Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, VI tema

user posted image

Sena tema
Atidarau naują temą.

Mes dar nenusipirkom bilietų, galvojam gruodžio mėn vykti, bijau, kad nerasiu nieko pigiau. Galvoju gal iš Maksvos skristi arba iš Milano (vieni pigesnių skrydžių).
Atsakyti
kad nesikartotų tie patys klausimai - INFORMACIJA APIE SKIEPUS
http://www.uzsukam.l...d...play&p=main
Atsakyti
Svajoju apie tailanda. kelis metus is eiles planavom. bet vis susitrukdydavo kazkas. dabar, kai vaikas mazas, is vis neisivaizduoju ar kada nors nuskrisim.
Atsakyti
Ačiū, moony, už naują temą 4u.gif
Vis dar ieškau pigesnių bilietų vasario-kovo mėnesiams, bet pigiau nei 2119Lt iš Rygos nerandu blush2.gif Vis norisi pigiau, bet nesu tikra, kad sulauksiu doh.gif Nebežinau, ką daryt...
Atsakyti
Ačiū už naują temą 4u.gif
Grįžtu prie savo klausimo apie viešbučius Krabi, Railay - kuriuos galėtumėte rekomenduoti?
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti del pinigu, ka geriau veztis- dolerius ar eurus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 10 09, 03:15)
Sveikos, noreciau  paklausti del pinigu, ka geriau veztis- dolerius ar eurus blush2.gif

nesvarbu, tiek vienus tiek kitus keisite keitykloje pagal kursa
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2012 10 08, 11:46)
user posted image

Sena tema
Atidarau naują temą.

Mes dar nenusipirkom bilietų, galvojam gruodžio mėn vykti, bijau, kad nerasiu nieko pigiau. Galvoju gal iš Maksvos skristi arba iš Milano (vieni pigesnių skrydžių).

PUIKI FINNAIR AKCIJA, REIKTU PASKUBETI, nereisk kankintis diskomforte skrendant per Rusija http://web.etarget.o...jc3NDE3MTk7fQ==

Bankokas 2695 Lt dabar 2064 Lt
Samujis 3269 Lt dabar 2484 Lt
Puketas 3278 Lt dabar 2484 Lt

SĄLYGOS

•Skrydžio kaina pateikta į abi puses iš Vilniaus (per Helsinkį) su visais mokesčiais vienam asmeniui.
•Agentūros aptarnavimo mokestis (70 Lt neįskaičiuotas).
•Bilietai parduodami nuo 2012.10.09-10.23
•Minimali kelionės trukmė: savaitgalis arba 6 d. (kelionėms Europoje 3 d.)
•Maksimali kelionės trukmė 1 mėn.
•Bilietai nekeičiami ir negrąžinami.
•Vietų skaičius ribotas.
•Kelionės periodas 2012.10.16-12.15, 2013.01.07-03.22, 2013.04.07-04.30, išskyrus:
◦Bankokas, Samujis, Puketas 2013.04.07-06.23
◦Delis, Seulas, Šanchajus, Bejingas, Čiongčingas, Honkongas, Singpūras, Džakarta, Hošiminas, Sidnėjus,

◦Melburnas, Brisbanas, Pertas, Adelaidė, Darvinas, Auklandas 2012.10.16-12.15, 2013.01.07-03.22, 2013.04.07-05.31

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 10 08, 14:39)
kad nesikartotų tie patys klausimai - INFORMACIJA APIE SKIEPUS
http://www.uzsukam.l...d...play&p=main
super, aciu
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2012 10 08, 19:50)
Ačiū, moony, už naują temą 4u.gif
Vis dar ieškau pigesnių bilietų vasario-kovo mėnesiams, bet pigiau nei 2119Lt iš Rygos nerandu blush2.gif  Vis norisi pigiau, bet nesu tikra, kad sulauksiu doh.gif Nebežinau, ką daryt...

senai nesidomejau vien tik bilietais, bet kiek pamenu, maziau nei 2100 lt maciau prie skokius 4 metus..
Papildyta:
o aš turiu klausimėli kas keliaujate per agentūra ir kokį maršruta pasirinkote?
Papildyta:
Info apie skiepus pakėlė nuotaiką wink.gif pasiskiepyti reikia (rašau kur buvau) Ispanija, Kroatija, Graikija, Turkija, Tunisas, Egiptas - na Afrika dar dar.. bet Europa.. nemačiau ten didelės antisanitarijos..
kalbėjau su agentūra, sakė, kad jei paskambintume populiariausiam skiepytojui (neminėsiu pavadinimų) tai gausim atsakymą jog ir į Lenkiją vykstant reik skiepų, o į tailanda kokius 7 vnt. išvardintų. tas pasitikėsiu tais, kas sakė, jog jei į džiungles nosies nekiši ir nenukrypsti nuo turistinių maršrutų - skiepai nėra būtini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AgBa*: 09 spalio 2012 - 14:00
Buvau beasidžiaugianti Finnair akcija, bet pamačiau, kad galioja tik skrydžiams nuo balandžio mėn, o aš ieškau vasariui- kovui verysad.gif
Bandysim keliauti savarankiškai, maršruto dar nedėliojam, kol bilietų neturim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 10 09, 14:57)
Buvau beasidžiaugianti Finnair akcija, bet pamačiau, kad galioja tik skrydžiams nuo balandžio mėn, o aš ieškau vasariui- kovui  verysad.gif
Bandysim keliauti savarankiškai, maršruto dar nedėliojam, kol bilietų neturim  ax.gif

matyt parduoda tai kas jiem naudinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(*AgBa* @ 2012 10 09, 15:05)
matyt parduoda tai kas jiem naudinga  g.gif

Panašu, nes tada jau ne sezonas... ax.gif
Atsakyti
Ir dar per Finnair maksimali trukmė tik mėnuo. Galvoju, gal išvis tik į vieną pusę pirkti bilietą, o poto jau žiūrėti kur būsim nublūdiję iš ten ir gryžti namo.
Atsakyti