Įkraunama...
Įkraunama...

...istorija...

...istorija...nežinau kaip pavadinti... nežinau nuo ko pradėti, nes nežinau, kur pradžia. Ar ten, kur prašiau iš Aukštybių ( tuoj verksiu...jau verkiu)?... ar ten, kur ,,KAŽKAS,, jau ,,stūmė,, pastoti.?.. ar ten ,kur rinkausi gydytoją?... ar ten, kur ,, susiorganizavau ,, gimdymą!..

...Atostogos Ispanijoje su šeima. Mes trys. Kelionė poilsinė, bet šeimynai neduodu ramybės - tampau po ekskursijas. Viena iš jų į ,,Monserat ,, vienuolyną. Misija - norim pareikšti Šv.,, Juodajai ,, Mergelei SAVO NORUS - anot gidės , jie pildosi...nesureikšminam, bet tokiais dalykais tikim, tad atstovim 3val. eilėje...aštuonmetis sūnus irgi...

... Dominykas jau dešimtmetis. Nuo kokių penkerių prašo brolio ar sesės – mat darželyje viens po kito byra draugams broliukai ir sesutės. Iš sūnaus girdėjau, kad grupėje vyksta ,,pagrandukų,, apkalbėjimas- vienas jau vaikšto, kitas mušasi (bet tai labai smagu!), trečias keikiasi ( bet tai labai juokinga!) ir t.t....O maniškis neturi , ką pasakoti...Užgraužė sąžinė. Pažadėjau sūnui, kad kai bus pirmokas - ,,pagrandukas,, bus!

...Pirmokas...Vieną dieną išgirstu sūnaus repliką ( skamba kaip priekaištas)-,,aš jau pirmokas, o tu dar nepagimdei!!!,,

...Antrokas...

...Trečiokas...Jaučiu begalinį visapusišką nuovargį. Į darbą nebenoriu...nuotaikos neturiu...,,juodai „ nuo visko pavargau!

...Planas X- pastoti ir nuo visko pailsėti!...

...Apie tai pranešu vyrui...siūlo palaukti...turbūt geresnių laikų...o iš kur žinoti, kad dabar ne pats geriausias laikas?

...mane ,,KAŽKAS,, stumia...labai aiškiai tai jaučiu...

...nu jau ne man laukti!...niekam nesakius pasileidžiu per gydytojus tikrintis sveikatos. Viskas gerai. Sėdžiu ir galvoju, ką čia pagydžius, kad nėštumo metu neišlįstų? Prisiminiau- esu ,,candida,, nešiotoja, karts nuo karto , nusilpus organizmui, išlenda. Bėgu pas gydytoją ,,stebuklingos,, tabletės- gaunu! Su malonumu išgeriu, nes nėštumo metu nenorėčiau nieko gydytis! Turbūt viskas, daugiau nebesugalvoju ,,ligų,,.

...Kas toliau?...Reikia išsirinkti ginekologę, pas kurią norėčiau gimdyti...Pasiklausinėju rekomendacijų pas neseniai gimdžiusias drauges- jau turiu keletą pavardžių.

...užsiregistruoju pas vieną- apsilankau- neatrodo savim pasitikinti...atkrenta!

...užsiregistruoju pas antrą- apsilankau, ginekologiškai sveika, galiu planuoti nėštumą...ir priduria...kad jau ne pirma jaunystė, kad galiu ir du metus nepastoti...turiu ,,nesisaugoti,, ir toliau ramiai gyventi neaišku kiek, kol ta diena išauš. Kažkodėl netikiu - atkrenta!

...,,nesisaugau,,...

...užsiregistruoju pas trečią – atostogauja. Pagaliau apsilankau....AŠ NĖŠČIA!...

...skaičiuoju – pastojau tą pačią pirmąją nesisaugojimo savaitę!...

Gydytoja tinka. Pasitikiu ,kažkodėl, be galo...Jaučiu , kad su jos pagalba viskas bus gerai, visa širdim jaučiu...

Gerai jaučiu! Nėštumas idealus ! Pilvuką beveik pastoviai maudžia- anot gydytojos , tokia ta jau mano nėštumo fiziologija( tikiu ja, nes su Dominyku taip pat buvo). Pilvukas jau didelis. Puošiuosi, dažausi plaukus, į darbą einu su makiažu...komplimentai iš klientų vyrų pusės...gal nemato , kad nėščia?

...tyrimai geri...akušerė privačiam mano gydytojos kabinete apiberia komplimentais mano išvaizdą...

...AŠ ,,ANT SPARNŲ,,...

...vieną naktį surakina skrandį mėšlungiškas skausmas- negaliu kvėpuoti...keturpėsčia skambinu Savo gydytojai- leidžia išgerti 1 tabletę nuo skausmo...vėl ramiai kvėpuoju...skausmas dingo...pagalvoju, kad gerai , jog privačiai lankausi- galiu skambinti ir naktį...ačiū TAU...vėl miegu...

...jau paskutinė savaitė...žinau, kad turiu gimdyti tik prie Savo Šauniosios gydytojos...bet ji turi privatų kabinetą, įsipareigojusi ten atvykstančioms moterims....gimdyti GALIU tik po 20.00( kai kabinetas jau nedirba), naktį (nes Ji namie) arba savaitgalį...

...prasideda PLANAS Y! ...

...Dukrytė jau turi vardą...kai suskausta pilvelį, pirmiausia žiūriu į laikrodį- kabineto darbo valandos...DAR NE! Kai suskausta pilvelį naktį, prašau- ,,Juta- DABAR! DABAR!,,...praeina- dar ne dabar...

...Jau skausmai stipresni nei įprastai- skambinu gydytojai- išgirstu, kad tai paruošiamieji, turiu toliau laukti. ...Laukiu...

...Vyras komandiruotėje Ukrainoje. Ketvirtadienis. Ant nosies savaitgalis-nereikės sūnui į mokyklą ...galėčiau pirmadienį su kūdikiu jau būti namie... Kažkodėl imu organizuoti! Pakviečiu anytą, kad per naktį pabūtų su Dominyku ( nors dar tik vakaras ir man nieko neskauda!)Skambinu savo mamai, kad atvažiuotų padėti nusivežti daiktų į gimdymo namus...Viskas – lyg ir viskas paruošta- GIMDYMUI!

...Naktis. Galėčiau gimdyti. Gydytoja namie- atvažiuotų... ...tą pačią naktį, nepamenu kelintą valandą, pajuntu skausmą...vėl...vėl...atrodo reguliarūs...skambinu gydytojai- išgirstu, kad paruošiamieji. Kai ištikrųjų ,,suries,,- žinosim, kad gimdau...nenoriu , kad ,,suriestų,,- su Dominyku visai nedaug skaudėjo!...norėčiau kad ir dabar taip pat... ...2.30...vėl skauda...vėl skambinu...susitariam 3.15 susitikti gimdymo namuose.

...laukiu...mano gydytoja atvažiuoja užsimiegojus ( juk išverčiau žmogų iš lovos!), nepasidažius...bet man , kažkodėl, tokia graži!...kaklelis atsidaręs nepakankamai...pasiūlo epidurinį nuskausminimą -sutinku...ilgai nežadina anesteziologo- gal be reikalo žmogų prikelsim, gal negimdysiu?
...Aš juk jau viską suorganizavau ( pas Dominyką viena močiutė- pasirūpins, pas mane už durų -kita močiutė...pasimels! Grįžus vyrui iš Ukrainos, jau bus viskas baigta!)-aš gimdysiu!!!

....viskas truko tartum akimirksniu...

...pirma naktis gimdymo namuose- guliu ant šono žiūriu į savo miegantį stebukliuką. Visur aplinkui girdžiu kūdikių verksmą- mano palatoje tylu!

...antra naktis gimdymo namuose- tikrai stebukliukas! Visur aplinkui girdžiu kūdikių verksmą- mano palatoje tylu!

...pirma naktis namuose- pamaitinu mažylę, paguldau...laukiu...tylu! Susižvalgome su vyru...apsikabiname ir miegame saldžiu miegu...iki šiol...

...Ar gali taip būti?...

..Neverkia! Kai išalksta, urzgia kaip tigriukas. Neverkia!...

...Neverkia! Laukiu diegliukų- nėra ir nebuvo nei vieno! Neverkia!...

...AŠ LAIMINGA! LAIMINGA! LAIMINGA!....

...Trokštu, kad visoms taip, kaip man...

...MANO NORAS! ...

...Ačiū TAU, iš Aukštybių!!!...

(...vėl verkiu...)

dedikuoju šią istoriją dukrai Jutai

su meile mama Jurgita / 2010m

(atomazga Šiaulių gimdymo namuose)
Atsakyti
labai grazi ir jaudinanti istorija 4u.gif
Atsakyti
nu mamyte kokia puiki planuotoja thumbup.gif

Ar galima to ismokt? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2010 05 05, 13:01)
labai grazi ir jaudinanti istorija 4u.gif

...labai Jums aciu...su nekantrumu laukiau pirmo komentaro... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Angangute @ 2010 05 05, 13:05)
nu mamyte kokia puiki planuotoja  thumbup.gif

Ar galima to ismokt?  ax.gif    g.gif

...supratau, kad mes visos galim ismokti is anksto viska ,,nujausti,,...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elastica: 05 gegužės 2010 - 12:09
Liabai faina istorija, peršasi išvada, kad dukrytės siela kalbėjo broliuko lūpomis, nes jau seniai buvo pasirinkusi Jūsų šeimą savo atėjimui (nu čia jei tikėt, kad ne tėvai planuoja, o vaiko siela aukšybėse pati pasirenka, kur ir kada jai ateit).

Sėkmės Jūsų šeimynai wub.gif .
Atsakyti
sauni istorija thumbup.gif ir super planas thumbup.gif
Atsakyti
Kokia grazi istorija wub.gif Tikrai laiminga mamyte 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Jus tikra istoriju kureja, nuostabu smile.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(elastica @ 2010 05 05, 11:51)

...Pirmokas...Vieną dieną išgirstu sūnaus repliką ( skamba kaip priekaištas)-,,aš jau pirmokas, o tu dar nepagimdei!!!,,

..Neverkia! Kai išalksta, urzgia kaip tigriukas. Neverkia!...

biggrin.gif
wub.gif
nu žodžiu, fantastiška ta tavo juta ir jos atėjimas. sveikinu. aukit sveikos ir toliau būkit ramios 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius aciuks.gif
Atsakyti