Sveikos, mamytes, kurios neabėjingos seniems- tarybiniems eglės žaisliukams.
Sena temuke: http://www.supermama...p;hl=tarybiniai
Papildyta:
MANO SURINKTAS TURTAS:
Papildyta:
eina sau, nualpt galima nuo tokiu groziu...
Na ir siais metais gautas grozis:
Jūsų kolekcija, Smagute, super Keli žaisliukai net nepatyti.
QUOTE(Barbadose @ 2011 12 15, 09:21)
Jūsų kolekcija, Smagute, super Keli žaisliukai net nepatyti.
Laaabai noriu ir ieskau zaisliuku su CCCP simbolika, serp i molot, raudona zvaigzde.... Nesiseka man ju rast.. Tad dar karteli prasau, jei kas turi kelis, ar kazkur uzmatys, tai laaabai lauksiu zinuciu...
Smagute Aciu uz nauja tema
nuotrauku nekelsiu, o sitam albume galit paziuret ka mes turim, bet cia dar ne visa kolekcija
EGLUTES ZAISLIUKAI
nuotrauku nekelsiu, o sitam albume galit paziuret ka mes turim, bet cia dar ne visa kolekcija
EGLUTES ZAISLIUKAI
QUOTE(irocka7212 @ 2011 12 15, 14:28)
Smagute Aciu uz nauja tema
EGLUTES ZAISLIUKAI
EGLUTES ZAISLIUKAI
Ohoho kiek daug ir kokių gražių
QUOTE(Barbadose @ 2011 12 15, 13:31)
Ohoho kiek daug ir kokių gražių
O dieve, griūk negyvas
nerealus visi
reikia ir man nugalet tingini ir nufotkint savo dziaugsma
reikia ir man nugalet tingini ir nufotkint savo dziaugsma
Kuo daugiau ziuriu, tuo daugiau randu ko NOOORIU!!!!!
Siandien buvau pas drauge sveciuose su mano bernuzeliu 1.5metuku... Tai jau buvo pastatyta egle su papreastais plastmasiniais, stikliniais burbuliukais... O Dieve! mazius ta egle ir krate, ir bande stumdyt, ir zaisliukus nuiminejo, vieno jam neuzteko, puole visus nuiminet, nes visi blizga... ir spardesi, kai bandziau sulaikyti, neleisti kratyti egles... Nezianu ka daryt siais metais... statyti egle, ar ne... Kazkaip drauges egle atbese daugiau ""psihu"", asaru, barniu, nei dziaugsmo...
Papildyta:
Sraige, jau laikas traukt viska ka turi, fotkint ir kabint ant eglutes!!!!
Siandien buvau pas drauge sveciuose su mano bernuzeliu 1.5metuku... Tai jau buvo pastatyta egle su papreastais plastmasiniais, stikliniais burbuliukais... O Dieve! mazius ta egle ir krate, ir bande stumdyt, ir zaisliukus nuiminejo, vieno jam neuzteko, puole visus nuiminet, nes visi blizga... ir spardesi, kai bandziau sulaikyti, neleisti kratyti egles... Nezianu ka daryt siais metais... statyti egle, ar ne... Kazkaip drauges egle atbese daugiau ""psihu"", asaru, barniu, nei dziaugsmo...
Papildyta:
Sraige, jau laikas traukt viska ka turi, fotkint ir kabint ant eglutes!!!!
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 16, 01:29)
Gražūs žaisliukai Baltai pavydžiu Buratinas yra vienas iš mano svajonių žaisliukų O vištą turėjau vaikystėje, bet , deja, sudūžo.