sena tema
Tęsiam
QUOTE(katee @ 2012 08 14, 12:55)
Gal ir galima, bet esme ta pati. Vat kazkas moka graziai "pulti" (su pasikandziojimais), bet galvoje neaisku kas, o as - tiesiai sviesiai pasakau Ir tai visai nereiskia, kad kazkas "geresnis" zmogus, o as "blogesnis" Net gi labai daznai buna atvirksciai
Bet suprantu, cia tik teigiama nuomone galima isreiksti, akd visiems patiktu.
Bet suprantu, cia tik teigiama nuomone galima isreiksti, akd visiems patiktu.
jus vel savo
vienu zodziu supratau,jus tiesi, todel teisi ir gera,
o mes velniai zino ka galvojam
ir kas jums sake,kad tik teigiama nuomone cia galima sakyti?
Tuo labiau,kad ta teigiamesne nuomone apie mirena
is kart yra puolama,todel nematau jokios prasmes
jusu zodziuose.. be to ir tiesiai sviesiai galima viska
issakyt nemenkinant zmoniu. Bet deja ne
kiekvienas tai sugeba ir nori. Turit iproti viska isvartyt savaip
[quote=NakedA,2012 08 14, 14:30]
O tu matau bijai ....
Zinot,man tai visai nejuokinga ,as net jei
ir nebijojau,prisiklausius jusu gasdinimu irgi pradejau apie tai galvot. Ir man nei kiek negeda prisipazint,nes man ne dzin del savo sveikatos ir isvaizdos.
Kam cia ta pasaipa,kaip vaiku darzelyje? ''Aha,matai,buvau teisi,tu dabar bijai! ''
QUOTE(Realybe @ 2012 08 14, 15:56)
Kam cia ta pasaipa,kaip vaiku darzelyje? ''Aha,matai,buvau teisi,tu dabar bijai! ''
žmogui matyt pagerėjo
[quote=Realybe,2012 08 14, 16:56]
*ir kas jums sake,kad tik teigiama nuomone cia galima sakyti?
jusu zodziuose..
O tu matau bijai ....
** Zinot,man tai visai nejuokinga ,as net jei
ir nebijojau,prisiklausius jusu gasdinimu irgi pradejau apie tai galvot. Ir man nei kiek negeda prisipazint,nes man ne dzin del savo sveikatos ir isvaizdos.
*** Kam cia ta pasaipa,kaip vaiku darzelyje? ''Aha,matai,buvau teisi,tu dabar bijai! ''
[/quote]
* Greiciau jau atvirksciai
**Gasdinimai ???? Atsipeikekit !!! Cia faktai is straipsniu ,uzsienio forumu bei mano patirties Dziaukites ,kad perspeju , o taip visos tik tylim kaip peles po sluota ir kenciam ! O man ne dzin !!!
*** Jeigu mirena tokia jau gera -jums nera ko bijoti . Del ko as buvau teisi priminkit ? As tik klausiu ,ar bijai ? Beje ne taves klausiau ,tad ko kimbi ? Maziausiai cia noriu bartis .
*ir kas jums sake,kad tik teigiama nuomone cia galima sakyti?
jusu zodziuose..
O tu matau bijai ....
** Zinot,man tai visai nejuokinga ,as net jei
*** Kam cia ta pasaipa,kaip vaiku darzelyje? ''Aha,matai,buvau teisi,tu dabar bijai! ''
[/quote]
* Greiciau jau atvirksciai
**Gasdinimai ???? Atsipeikekit !!! Cia faktai is straipsniu ,uzsienio forumu bei mano patirties Dziaukites ,kad perspeju , o taip visos tik tylim kaip peles po sluota ir kenciam ! O man ne dzin !!!
*** Jeigu mirena tokia jau gera -jums nera ko bijoti . Del ko as buvau teisi priminkit ? As tik klausiu ,ar bijai ? Beje ne taves klausiau ,tad ko kimbi ? Maziausiai cia noriu bartis .
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 16:16)
Maziausiai cia noriu bartis .
p.s. bet davai, nesibarkim ir nebeklausk ar dar bijau ko nors...kiekvienas sveiko proto žmogus bijo sveikatos sutrikimų.
norejau ir turiu ka atsakyt,bet jau uzteks,nes matau,kad visi supranta ir girdi tai kas kam patogiau
Aciu,kad perspejai. Niekur neminejau,kad mirena tokia jau gera,sakiau,kad man nera blogai su ja,o kas bus isemus nezinau,bet pradejau pergyventi po visko cia.. Be to rodos pradzioj minejau ir as,kad man labai skausminga krutine buna pries mmm,ko seniau taip ryskiai nebudavo,svoris padidejo apie 5kg. nezinau ar nuo jos,bet... Taip,kad toli grazu cia ne vien teigiama nuomone apie ja isreiskiama
Aciu,kad perspejai. Niekur neminejau,kad mirena tokia jau gera,sakiau,kad man nera blogai su ja,o kas bus isemus nezinau,bet pradejau pergyventi po visko cia.. Be to rodos pradzioj minejau ir as,kad man labai skausminga krutine buna pries mmm,ko seniau taip ryskiai nebudavo,svoris padidejo apie 5kg. nezinau ar nuo jos,bet... Taip,kad toli grazu cia ne vien teigiama nuomone apie ja isreiskiama
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 14, 16:59)
žmogui matyt pagerėjo
Nuo jusu baimes man nei silta nei salta Nesusireiksminkit ,kaip pacios megstate sakyt Noriu tiktai perspeti ,kaip jau daugeli sykiu cia aiskinau ,bet sito jus negirdit ir nesuprantat
Nesiokit ir rasykit savo pojucius ,o as aprasau savo ir kaip jie keiciasi po spirales istraukimo .
Kapish
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2012 08 14, 17:22)
...man nera blogai su ja,o kas bus isemus nezinau,bet pradejau pergyventi,po visko cia.. Be to rodos pradzioj minejau ir as,kad man labai skausminga krutine buna pries mmm,ko seniau taip ryskiai nebudavo,svoris padidejo apie 5kg. nezinau ar nuo jos,bet. Taip,kad toli grazu cia ne vien teigiama nuomone apie ja isreiskiama
Na o kas gali blogo nutikti isemus ? Jeigu tau dabar nera salutiniu poveikiu ,kurie tave neramintu ,tai baik jaudintis As rimtai Niekas nezino kaip bus kazkada ... taciau kiek domejausi ,tai jei tau ji netinka- per pirma pusmeti dazniausiai paaiskeja Taip kad baikit gasdintis
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 16:29)
Na o kas gali blogo nutikti isemus ? Jeigu tau dabar nera salutiniu poveikiu ,kurie tave neramintu ,tai baik jaudintis As rimtai Niekas nezino kaip bus kazkada ... taciau kiek domejausi ,tai jei tau ji netinka- per pirma pusmeti dazniausiai paaiskeja Taip kad baikit gasdintis
vaikeliuk,juk cia ir buvo rasoma,kad plaukai pradeda slinkt pagrinde ja isemus!
ir visos blogybes
pas mane ji trys metai
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 14, 17:19)
... davai, nesibarkim ...
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2012 08 14, 17:32)
vaikeliuk,juk cia ir buvo rasoma,kad plaukai pradeda slinkt pagrinde ja isemus!
ir visos blogybes
pas mane ji trys metai
ir visos blogybes
pas mane ji trys metai
Kas taip rase ?
Man asmeniskai pradejo slinkti po idejimo praejus mazdaug porai menesiu ...
O visos kitos blogybes (lyt.potraukio isnykimas, migrena ,meslungis ,depresija, dusulys primenantis astmos priepuolius, nesveikas kraujavimas po 14 dienu ,pilvo putimas lyg 5men.nescia , nemiga ,gausus naktinis prakaitavimas ...) - jos isnyko savaime palaipsniui vos tik istraukus ta Mirena ,aciu Dievui. O plaukai ne tokie greiti atsigauti
QUOTE(Realybe @ 2012 08 14, 16:56)
1.jus vel savo
2. vienu zodziu supratau,jus tiesi, todel teisi ir gera,
3. Tuo labiau,kad ta teigiamesne nuomone apie mirena
jusu zodziuose..
4. be to ir tiesiai sviesiai galima viska
issakyt nemenkinant zmoniu.
2. vienu zodziu supratau,jus tiesi, todel teisi ir gera,
3. Tuo labiau,kad ta teigiamesne nuomone apie mirena
jusu zodziuose..
4. be to ir tiesiai sviesiai galima viska
issakyt nemenkinant zmoniu.
1. Taip norejot baigti ta diskusija, ale visvien nerimstat Nors kitu nuomone jums nesvarbi, bet ot uzsikabinot, ka?
2. Niu kas cia rase, kad as teisi/neteisi Cia ne as itarinejau antireklama, nesamoniu pasakojimu, gasdinimu ir t.t. Jus matot tik blogus dalykus Keista
3. Tikrai? Man atrodo buvo atvirksciai Jus vis bandot kazkokia prasme, jums patinkancia, surasti Niu patinka ji jums, ir aprimkit, ko cia isisiautejot
4. Aha, as turejau tiksla jus sumenkinti,o jus paemet ir susimenkinot, ane? Niekas jusu nesumenkins (ir nemenkino), jai pati to nenoresit Ir atsiprasau jusu, jai taip pasijautet
Kai pulti, tai pirmos....O paskui isizeidineja, susimenkina ir pan.
Matau, cia visos bijo butent plauku slinkimo. Nebutinai! Gi rase 10000 kartu.
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 16:36)
kai kas rase.
As palieku sia tema,sekmes
QUOTE(September_Lady @ 2012 08 14, 16:45)
aš suprantu, kad tau sekasi tai daryti geriau, bet gal būt aš tau tik padėsiu
na taip bijau prisiskaičiau tavo komentarų ir bijau bijau
bijai ir tu ane?
būtinai paklausk
na taip bijau prisiskaičiau tavo komentarų ir bijau bijau
bijai ir tu ane?
būtinai paklausk
paklausiau....sako slinko kuokstais...bet sako gal ne nuo mirenos..."va kaip dabar kai pasakei tai galvoju kad gal ir nuo jos " bet pagere kaskokiu super geru vitaminu is amway 2 paciokus, sako atsitaise....ir svoris didejo...
eeeemmm hmmm....
nu nupliskiu ant sampuno sutaupysiu antakiai iskris - dujokaukes nereiks tiek jau to....