelniai rožinės....
user posted image
Būčiau žinojusi, būčiau 21 ėmusi....
Atsakyti
Norėčiau pagirti Ecolab kosmetiką smile.gif
Pirmoji pažintis su ja nebuvo itin nusisekusi:

QUOTE(dontstop @ 2016 02 25, 12:55)

Belaukdama atsiliepimų išbandžiau ir pati 3 produktus iš Ecolab, deja, visi nuvylė sad.gif
Rožinis muilas-šveitiklis - jei būtų tiesiog muilas, būtų puikus, skaniai kvepia, bet kaip šveitiklis - joks, šveičiamųjų dalelių beveik nėra...
Drėkinamasis šveitiklis sausai odai - visai nieko nešveičia, itin švelnus.
Drėkinamosios prausimos putos veidui - nesausina, nedirgina, dozatorius geras, bet nenuplauna makiažo, teks atiduoti mamai...

Bet daviau jai antrą šansą ir atradau visą krūvą šaunių produktų smile.gif

ECOLAB kūno kremas-sviestas “Pitatelnij”

user posted image

Šis produktas man patiko labiausiai. Puikus kūno sviestas, neriebus (kaip sviestui), aš naudoju net visam kūnui nuo galvos iki kojų (paprastai sviestą tepu tik ant nedidelių plotų, kur labiausiai reikia (nemėgstu riebumo pojūčio). Gan greitai įsigeria (vėlgi, kaip sviestui), labai skaniai kvepia citrusais. Mano subjektyvus vertinimas - 10 balų first.gif

Kūno pienelis
user posted image

Patinka sudėtis, pakuotė, dozatorius, lengva tekstūra, greitas įsigėrimas. Labai malonus kvapas, deja, tik pakuotėje, kai pradedu trinti kremą į odą, kvapas pasikeičia į kitokį... g.gif Nežinau, ar tik nebus, kad tik man vienai taip, kažkaip kontaktuoja su natūraliu kūno kvapu, ar kas, nes skaičiau daug atsiliepimų prieš perkant ir niekur nebuvo paminėta nieko panašaus g.gif 9 balai 4u.gif

Kūno ir plaukų muilas “Čiornoje”

user posted image

Mėgstu turėti tokias priemones dėl 2 priežasčių:
puikiai nuplauna aliejus nuo plaukų
kelionėse atstoją krūvą kitų priemonių
Gera sudėtis, nuostabus kvapas, smagu naudotis. Minusiukas - didelė talpa. Visgi idealus muilas bonkutėje - "Banka Agafji", viskas tas pats, tik jo mažiau, ir pakuotė patogiau užsidaro. 9 balai (tik dėl talpos) 4u.gif

Kūno šveitiklis “Anti age”

user posted image

Puiku: aštrus, daug šveičiamųjų dalelių, viskas kaip aš mėgstu thumbup.gif Pasibaigė greitai, nepakako net mėnesiui - ne itin ekonomiškas g.gif Vis dėlto 10 balų, nes mažai tokių gerų prekyboje 4u.gif

Rankų kremas

user posted image

Geras - skaniai kvepia, greitai įsigeria, poveikis ne iki pirmo rankų plovimo. Duočiau 10 balų, bet sekantis produktas išvis wow, tad 9 balai ax.gif

Rankų kremas-kaukė

user posted image

Na kam jie parašė kremas - kaukė g.gif Tai tiesiog kremas rankoms, kuris gan greitai įsigeria, laikyti kaip kaukės tikrai nereikia. Dar skaniau kvepia, nei aukščiau minėtas, ir dar stipresnio poveikio. Tiks ir labai sausoms probleminėms rankelėms thumbup.gif Superinis, 10 balų 4u.gif (tik pakuotė kitokia, nei ano, kamštelis atsisuka, patogiau užsispaudžiantis, bet čia menkniekis)

Naktinis drėkinamasis serumas

user posted image

Labai patiko, viskas puiku - konsistencija, tekstūra, poveikis good.gif Sausai odai puikiai tiko vietoje naktinio kremo smile.gif 10 balų 4u.gif

Kas nepatiko šio gamintojo:
plaukų šampūnas, balzamas, kaukė - deja, bet netiko, atidaviau mamai ax.gif

Atsakyti
o kur jūs tiek radot ecolab produktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2016 05 06, 12:20)

Vilniuje Eurokos daugiausia randu.Maximoje per mažas asortimentas,deja.Beje,man Ecolab šampūnas ir balzamas,suteikiantys apimties,labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2016 05 06, 13:20)

Eurokos ir Maximoj buvo, kol buvo Grožio mugė 4u.gif
Atsakyti
Nerandu nuotraukos, bet Melisa stangrinamasis kūno pienelis vertas atsiliepimo mirksiukas.gif

+ Džiuginanti sudėtis be silikono ar parafino, daug glicerino ir augalų ekstraktų
+ Tikrai pakanka drėkinimo
+ Kažkiek stangrina
+ Maloni neriebi lengva tekstūra
+ Labai greitai įsigeria
+Patogi ir patraukli akiai pakuotė su dozatoriumi, kuris puikiai veikia, atsidaro ir užsidaro.
Apie pakuotę galbūt vėliau dar papildysiu, nes neaišku kaip pieneliui besibaigiant eis iškrapštyt produktą.
+ Yra ženkliukas, kad patikrinta dermatologų
+ Mokėjau apie 1,5 EUR
+ Gamintojas ne koks nors propagandą skleidžiančios šalies, o "Melisa Labaratorium", kurie dar gamina linijas "Plukė" ir "Raskila".

-Kvapas nors ir švelnus, bet kažkokios gėlės laukų (??). Neišsilaiko jis ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių Mesauda kosmetiką? Pardavinėjama Martinoje, bet nėra iš pigiųjų ax.gif
Atsakyti