Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kaip sutvarkysiu našlaites, jau sumąstėm. Belieka pabaigt, bet šiandien laiko neturėjau. g.gif
Atsakyti
nauji namuciai smile.gif
taip ir laukiau, kol kas sukurs 4u.gif
Atsakyti
aš irgi galvojau, kad jau benamės liksim tongue.gif pačiai kurt nesinorėjo, kad nebūtų vėl kaip praeitą kartą - trys naujos temos lotuliukas.gif

Atsakyti
Mergaites, gal kam DMC siuliuku? Dar turiu nemazai, tik deja nebe visas spalvytes. Kreipkites i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 11 27, 10:22)
Kai siuvinėjat melanžiniu siūlu (taip atrodo vadinasi margi siūlai) jūs derinat atspalvius? Pvz. kai siūlas baigiasi šviesiu atspalviu, naują imat taip pat šviesiu galu ar pirmą pasitaikiusį?

As specialiai nederinu, bet dazniausia siula kerpu per atspalvio viduri. Taip neretai gaunasi, kad pradzia ir pabaiga panasios.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 27, 18:12)
As specialiai nederinu, bet dazniausia siula kerpu per atspalvio viduri. Taip neretai gaunasi, kad pradzia ir pabaiga panasios.

Ačiū už patarimą.
Atsakyti
Ačiū už namučius. Tik čia, pagal mane, jau turėtų būti 54 tema (dabar turim tris 51 temas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 11 27, 18:21)
Ačiū už namučius. Tik čia, pagal mane, jau turėtų būti 54 tema (dabar turim tris 51 temas)  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Reiktu pagaliau sutarkyti sita reikala toms kas moka 4u.gif Nes jau taip ilgai uzsibuvom vienoj v g.gif ietoj
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 11 27, 18:07)
aš irgi galvojau, kad jau benamės liksim  tongue.gif  pačiai kurt nesinorėjo, kad nebūtų vėl kaip praeitą kartą - trys naujos temos  lotuliukas.gif

Bet visos panaudotos hihihi.gif
Atsakyti
aciu uz gerus zodzius tasiukui, tai buvo eksperimentinis gaminys- pirmas, bet tikiuosi kad nepaskutinis,padovanojau siurprize dalyvavusiai mergaitei
QUOTE(astulia @ 2008 11 27, 14:14)
rugsėje, o užsakymuką tokiam tašiukui galima?  bigsmile.gif  ax.gif  laaabai jau gražu  wub.gif

kad ne ax.gif blush2.gif , nespeju visu savo planu igyvendint, o prie jo darbelio tikrai nemazai rolleyes.gif (laiko trukumas)
Atsakyti
Regisruojuosi ir as naujuose namuciuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 27 lapkričio 2008 - 18:50
Registruojuose ir as naujuose namuose su ka tik siandien iremintu paveikslu. 4u.gif
user posted image
Atsakyti