Įkraunama...
Įkraunama...

Medžio išdeginimo darbai

Neradau tokios temelės, tai nusprendžiau atidaryti. Neturiu daug patirties deginime, pradėjau gal prieš kokį nepilną mėnesį ax.gif . Gal surasiu bendraminčių, galėsim vienos kitas pakonsultuoti, pagirti ar pakritikuoti. O gal tiesiog atsiras norinčių papuošti savo namus panašiais darbeliais. Tik va, nemoku įkelti nuotraukyčių čia, tai... http://public.fotki....aldins-dovanos/
Na, jei yra mamyčių, bandančių darbuotis šia technika, prisijunkite mirksiukas.gif
Papildyta:
Bandau įkelti nuotraukytes blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 lapkričio 2008 - 09:32
grožis neišpasakytas thumbup.gif

ir man iš karto kilo klausimas kaip tai atliekama? Užsimaniau ir aš pabandyti biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū už komplimentą 4u.gif . Na, viskas prasideda nuo to, kad reikia noro. smile.gif Po to reikia įsigyti specialų aparatą (lituoklis netinka - išbandžiau, kai senasis aparatas sugedo blush2.gif ). O po to - jau tik fantazijos ir laiko "klausimas" 4u.gif
Atsakyti
o tai tuo aparatu taip imi ar pieši? smile.gif

ps dailūsdarbeliai... wink.gif
Atsakyti
valioooooooooo

as pati nesiryzau tokios temukes atidaryti

bet sita technika uzsidegiau nuo vienos auksarankes forumietes ji daro nerealius darbukus - tai Justess thumbup.gif

man labai patinka, tik laiko daug reikia, kantrybes irgi ir siaip ranka paskausta kai ilgai dirbi doh.gif
va cia mano darbukai

"Geliu simfonija"
user posted image

ir paprasti padekliukai pvz arbatiniui ar kokiam kitaip siltesniam maistukui

user posted image
Atsakyti
Man taip pat patinka ši technika,ir degintuvą turiu wub.gif .
Bandžiau truputi deginti,labai patiko tik laiko kažkaip nelieka.
Sūnus mano daug degino ir dabar dar kartais prieina wub.gif
Man degintuvą iš Rusijos parvežė,nes čia niekur neradom.Galdabar jau yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 12 11, 14:25)
Man taip pat patinka ši technika,ir degintuvą turiu wub.gif .
Bandžiau truputi deginti,labai patiko tik laiko kažkaip nelieka.
Sūnus mano daug degino ir dabar dar kartais prieina wub.gif
Man degintuvą iš Rusijos parvežė,nes čia niekur neradom.Galdabar jau yra g.gif

yra yra
as lietuvoj spejau nusipirkti
bet dabar pastaruoju metu kokius 2 menesius vis pziuriu, tai jau nebebera ju schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Nagi nagi...smagu, kad kažkas tokią temelę atidarė 4u.gif Kaip suprantu, bent jau šiame forume ir paskleidžiau aš šią ligą hihihi.gif...nors ir kituose nebuvau mačiusi degintų darbelių, kol pati nepradėjau daryt mirksiukas.gif O temos neatidariau vien todėl, kad mažai buvo tuo besidominčių ir galvojau, kad nebus ji labai populiari...bet žiūriu, kad per gerus metus situacija pradeda keistis thumbup.gif

Kad jau per daug neplepėčiau, tai įdedu paskutinį savo darbelį:

user posted image
Dėžutė su drambliais ir inicialais (12x12x11,5cm)

O visus kitus degintus darbelius (kuriu jau tikrai nemažai prisikaupė), galite pažiūrėt mano albume:
MANO DEKORUOTAS PASAULIS

P.S. Tikiuosi, kad moderatorės labai nesupyks ir nepalaikys mano nuorodos reklama blush2.gif
Atsakyti
jetau jetau kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ir kantrybes kiek reikia smile.gif
pati bandziau sita reikala tai zinau kiek kantrybes cia sudeta
malaces mergaites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai labai dailūs darbeliai. Svarbiausia kad labai originalūs smile.gif Kažkada mano brolis buvo dovanų gavęs, tai žaidė vis, nes tais laikais tokie dalykai buvo labiau lyg berniukams skirti:) o gal kas išduos paslaptį kur galima tokio "lituoklio" paieškot nusipirkt? mirksiukas.gif
Atsakyti
Senukuose tikrai yra tokių "lituoklių" (geras vardas lotuliukas.gif ). 86 litus kainuoja.
O dėžutės su drambliais ir padėkliukai - fantastika wub.gif . Ai, kaip smagu, kad atsirado galinčių savo darbeliais pasigirti thumbup.gif . Dabar turėsiu iš ko patirties semtis blush2.gif
Atsakyti
Teko gal porą kartų matyti senukuose šių medžiui skirtų degiklių, dabar deja jie dingę... verysad.gif
Atsakyti